NapiBio.hu

NapiBio.hu
Cégnév
MaxShopping Kft.
Alapítás éve:
2009
Cím:
1084 Budapest, Bacsó Béla u. 29. (Átvételi pont)
Tel.:
06-20-22-33-199
3
1
0
1
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) NapiBio.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Vitaminokat rendeltünk, amik időben meg is érkeztek. Személyes átvételt választottunk. Elmentem a bolthoz, ahol egy ajtóban cigarettázó emberrel találkoztam, aki kis türelmet kért. Eközben egy másik vásárló is megjött a saját rendeléséért. Csodálkozva bámultam az ajtóban álló emberre, aki kérdően felvonta a szemöldökét. Mondtam neki, hogy a rendelésért jöttem. Azt mondta, hogy azonnal, c

 

NapiBio.hu (3 hónapja)

Kedves Ákos!
Köszönjük észrevételét. Bejegyzése alapján a kollégával egyeztettük, hogy szünetét hogyan és hol töltheti. Úgy gondoljuk, hogy egy alkalmazott egyszeri nem törődömsége nem általánosítható egy egész vállalkozásra, reméljük megnyugtatja a tett intézkedésünk és később is ellátogat hozzánk.
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért.

Vásárlói vélemény

Végre kaptam Frutta Max gyümölcsszörpöt és nagy a választék ízekből és light változatokból. Örülök, hogy megtaláltam a webshopot. Nagyon biztonságos volt a csomagolás és gyakorlatilag másnap már szállították.

 
Vásárlói vélemény

Két alkalommal rendeltem innen, első alkalommal minden rendben volt. Másodszor viszont két hét várakozás után én kerestem meg őket, hogy mi lesz a rendelésemmel. Közölték, hogy az általam rendelt áruk nincsenek készleten. Erről semmilyen értesítést nem kaptam és az oldalon a két hét elteltével is a "raktáron" felirat szerepelt. Úgy gondolom, hogy ez nem korrekt hozzáállás.

 
Üzletek

Átvételi pontok

NapiBio.hu(átvételi pont)
Cím: 1084 Budapest, Bacsó Béla u. 29.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06-20-22-33-199
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
NAPIBIO.HU
1084 Budapest, Bacsó Béla u. 29.