Marosigumi

Marosigumi
Cégnév
Marosigumi Kft.
Alapítás éve:
1989
Cím:
Tel.:
0696449919
4
7
0
0
1
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Marosigumi boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Az Akciós Gumik Webáruháztól rendeltem, amelyről a cím és az emailcímek alapján látszik, hogy az is a Marosi Gumihoz tartozik. A gumik áránál elfelejtik megírni, hogy ÁFÁ-t nem tartalmazó árról szól az ajánlatuk, gondolhatták volna, hogy ez érdekes, ha egyszer cégnév szerepel a számlázási címben. A gumikhoz számlát egyáltalán nem küldtek sem emailben, sem papíron a gumik mellé csomagolva

 

Marosigumi (1 hónapja)

HAZUGSÁGOKAT nem kellene írni rólunk! A véleményezés azért van, hogy kijavítsuk a hibáinkat. Minden árunk ÁFÁ-s ár (27% magyar adót tartalmaz) nincsenek nettó árak egyik oldalunkon sem, és nem is voltak soha! A számlát emailben küldjük minden vevőnknek ez benne is van a szállítási értesítő levelünkben. Ezt írta: "visszaküldtem a gumikat".., mert nem találta a számlát? De nem vissza küldte, egyszerűen át sem vette az árut! Ezután meglepődik, hogy kitöröltük a rendszerünkből? Egyenlőre nem tudjuk hol hibáztunk, ebből a "zavaros" értékelésből nem derül ki, de azért köszönjük a fáradtságát! Marosi Attila (én ide merem írni a saját nevem)

Hétfőn rendeltem tőlük ma reggel már meg is kaptam, idei gyártású téligumikat amire nem is számítottam.

 

Nekem egy nagy POZITÍVUM ez a cég! Eleve az egyik legolcsóbb cégként hozta fel az Árukereső, egy másik cég ugyanezt a rendelésemet visszamondta, arra hivatkozva, hogy a gyártó nem igazolta vissza neki a szállítást. Ezzel szemben a Marosigumi 41-18 DOT számú gumit szállított le, kátyúgaranciával.

És miért adok 5*-ot a cégnek? Az emailem között nem találtam a számlát. Este 8-kor(! ) ír

 

Két garnitúra téli gumit rendeltem a webshopból (két külön időpontban, két különböző márkából) , azzal a kikötéssel, hogy idei legyen a DOT szám. Ez az eddigi gumivásárlásaim alkalmával mindig alap volt, külön megjegyzés kélkül is. Egyedül azért irtam itt ezt le a megjegyzésben, mert emlékeztem, hogy régebben valamelyik abroncshoz le volt irva, hogy nem fris DOT számú a gumi. Mindkét meg

 

Marosigumi (3 hónapja)

Tisztelt Hölgyem/Uram! "Illik" vagy nem "illik", de a 2 évesnél öregebb gumik fel vannak tüntetve az oldalunkon. Azért csak a 2 évesnél öregebbek, mert a fiatalabbak friss gyártásúnak számítanak! Sajnos azt nem tudjuk garantálni, hogy idei gumikat szállítsunk, mert a téli gumikat előre gyártják és vannak benne 2017 év végiek is, ezért töröltük a rendeléseit. Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk megfelelni az elvárásainak és ez annak köszönhető, hogy hozzá nem értők valótlan dolgokat terjesztenek az Interneten. A gumik minősége 2 év alatt megfelelő tárolás mellet semmit sem változik! Az öregedési folyamatok a használat megkezdésekor indulnak meg. További szép napot kívánunk! Marosigumi csapata.

Ha minden kereskedő így dolgozna nem kellene ilyen értékeléseket irogatnunk. ; )

 

Gyors, szakszerű! Netről rendeltem, 1 nap múlva érkezett az áru, minden rendben volt!

 

Egyszerű megrendelés.
Kedves ügyintéző.
Villámgyors, pontos kiszállítás... Csak ajánlani tudom a céget!

 

Vasárnap este rendeltem, kedden megkaptam a futárszolgálattól. A termék jó, a szállítási költség benne van az árban. Értesítések jönnek folyamatosan. Már kétszer is rendeltem tőlük, tavasszal is innét fogok jó eséllyel.

 

Rendkívül kedvező árak, ingyenes szállítás! Az átfutási időt sem érheti panasz, Este 8 után leadott rendelésről másnap reggel már kaptam is az értesítést, hogy a futárszolgálat felé összekészítésre került! A szállítás bár egy napot csúszott, de ez a futárszolgálat hibájának tudható be (igazából így jobban is jött ki). A termék szintén hibátlan, nincs három hete, hogy Rácalmásról "kigördü

 
Üzletek

Üzletek

Marosigumi(hagyományos bolt)
Cím: 9012 Győr, Sokorópátkai út 13.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0696449919
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 17:00
kedd 08:00 - 17:00
szerda 08:00 - 17:00
csütörtök 08:00 - 17:00
péntek 08:00 - 17:00
szombat 08:00 - 12:00
vasárnap 00:00 - 00:00
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MAROSIGUMI
9012 Győr, Sokorópátkai út 13.