Marosigumi

Marosigumi
Cégnév
Marosigumi Kft.
Alapítás éve:
1989
Cím:
Tel.:
0696449919
4.5
13
0
1
1
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Marosigumi boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
81.3 %
0.0 %
6.3 %
6.3 %
6.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Szívből ajánlom mindenkinek. Segítőkészek és korrektek. A rendelés leadása előtt egyeztettem velük telefonon, hogy a rendelni kívánt gumiknak legyenek kedvesek megmondani a gyártási évüket. Az ügyintéző hölgy kért egy kis időt, hogy utánanézzen és visszahívást ígért. Rövid idővel ezután jelentkezett és elmondta, hogy 2019-es a gumik gyártási éve. A péntek délután leadott rendelést kedd d

 
Vásárlói vélemény

Korrekt, gyors , precíz és megbízható bolt. Az általam rendelt abroncsokra 8 munkanapos határidőt írtak. Az abroncsokat 2019. 11. 12. megrendeltem és 2019. 11. 15-én le is szállították a rendelésemnek megfelelően. Ajánlom mindenkinek. Én biztos, hogy ha a jövőben cserében gondolkozom, akkor őket fogom előnyben részesíteni.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon korrekt! Gyors, pontos, precíz értesítések a rendelés állapotáról és szállításról! Szombat délután rendeltem, kedd reggel már meg is érkezett (Győr-Városföld). Valószínűleg visszatérő vásárló leszek!

 
Vásárlói vélemény

Gyors, pontos, korrekt cég!
Csak ajánlani tudom.

 
Vásárlói vélemény

A megrendelt gumit a weboldalon jelzettek szerint 2 munkanapon belül szállították. A megrendelés után visszaigazoló e-mailt küldtek, a sikeres kiszállítást követően pedig az elektronikus számlát.
A futár cég (GLS) is profi munkát végzett, ők is tájékoztattak a kiszállítás várható időpontjáról (egy 4 órás időintervallumban) , de megadták a futár telefonszámát is, ha bármi egyeztetni val

 
Vásárlói vélemény

Minden szép és jó csak azt nem közlik sehol hogy kinai a gumi hol ott nekem egyértelmű volt hogy magyart kapok nem ártana feltüntetni

 
Vásárlói vélemény

Vasárnap délben történt a megrendelés, kedd délben már az autómon volt az új gumi, ami valóban új, frissen gyártott.
Szerintem így kellene működnie minden webáruháznak, bátran merem ajánlani mindenkinek.

 
Vásárlói vélemény

Az Akciós Gumik Webáruháztól rendeltem, amelyről a cím és az emailcímek alapján látszik, hogy az is a Marosi Gumihoz tartozik. A gumik áránál elfelejtik megírni, hogy ÁFÁ-t nem tartalmazó árról szól az ajánlatuk, gondolhatták volna, hogy ez érdekes, ha egyszer cégnév szerepel a számlázási címben. A gumikhoz számlát egyáltalán nem küldtek sem emailben, sem papíron a gumik mellé csomagolva

 

Marosigumi (1 éve)

HAZUGSÁGOKAT nem kellene írni rólunk! A véleményezés azért van, hogy kijavítsuk a hibáinkat. Minden árunk ÁFÁ-s ár (27% magyar adót tartalmaz) nincsenek nettó árak egyik oldalunkon sem, és nem is voltak soha! A számlát emailben küldjük minden vevőnknek ez benne is van a szállítási értesítő levelünkben. Ezt írta: "visszaküldtem a gumikat".., mert nem találta a számlát? De nem vissza küldte, egyszerűen át sem vette az árut! Ezután meglepődik, hogy kitöröltük a rendszerünkből? Egyenlőre nem tudjuk hol hibáztunk, ebből a "zavaros" értékelésből nem derül ki, de azért köszönjük a fáradtságát! Marosi Attila (én ide merem írni a saját nevem)

Vásárlói vélemény

Hétfőn rendeltem tőlük ma reggel már meg is kaptam, idei gyártású téligumikat amire nem is számítottam.

 
Vásárlói vélemény

Nekem egy nagy POZITÍVUM ez a cég! Eleve az egyik legolcsóbb cégként hozta fel az Árukereső, egy másik cég ugyanezt a rendelésemet visszamondta, arra hivatkozva, hogy a gyártó nem igazolta vissza neki a szállítást. Ezzel szemben a Marosigumi 41-18 DOT számú gumit szállított le, kátyúgaranciával.

És miért adok 5*-ot a cégnek? Az emailem között nem találtam a számlát. Este 8-kor(! ) ír

 
Üzletek

Üzletek

Marosigumi(hagyományos bolt)
Cím: 9012 Győr, Sokorópátkai út 13.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0696449919
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 17:00
kedd 08:00 - 17:00
szerda 08:00 - 17:00
csütörtök 08:00 - 17:00
péntek 08:00 - 17:00
szombat 08:00 - 12:00
vasárnap 00:00 - 00:00
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MAROSIGUMI
9012 Győr, Sokorópátkai út 13.