myPharma

myPharma
Cégnév
TÜSKEVÁR PATIKA Kft.
Alapítás éve:
1993
Tel.:
+36209979977
5
6
0
0
0
0
Bemutatkozás
Minőség, szakértelem. Számunkra ezek a legfontosabb dolgok. Célunk, hogy segítsünk. Segítsünk abban, hogy egészségesebb legyen, céltudatosabb legyen, fittebb legyen, elérje céljait. Legyen szó betegségről, egészségről, gyermekekről, sportolásról, életmódról, mi tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel mutatunk Önnek utat.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) myPharma boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

BACSÓ LÁSZLÓNÉ VAGYOK. > BUDAPESTRÖL ÉS NAGYON JÓ VÉLEMÉNYEM VAN LEGELÖSZÖR IS A SZAKÉRTELEMRŐL AMI MIATT SZIVESEN FOGOK ÖNÖKNÉL VÁSÁROLNI dr ALBERTINA SEGITSÉGÉVEL HASZNOS DOLGOKAT TUDTAM VÁSÁROLNI AMELYEK PONTOSAN MEGÉRKEZTEK SZASZERÜ CSOMAGOLÁSBA ÁR ARÁNYBA IS MEGFELELŐEN. NAGYON KÖSZÖNÖM DR ALBERTINA TÜRELMÉT ÉS KELLEMES KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDEN DOLGOZÓJUKNAK

 
Vásárlói vélemény

A kevés értékelés miatt kicsit szkeptikus voltam, de hamar megérkezett a csomagom sérülésmentesen és még kedves üzenet is volt benne: )

 
Vásárlói vélemény

A kevés értékelés miatt kissé szkeptikus voltam, de végül megrendeltem innen a termékeket, majd nagyon kellemesen csalódtam. Tökéletesen becsomagolva, épségben és időben megérkezett minden termék, + egy ajándék termék minta is.
Árban is verhetetlenek, úgyhogy én maximálisan ajánlom a boltot! ++

 
Vásárlói vélemény

Szuper webshop verhetetlen árakkal!
A péntek délelőtt leadott rendelésem, hétfőn délutánra már meg is érkezett! Minden pontosan megérkezett és ajándék termékmintát is kaptam a rendelésem mellé. Mindenkinek bátran ajánlom!

 
Vásárlói vélemény

Féltem a kevés véleménytől! De minden szuperül müködött hamar és pontosan érkezett minden.

 
Vásárlói vélemény

Kiváló áron, lenyűgöző gyorsasággal kaptam meg a megrendelt termékeket (plusz egy ajándékot is). Nagyon elégedett vagyok, legközelebb is fogok tőlük vásárolni!