Molnár Papír

Molnár Papír
Cégnév
"Két Molnár" Kereskedelmi Kft.
Alapítás éve:
1981
Cím:
1119 Budapest, Fehérvári út 86. (Hagyományos bolt)
Tel.:
06 30 940 4243
Bemutatkozás
A "Két Molnár" Kereskedelmi Kft. 1994-ban alapult, azonban üzletünk 1981-óta foglalkozik irodaszer értékesítéssel.

Alapítói olyan szakemberek, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek és az irodaellátás területén elsajátították mindazon ismereteket, amelyek szükségesek a színvonalas vevő igények teljes körű ellátásához.

Célunk Vevőink teljes körű kiszolgálása a költségtakarékosság messzemenő figyelembevételével.
Költségeink minimalizálásával és a beszállítóink megfelelő kiválasztásával el tudtuk érni, hogy áraink a piaci árakhoz képest kedvezőek legyenek, ugyanakkor a szolgáltatásainkat 100 százalékig Vevőink igényeihez tudjuk alakítani, nagy hangsúlyt fektetve a személyes kapcsolattartásra.

Vevőink minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében cégünk nem kizárólag irodaszereket, irodai papírárut és számítástechnikai kiegészítőket forgalmaz, hanem az irodákban széles körűen fogyasztott élelmiszeripari termékeket (édesség és snack termékek, kávé, üdítőitalok, stb.) is, valamint közreműködünk egyedi termékek (céges levélpapírok, naptárak, nyomtatványok, ajándéktárgyak, stb.) beszerzésében, továbbá jó minőségű irodai – személyi higiéniai anyagok szállítását is vállaljuk.

Az általunk forgalmazott, kiváló minőségű termékek illetve magas színvonalú szolgáltatásaink révén valamennyi Vevőnkkel tartós és kölcsönös, hosszú távú előnyöket biztosító kapcsolatok kiépítésére törekszünk. Kutatjuk a piacra kerülő, innovatív megoldásokat tartalmazó, az irodai munkát könnyítő, annak hatásfokát javító termékeket, s az így szerzett piaci előnyöket továbbadjuk partnereink, a felhasználók részére.

Termékválaszték :
Jelenleg közel 30 ezer termékből valósítjuk meg vevőink kiszolgálását.
Folyamatos akciókkal igyekszünk Vevőink számára kedvezőbbé tenni beszerzéseiket, folyamatosan úgy válogatva ki az akciós termékeket, hogy azok az ún. mindennapi termékek közé tartozzanak.
Reméljük, hogy árainkat versenyképesnek, egyéb kondícióinkat, illetve szolgáltatásainkat pedig vonzónak találják, s így lehetőségünk lesz a mindennapi munka során is, nap mint nap igazolni választásuk helyességét.

Tisztelettel:
"Két Molnár" Kereskedelmi Kft.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Molnár Papír boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Üzletek és átvételi pontok

Üzletek

Molnár Papír(hagyományos bolt)
Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 86.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06 30 940 4243
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 09:00 - 17:30
kedd 09:00 - 17:30
szerda 09:00 - 17:30
csütörtök 09:00 - 17:30
péntek 09:00 - 17:30
szombat 09:00 - 12:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek és átvételi pontok
MOLNÁR PAPÍR
1119 Budapest, Fehérvári út 86.