Makeup.hu

Makeup.hu
Cégnév
La MakeUp Sp. z o. o.
Alapítás éve:
2019
Tel.:
3614-900223
4
13
1
0
0
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Makeup.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
68.4 %
5.3 %
0.0 %
0.0 %
26.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Tökéletes! ! Gyorsan ide ért. Illata eredeti. Csak ajánlani tudom! !

 
Vásárlói vélemény

Serge Lutens L' Eau Froide illatát rendeltem amiből már elhasználtam 2 üveggel így tudtam milyen illatot várok. Imádom a jéghideg tömjén illatát. 100% , hogy eredeti illatot kaptam pont olyan mint az előző két üveg illata amit még Serge Lutens oldaláról rendeltem régebben. Reggel 3 fújás a nyak mindkét oldalára és még este zuhanyzásnál is lehet érezni. Nagyon elégedett vagyok, biztos má

 

Makeup.hu (1 hete)

Kedves Dia! Köszönjük, hogy megosztotta véleményét. Reméljük még sok pozitív tapasztalata lesz a nálunk történt vásárlásai során .

Vásárlói vélemény

Nagyon gyors szállítás, minden termék gondosan, külön-külön be volt csomagolva még egy réteg védő papírcsomagolásba, azt kaptam, amit rendeltem, semmi se hiányzott, minden eredeti volt, maximálisan elégedett vagyok!

 

Makeup.hu (8 órája)

Kedves dfruzsina! Köszönjük, hogy megosztotta véleményét a nálunk történt vásárlásáról. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is hasonló pozitív tapasztalatot szerez. Üdvözlettel: makeup.hu ügyfélszolgálata

Vásárlói vélemény

Gyorsan megkaptam a rendelt parfümöt, semmi probléma nem volt a rendelés során és eredeti terméket kaptam, megbízható üzlet.

 
Vásárlói vélemény

Már kétszer rendeltem a boltból, mind2 alkalommal időben megérkeztek a termékek (parfümöket rendeltem, minden alkalommal eredetit kaptam eddig.. ) Gyors szállítás, nagyon jó árakkal dolgoznak! ! Eddig teljesen elégedett vagyok a céggel, szerintem igényes a web lapjuk is.

 
Vásárlói vélemény

Végtelenül bizonytalan információk, hiányos szerződési feltételek, nem egyértelmű válaszok....
Nem azt a terméket kaptam, amit rendeltem, erre csak körülményes megoldást kaptam, de egy egyszerű cseréig nem jutottunk el - hogy megkapjam azt, amit kértem és visszaküldjem azt, amit kaptam - ehelyett bonyolult lehetőséget mondtak, miszerint küldjem vissza a kapott árut, aminek értékét majd

 

Makeup.hu (1 hónapja)

Kedves Vásárlónk! A fellépett kellemetlenség miatt az előírások és a futárszolgálat előírása szerint jártunk el.Telefonos tájékoztatást adunk minden vásárlónak,minden folyamatról, hogy ne legyen negatív tapasztalata a vásárlást követően. Mivel az eredetileg rendelt termék nem volt elérhető raktárunkon, ezért visszaküldésre került a termék ára.

Vásárlói vélemény

Sokáig nézegettem a termékeiket, de mindig hezitáltam a vásárlásnál. Az árak elég csábítóak, ám a raktárkészletük siralmas, vagy teljesen átláthatatlan a rendszerük. Általában mire a kosárba pakoltam a termékeket és elérkeztem volna a rendeléshez, valami mindig elfogyott, keresgélhettem új dolgokat helyettük és ez egy ilyen véget nem érő játék lett. Aztán valami csoda folytán sikerült ol

 

Makeup.hu (3 hete)

Kedves Vásárlónk! Elnézését kérjük a történt kellemetlenséget. A rendelésekor email-eket kapott tájékoztatás céljából, valamint kollégáink emiatt hívták Önt, minden esetben. Ha az elsődleges emailjei között nem talált üzenetet, előfordul, hogy a SPAM mappába érkezik. Sajnáljuk, ha emiatt negatív tapasztalata van a webáruházunkról. Reméljük a későbbiekben rendel még nálunk.

Vásárlói vélemény

Ettől a cégtől ne vegyetek semmit, ha jót akartok magatoknak!

Van egy szignatúra illatom. Nagyon szeretem. Ennél a cégnél valóban kedvező (annak látszó) áron találtam meg a teszterét. Megrendeltem. Az illat erőssége hatoda az általam használtnak. A vásárolt flakon alja sokkal igénytelenebb kidolgozású, mint az általam régebben vásárolt példány. A felirat sem egyoldalon van a két pal

 
Vásárlói vélemény

Pontos , gyors postázás !
Tökéletesek a termékek !
Gondosan papír a csomagolva!
Imádom őket ! !

 
Vásárlói vélemény

Maximálisan elégedett vagyok a bolttal.
Kétszer rendeltem kozmetikumokat, egyszer parfümöt.
A kozmetikumok egyesével gondosan papírba csomagolva, lecelluxozva érkeztek.
A parfüm egy 80 ml-es teszter, sok a hamisítvány a piacon. Ez a parfüm eredeti, vésett batch code-al, stabil kupakkal, kifogástalan üvegkidolgozással és nem utolsó sorban tartós illattal.
Ha valaki azon vacilál er