Mackójáték.hu

Mackójáték.hu
Cégnév
DaRya, s.r.o.
Cím:
Tel.:
+421 904 801 759
Fax:
+421 2 44 44 25 23
4.5
349
58
25
20
46
Bemutatkozás
Webáruházunk termékpalettája olyan gyermekjátékok széles választékkal rendelkezik, amelyek felkeltik a gyermekek érdeklődését, bővítik fantázia világukat és fejlesztik motorikus készségeiket, de ezenfelül maximálisan biztonságosak is. Kizárólag olyan EU gyártók minőségi termékeit forgalmazzuk, melyek többéves tradícióval rendelkeznek.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Mackójáték.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
70.1 %
11.6 %
5.0 %
4.0 %
9.2 %
Összes vélemény

Rendeltünk egy gyerek triciklit, 2 napon belül megérkezett, épp mint a képen, a házhoz szállítás ingyenes volt, az ajánlat kedvező. Korrekt, gyors kiszolgálás. Csak ajánlani tudom.

 

Rendkívül inkorrektek. Felajánlottak 2000 Ft bónuszt, amit végül nem kaptam meg. Reklamáló levelemre nem válaszoltak. A 23. 000 Ft-os játékhoz a jótállást nem küldték meg! !! ! Senkinek nem ajánlom , hogy tőlük vásároljon ! !! !

 

Több terméket rendeltem, ebből kettővel volt probléma. Az egyik egy dínós homokozó forma készlet. A leírásában szerepelt, hogy a készlet különböző színű és FORMÁJÚ dínókat tartalmaz. A feladott készletben négy darab ugyanolyan formájú dínó volt. A reklamációt indoklás nélkül elutasították. Arra, hogy ezt nem fogadom el, mivel nem egyezik a termék a termékleírással, nem érkezett válasz.

 

Megkaptam a visszaigazolást, hogy raktáron van a termék, majd másnap felhívtak tört magyarsággal, hogy nincs és felajánlottak egy több, mint másfélszeres áru triciklit, hogy ezt tudják adni! Azóta sem emailben, sem telefonon nem elérhetőek! Így könnyű olcsón hirdetni bármit is!

 

A megrendelt termék egyik alkatrészét törötten kaptuk (Smoby bébitaxi). Többször írtam a "cégnek", sajnos megkeresésemre egyszer sem válaszoltak, kapcsolatba lépni velük nem sikerült. Remélem villám gyorsan eltűnnek a piacról, ilyenekre webáruházakra egyáltalán nincs szükség Magyarországon. Természetesen mivel külföldi cég, nincs ahol jelenteni lehetne őket.

 

A karácsonyi ajándékként rendelt golyóvezetőből hiányzott a két fa figura. A problémát jeleztem írásban a honlapon megadott form-on még tavaly. Semmi válasz nem jött azóta sem. A telefonos ügyfélszolgálat gyakorlatilag elérhetetlen. Kb 100 hívásból 2-szer sikerült beszélnem velük. Egy hétig ki is volt kapcsolva a telefon. Ekkor először megígérték, hogy küldik a hiányzó részt. persze nem

 

Átverés! Rendeltem tőlük, felhívtak hogy nincs az a termék raktáron, elfogadok-e helyette mást. Természetesen, a pénzemet elfogadom vissza, azóta is csak várom. Nevetséges amit művelnek. Senki ne vásároljon tőlük!

 

Három helyett kettő termék jött (előre fizettünk) , azóta csak az üres ígéretek vannak részükről( se pénz, se játék). Ügyfélszolgálatuk elérhetetlen, nem foglalkoznak velünk. NE RENDELJETEK TŐLÜK!

 

Minket is becsaptak, három helyett kettő termék jött (előre fizettünk) , azóta csak az üres ígéretek vannak részükről( se pénz, se játék). Facebookon letiltottak, miután megírtam a véleményem. Fogyasztóvédelemhez fordultam, ahol már ismerik a céget. Ne rendeljetek innen!

 

Sziasztok, legszívesebben 0 csillaggal értékelném; velünk is az történt mint itt sokakkal. Bankkártyával előre kifizettem 3 terméket, de csak 2 jött meg. Azóta lett ígérve részükről visszautalás és cseretemék is, de egyiket se kaptunk persze végül. Az Európai Fogyasztói Központhoz fordultam a panaszommal, ahol már jól ismerik a céget..... CSALÁDOKAT vernek át. A fb profiljukon már nem l

 
Üzletek

Átvételi pontok

Mackójáték.hu(átvételi pont)
Cím: 83103 Bratislava, Kukučínova 52
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +421 904 801 759
Fax: +421 2 44 44 25 23
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MACKÓJÁTÉK.HU
83103 Bratislava, Kukučínova 52