OBI

OBI
Cégnév
OBI
Alapítás éve:
1994
Email:
Tel.:
+3680212223
2
2
0
0
0
5
Bemutatkozás
Az OBI.hu honlapon óriási termékpaletta áll a rendelkezésére az alábbi területekről: Építés, Kert & szabadidő, Műszaki, Lakáskultúra, valamint Fürdőszoba & konyha. Ön csak dőljön hátra, fedezze fel különböző kategóriáinkat és a számos kiváló minőségű Márkás terméket a következő területekről: építőanyagok, gépek, szerszámok és bútorok, valamint stílusos lakberendezési kiegészítők. Rendezze be otthonát úgy, ahogy mindig is szerette volna! Minden terméket, amelyek az ideális lakótér és kert kialakításához szükségesek (pl. kerti bútor, padlóburkolat, vagy fürdőszoba kiegészítők), megtalál az OBI-nál, sőt online le is foglalhatja azt, természetesen a megszokott kedvező áron. Az áruházban megvásárolt termékeket, pl. festékek, tapéták, csempék, kedvező áron házhoz is szállítjuk.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Vélemények

Írjon véleményt a(z) OBI boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Dárdai Pali

A honlapon keresztül történő rendelés rendben volt. Az OBI-Köki áruház oldalán rendeltem meg a termékeket amiket gyorsan és épségben megkaptam.

 
Vásárlói vélemény

Vásárolt termékről sajnos a valóságnak megfelelően negatív véleményt kellett adnom, amit azonnal töröltek is. Úgy fest, csak azokat a termék véleményeket hagyják meg , amik a vásárlás felé terelik az újabb érdelkődőket... ha cenzúrázott a vásárolt termékekről a vélemények megjelenítése, nem gondolom hogy maga az áruház cégpolitikája korrekt és a valós adatokat tükrözi.
Amit vettem saro

 
Vásárlói vélemény

Obi-köki. Olcsóbb mint a konkurens áruházai. Vevőszolgálaton kedvesek és segítőkészek. Az eladók is segítőkészek. Szeretném felhívni a figyelmét egyes embereknek az Obiban emberek dolgoznak illik nekik köszöni ha szakmai kérdéseink vannak akkor hívjunk szakembereket Ők nem szakemberek hanem szakkeladók nem kell mindent tudniuk. Összességében egy kellemes légkörű bolt. Jók az árak és ha

 
Vásárlói vélemény

Online rendelés esetén visszatérő probléma, hogy a számlázási címtől eltérő szállítási cím esetén e-maileket küldözgetnek kettős címzésre hivatkozva. Holott a megrendelés visszaigazolása esetén helyesen tüntetik fel a szállítási címet. Az ügyintézés, panaszkezelés gyakorlatilag értékelhetetlen, mert semmit sem csinálnak.
Azt sem bírják felfogni, hogyha a szállítási címen pl. egy cég ta

 
Vásárlói vélemény

Munkámhoz rendeltem tőlük, majd egy hét mulva szóltak, hogy törölték a rendelésem.
Nem ajánlom senkinek a webáruházukat, MEGBÍZHATATLAN!

 
Vásárlói vélemény

Eladót csak nyomokban találni. Több OBI-ban is jártam, amíg nincs szükség segítségre, addig viszonylag kevés gondom van velük. De még nem fordult elő, hogy korrekt segítséget kaptam volna.
Vagy rá akartak beszélni valamire, miközben csak tájékozódni szerettem volna az egyes termékek közti különbségekről, vagy pl. ma, épp csak nem hülyézett le a "szaki bácsi", mikor akkus csavarozót ker

 
Vásárlói vélemény

Személyes vásárlás volt az üzletben. Dulux A Nagyvilág Színei beltéri falfesték Gangeszi kavics matt 5 l. 2 db. 5l-es dobozt vásároltam. ( Fogarasi úti üzlet)
Kibontáskor kemény lekvár állagú volt a festék. Hígítani kellett vízzel, holott nem javasolt. 1 dobozt majdnem elhasználtam és az eredmény nem jó. Hívtam a vevő szolgálatot, aki kapcsolta a festék osztályt. Ecseteltem a problémá