Minden Ami Plüss

Minden Ami Plüss
Cégnév
Plüssjáték Kft
Alapítás éve:
2016
Cím:
1172 Budapest, Ősagárd u. 89 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 30 496 53 83
Bemutatkozás
A közelmúltban alapítottuk cégünket a Plüssjáték Kft.-t, azzal a céllal, hogy minden plüssjátékot kedvelő fiatal és öreg számára elérhetővé váljon Magyarország legnagyobb plüssállat, plüssjáték kínálata!
Szoros együttműködésben dolgozunk hazánk piacvezető plüssjáték gyártójával és forgalmazójával (akinek ezúton is köszönetet mondunk), ezért Nálunk szinte minden fajra és fajta állatra rátalálhat. Felsorolni is nehéz, a több ezer különleges terméket, de csak érdekesség képen néhány: vidra, hód, vombat, rája, egér, patkány, bölény, gnú, denevér, őz, mókus, süni, kígyó, gyík, leguán, lajhár, élethű énekes madarak, hangot adó békák, borz, róka, papagáj, kakadu, gólya, csimpánz, fekete párduc, tigris, oroszlán elefánt, zsiráf, nyuszi, víziló, ló, katica, méhecske, orangután, unikornis, malac, boci, szamár, bárány, farkas, fóka, delfin, cápa, medúza, leopárd, panda, jegesmedve, stb. És természetesen temérdek maci, kutya és cica, a 8 cm-től egészen a 150 cm-es figurákig, melyek többsége élethű. Ezen kívül plüss kulcstartók, táskák, Valentin napi, húsvéti és karácsonyi szezonális termékek.
Reméljük mindenki, aki az oldalunkra látokat, megtalálja a számára legvonzóbb plüssjátékot, melyhez garantáljuk a kifogástalan minőséget és a legkedvezőbb árat!
Jó vásárlást és kellemes időtöltést kívánunk!
MindeAmiPluss.hu csapata
Plüssjáték Kft.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Minden Ami Plüss boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése