Maxiparfum.hu

Maxiparfum.hu
Cégnév
Maxiparfum
Alapítás éve:
2017
2
1
0
0
0
4
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Maxiparfum.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Fogalmuk sincs mit árulnak, nem ismerik a termékeiket. Romlott, szétfolyt mintákat árulnak. Nagy kár mert a választék pedig nagyon jó lenne. Három mintából amit rendeltem: 1 teljesen más volt, 1 félig el volt használva és 1 romlott. A háromból kettő ráadásul eresztett.

 
Vásárlói vélemény

Minden rendben volt a rendelésemmel.

 
Vásárlói vélemény

2020. április 6-án rendeltem egy parfümöt a cégtől. Tíz nap elteltével kértem felvilágosítást, hogy miért nem érkezett meg a 4-5 munkanapra ígért árú. Azt válaszolták, foglalkoznak vele. 2 hét után lemondtam a rendelést. Ez egy felejtős cég, nulla kommunikációval!

 
Vásárlói vélemény

Soha többet! !! A parfüm jó része kifolyt mire ideért és folyamatosan párolog, folyik ha megdől , a selejt fejrész miatt! A csomagoláson nem látszott semmi amikor átvettem a futártól! A parfüm sajat doboza is ép, nem sérült meg . A celofánon kívülre sem folt, így nem látszott a hiba csak kibontáskor!
Semmi megoldást nem biztosított a webáruház: "nem az ő hibájuk... "1 napi folyamatos f

 
Vásárlói vélemény

Irgalmatlanul sötétek! Fogalmuk sincs mit árulnak, úgyhogy tuti nem vásárolnék ilyen helyről. Persze mindenki a maga pénztárcáját viszi a piacra. Részemről inkább megbízható magyar cégtől veszek illatszert.