Maxiparfum.hu

Maxiparfum.hu
Cégnév
Maxiparfum
Alapítás éve:
2017
1.5
1
0
0
0
7
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Maxiparfum.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Megrendeltem egy parfümöt, három hét után rákérdeztem, hogy na akkor most mi lesz, küldik vagy sem, mire visszaírtak, hogy problémás terméket választottam és rákérdeznek a beszállítójuktol, hogy van -e raktáron, tudnak -e szerezni belőle... WTF? ! Miért vannak ezek még mindig itt az árukeresőn?

 
Vásárlói vélemény

Üdv

hála az égnek hogy "csak" 5 darab minta parfümöt rendeltem tőlük abból 2 darab volt helyes a másik 3 darab tök más volt nem is értem de komolyan nem nézik meg amit küldenek? Alattam szólóknak teljesen igaza van aki mást kapott , mert ezek tényleg nem azt küldik amit kér az ember , az ilyen céget már rég kikellet volna rakni innen az áralkukeresőről.

 
Vásárlói vélemény

Valószínüleg kiselejtezett tesztereket forgalmaz, mert több kommentben olvastam, hogy folyik, szivárog az árú. Nem originál csomagolásban kaptam az árut és nem azt amit kértem. Chanel borotválkozás utáni emulziót kértem (amit hirdettek és számláztak) ezzel szemben arcszeszt küldtek. Tudatlan vagy nagyon is tudatos cég.

 
Vásárlói vélemény

Fogalmuk sincs mit árulnak, nem ismerik a termékeiket. Romlott, szétfolyt mintákat árulnak. Nagy kár mert a választék pedig nagyon jó lenne. Három mintából amit rendeltem: 1 teljesen más volt, 1 félig el volt használva és 1 romlott. A háromból kettő ráadásul eresztett.

 
Vásárlói vélemény

Minden rendben volt a rendelésemmel.

 
Vásárlói vélemény

2020. április 6-án rendeltem egy parfümöt a cégtől. Tíz nap elteltével kértem felvilágosítást, hogy miért nem érkezett meg a 4-5 munkanapra ígért árú. Azt válaszolták, foglalkoznak vele. 2 hét után lemondtam a rendelést. Ez egy felejtős cég, nulla kommunikációval!

 
Vásárlói vélemény

Soha többet! !! A parfüm jó része kifolyt mire ideért és folyamatosan párolog, folyik ha megdől , a selejt fejrész miatt! A csomagoláson nem látszott semmi amikor átvettem a futártól! A parfüm sajat doboza is ép, nem sérült meg . A celofánon kívülre sem folt, így nem látszott a hiba csak kibontáskor!
Semmi megoldást nem biztosított a webáruház: "nem az ő hibájuk... "1 napi folyamatos f

 
Vásárlói vélemény

Irgalmatlanul sötétek! Fogalmuk sincs mit árulnak, úgyhogy tuti nem vásárolnék ilyen helyről. Persze mindenki a maga pénztárcáját viszi a piacra. Részemről inkább megbízható magyar cégtől veszek illatszert.