Mackójáték.hu

Mackójáték.hu
Cégnév
DaRya, s.r.o.
Cím:
Tel.:
+421 904 801 759
Fax:
+421 2 44 44 25 23
4.5
348
58
25
20
43
Bemutatkozás
Webáruházunk termékpalettája olyan gyermekjátékok széles választékkal rendelkezik, amelyek felkeltik a gyermekek érdeklődését, bővítik fantázia világukat és fejlesztik motorikus készségeiket, de ezenfelül maximálisan biztonságosak is. Kizárólag olyan EU gyártók minőségi termékeit forgalmazzuk, melyek többéves tradícióval rendelkeznek.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Mackójáték.hu boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
70.3 %
11.7 %
5.1 %
4.0 %
8.9 %
Összes vélemény

Megkaptam a visszaigazolást, hogy raktáron van a termék, majd másnap felhívtak tört magyarsággal, hogy nincs és felajánlottak egy több, mint másfélszeres áru triciklit, hogy ezt tudják adni! Azóta sem emailben, sem telefonon nem elérhetőek! Így könnyű olcsón hirdetni bármit is!

 

A megrendelt termék egyik alkatrészét törötten kaptuk (Smoby bébitaxi). Többször írtam a "cégnek", sajnos megkeresésemre egyszer sem válaszoltak, kapcsolatba lépni velük nem sikerült. Remélem villám gyorsan eltűnnek a piacról, ilyenekre webáruházakra egyáltalán nincs szükség Magyarországon. Természetesen mivel külföldi cég, nincs ahol jelenteni lehetne őket.

 

A karácsonyi ajándékként rendelt golyóvezetőből hiányzott a két fa figura. A problémát jeleztem írásban a honlapon megadott form-on még tavaly. Semmi válasz nem jött azóta sem. A telefonos ügyfélszolgálat gyakorlatilag elérhetetlen. Kb 100 hívásból 2-szer sikerült beszélnem velük. Egy hétig ki is volt kapcsolva a telefon. Ekkor először megígérték, hogy küldik a hiányzó részt. persze nem

 

Átverés! Rendeltem tőlük, felhívtak hogy nincs az a termék raktáron, elfogadok-e helyette mást. Természetesen, a pénzemet elfogadom vissza, azóta is csak várom. Nevetséges amit művelnek. Senki ne vásároljon tőlük!

 

Három helyett kettő termék jött (előre fizettünk) , azóta csak az üres ígéretek vannak részükről( se pénz, se játék). Ügyfélszolgálatuk elérhetetlen, nem foglalkoznak velünk. NE RENDELJETEK TŐLÜK!

 

Minket is becsaptak, három helyett kettő termék jött (előre fizettünk) , azóta csak az üres ígéretek vannak részükről( se pénz, se játék). Facebookon letiltottak, miután megírtam a véleményem. Fogyasztóvédelemhez fordultam, ahol már ismerik a céget. Ne rendeljetek innen!

 

Sziasztok, legszívesebben 0 csillaggal értékelném; velünk is az történt mint itt sokakkal. Bankkártyával előre kifizettem 3 terméket, de csak 2 jött meg. Azóta lett ígérve részükről visszautalás és cseretemék is, de egyiket se kaptunk persze végül. Az Európai Fogyasztói Központhoz fordultam a panaszommal, ahol már jól ismerik a céget..... CSALÁDOKAT vernek át. A fb profiljukon már nem l

 

Megbizhatatlan sajnos! Rendeltem a kislányomnak két db jatékot egy elektromos motrot és egy babakocsit a helyzet az h a motor meg is érkezett de viszomt a babakocsi nem hol ott mind két játékot kifizetem és még sem kaptam meg a babakocsit ! ! Elérni sem lehett a boltot mert minden ügyfél állitóllag foglalt mindig igy sajnos a pénz is veszett és a játék is nem ajánlom senkinek sem ezt a b

 

Egyszer rendeltünk a webshopból, de soha többé nem tesszük. A két megrendelt és előre kifizetett termékből csak az egyik érkezett meg.
A telefont természetesen nem veszik fel, a küldött e-mailekre pedig nem érkezik válasz. Senkinek nem ajánlom.

 

Senkinek sem ajánlom ezt a boltot! Előre utalással még véletlenül se fizessen senki!
Két hete rendeltem nem kis összegért termékeket tőlük, amit úgy tüntettek fel, hogy raktáron van, tehát max. 3 nap és megkapom. Két hete várom hogy megérkezzen, utoljára azt az infót kaptam, hogy pénteken postázták. Persze azóta se jött csomagom, csomagszámot nem küldtek. Se e-mailen, se telefonon, se

 
Üzletek

Átvételi pontok

Mackójáték.hu(átvételi pont)
Cím: 83103 Bratislava, Kukučínova 52
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +421 904 801 759
Fax: +421 2 44 44 25 23
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MACKÓJÁTÉK.HU
83103 Bratislava, Kukučínova 52
^