Mackójáték.hu

Mackójáték.hu
Cégnév
DaRya, s.r.o.
Cím:
Tel.:
+421 904 801 759
Fax:
+421 2 44 44 25 23
4.5
348
58
25
20
35
Bemutatkozás
Webáruházunk termékpalettája olyan gyermekjátékok széles választékkal rendelkezik, amelyek felkeltik a gyermekek érdeklődését, bővítik fantázia világukat és fejlesztik motorikus készségeiket, de ezenfelül maximálisan biztonságosak is. Kizárólag olyan EU gyártók minőségi termékeit forgalmazzuk, melyek többéves tradícióval rendelkeznek.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Mackójáték.hu boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
71.6 %
11.9 %
5.1 %
4.1 %
7.2 %
Összes vélemény

Senkinek sem ajánlom ezt a boltot! Előre utalással még véletlenül se fizessen senki!
Két hete rendeltem nem kis összegért termékeket tőlük, amit úgy tüntettek fel, hogy raktáron van, tehát max. 3 nap és megkapom. Két hete várom hogy megérkezzen, utoljára azt az infót kaptam, hogy pénteken postázták. Persze azóta se jött csomagom, csomagszámot nem küldtek. Se e-mailen, se telefonon, se

 

A" mackójáték bolt" A terméket megkaptuk , eddig 5 csillag!
De ha a játéknak valami baja van akkor az már szívás........
A komunikáció halott : email, telefon a facebookon van valaki aki válaszolgat de ez is fölösleges mert nem történik semmi!
Reklamációs ürlapon nem lehet feltölteni semmit!

 

Két terméket rendeltem a boltból és mindkettő rendben megérkezett 2 munkanap alatt.

 

Fiam harmadik szulinapjara rendeltunk egy par ajandekot meg a nyar ELEJEN (5 honapja). Nem az osszes megrendelt jatek erkezett meg; majdnem 8000 forintnyi ajandek hianyzott a csomagbol. Azota szamtalanszor leptunk kapcsolatba a ceggel es ugy jartunk mint sokan masok itt az oldalon: megy a felrebeszeles, ures igeretek, de a penzunket meg nem lattuk. Ez a ceg modszeresen atveri az ugyfelei

 

A kislányomnak rendeltem karácsonyra játék konyhát. Semmi probléma nem volt.

 

Megrendeltem a terméket július 28-án, 2 hét alatt nem érkezett meg a termék, felhívtam őket, mondták hogy nincs a termék raktáron, azért lemondtam a megrendelést és kértem hogy utalják vissza az összeget, most jelenleg 3 hete várom a visszautalást.... de nem történik semmi, reagálni annyit tudnak, hogy "megkérdezi a könyvelőt" de ezt már 4x-re hallom... Senki ne rendeljen tőlük!

 

Kisfiamnak rendeltem nyaralás előtt két héttel gumicsónakot. Többszöri telefonálás és ígéret után sem jött meg két hét alatt a termék, mint kiderült nem is volt raktáron. Végül felajánlottak egy másik terméket ugyanazon az áron, ami a honlapon is kisebbnek és olcsóbbnak volt feltüntetve. Ezután elálltam a vásárlástól és kértem, hogy utalják vissza a pénzt. Erre több mint egy hete várok,

 

Április 30. -án megrendelt Tanuló rajztábla gyerekeknek Smoby mágneses, kétoldalas 80 db kiegészítővel és 24 db fa mágnessel ami rendelésnél RAKTÁRON felírattal szint csak megjegyzésben hozzáírandó!
3 telefonálás hetente kérdezésnél ami május 16 most utoljára mert betelt a pohár! Majd megint a következő héten érkezik LEHET!
Ennyit erről a cégről! !! !! !!
Többet soha! !! !!
Még j

 

A bolt elérhetetlen. A megrendelt roller ugyan megérkezett, de a kis unokám kettőt kapott szinte ugyan ilyet. Szeretném visszaadni, de nem válaszoltak a levélre. Lehet, hogy ez kidobott pénz volt? Ezeket a véleményeket előbb kellett volna elolvasnom a tanuló pénz 8820 Ft volt? ?

 

A december 4én megrendelt majd 5én kifizetett terméket még december 29én sem kaptam meg, semmilyen formában december 27ig a céggel kapcsolatba lépni nem tudtam, csak utána sikerült, ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy a csomagot elküldték, természetesen még a feladás idejét s a csomag számát sem tudták megmondani, beleértve a futárszolgálat nevét... és különben is karácsony van, ők dol

 
Üzletek

Átvételi pontok

Mackójáték.hu(átvételi pont)
Cím: 83103 Bratislava, Kukučínova 52
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +421 904 801 759
Fax: +421 2 44 44 25 23
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MACKÓJÁTÉK.HU
83103 Bratislava, Kukučínova 52
^