Maxiparfum.hu

Maxiparfum.hu
Cégnév
Maxiparfum
Alapítás éve:
2017
2.5
4
1
0
0
10
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Maxiparfum.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
26.7 %
6.7 %
0.0 %
0.0 %
66.7 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Összesen négy alkalommal rendeltem tőlük parfümöt, illatmintákat is és mindig minden rendben volt. Az áru tökéletes állapotban, eredeti csomagolásban érkezett, mégpedig nagyon gyorsan, a rendelés leadása utáni 2. munkanapon. A kézbesítés napján a futár mozgását percre pontosan követni lehetett.

 
Vásárlói vélemény

Vasárnap rendeltem meg 2 parfümöt és kedden már hozta is a futár. Minden rendben volt a csomag tartalmával, azt kaptam amit kértem

 
Vásárlói vélemény

Maxi jó.. !

 
Vásárlói vélemény

EGY KAMU, látványosan egy aljas átverésre készített oldal, más vásárlók és a saját tapasztalataim alapján is. Kérem itt is az árukereső csapatát hogy tüntessék el végre.

 
Vásárlói vélemény

Én egy Gucci Bloom parfümöt rendeltem, mert sokkal kedvezőbb volt az ára, mint más weboldalakon. Szombaton rendeltem, szerdán megkaptam azt az árut, amit kértem. A dobozon valóban nem látni a cég nevét, de minden rendben volt, korrektül be volt csomagolva. A weboldaluk nem tökéletes, más futár hozta, a terméket, mint, akit hirdettek, és kaptam egy pár zavaró üzenetet, ez kicsit össze is

 
Vásárlói vélemény

Borsos áron rendeltem 3 mintát, amiből 2 nem stimmel. Szerintem mindenféle parfüm van a shopban, ha rendelsz és rájönnek, hogy nem tudják beszerezni, akkor küldenek valami szerintük hasonlót... Szánalmas! !! Annyira nincsenek otthon a parfümök világában, hogy azt hiszik a vevő majd észre sem veszi a különbséget. Mindezt 3800 Ft
/3ml (Nem gyári) illat mintaert. A leggagyibb parfüm webaru

 
Vásárlói vélemény

Ware defekt und unbrauchbar angeliefert ! Nach tagelangem E-Mail-Wechsel keine Erstattung der defekten Ware! Warenwert 38700HUF.
Nie wieder in solch einem Laden kaufen-sehr enttäuschend , Kundenservice und Kulanz gleich Null. Absolut nicht empfehlenswert!
Ware soll auf eigene Kosten versichert ausserhalb Ungarns verschickt werden.
Der Vorschlag einer Kuriersendung und Tausch defekt

 
Vásárlói vélemény

Megrendeltem egy parfümöt, három hét után rákérdeztem, hogy na akkor most mi lesz, küldik vagy sem, mire visszaírtak, hogy problémás terméket választottam és rákérdeznek a beszállítójuktol, hogy van -e raktáron, tudnak -e szerezni belőle... WTF? ! Miért vannak ezek még mindig itt az árukeresőn?

 
Vásárlói vélemény

Üdv

hála az égnek hogy "csak" 5 darab minta parfümöt rendeltem tőlük abból 2 darab volt helyes a másik 3 darab tök más volt nem is értem de komolyan nem nézik meg amit küldenek? Alattam szólóknak teljesen igaza van aki mást kapott , mert ezek tényleg nem azt küldik amit kér az ember , az ilyen céget már rég kikellet volna rakni innen az áralkukeresőről.

 
Vásárlói vélemény

Valószínüleg kiselejtezett tesztereket forgalmaz, mert több kommentben olvastam, hogy folyik, szivárog az árú. Nem originál csomagolásban kaptam az árut és nem azt amit kértem. Chanel borotválkozás utáni emulziót kértem (amit hirdettek és számláztak) ezzel szemben arcszeszt küldtek. Tudatlan vagy nagyon is tudatos cég.