Mackójáték.hu

Mackójáték.hu
Cégnév
DaRya, s.r.o.
Cím:
Tel.:
+421 904 801 759
Fax:
+421 2 44 44 25 23
4.5
346
58
25
20
32
Bemutatkozás
Webáruházunk termékpalettája olyan gyermekjátékok széles választékkal rendelkezik, amelyek felkeltik a gyermekek érdeklődését, bővítik fantázia világukat és fejlesztik motorikus készségeiket, de ezenfelül maximálisan biztonságosak is. Kizárólag olyan EU gyártók minőségi termékeit forgalmazzuk, melyek többéves tradícióval rendelkeznek.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Mackójáték.hu boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
71.9 %
12.1 %
5.2 %
4.2 %
6.7 %
Összes vélemény

Megrendeltem a terméket július 28-án, 2 hét alatt nem érkezett meg a termék, felhívtam őket, mondták hogy nincs a termék raktáron, azért lemondtam a megrendelést és kértem hogy utalják vissza az összeget, most jelenleg 3 hete várom a visszautalást.... de nem történik semmi, reagálni annyit tudnak, hogy "megkérdezi a könyvelőt" de ezt már 4x-re hallom... Senki ne rendeljen tőlük!

 

Kisfiamnak rendeltem nyaralás előtt két héttel gumicsónakot. Többszöri telefonálás és ígéret után sem jött meg két hét alatt a termék, mint kiderült nem is volt raktáron. Végül felajánlottak egy másik terméket ugyanazon az áron, ami a honlapon is kisebbnek és olcsóbbnak volt feltüntetve. Ezután elálltam a vásárlástól és kértem, hogy utalják vissza a pénzt. Erre több mint egy hete várok,

 

Április 30. -án megrendelt Tanuló rajztábla gyerekeknek Smoby mágneses, kétoldalas 80 db kiegészítővel és 24 db fa mágnessel ami rendelésnél RAKTÁRON felírattal szint csak megjegyzésben hozzáírandó!
3 telefonálás hetente kérdezésnél ami május 16 most utoljára mert betelt a pohár! Majd megint a következő héten érkezik LEHET!
Ennyit erről a cégről! !! !! !!
Többet soha! !! !!
Még j

 

A bolt elérhetetlen. A megrendelt roller ugyan megérkezett, de a kis unokám kettőt kapott szinte ugyan ilyet. Szeretném visszaadni, de nem válaszoltak a levélre. Lehet, hogy ez kidobott pénz volt? Ezeket a véleményeket előbb kellett volna elolvasnom a tanuló pénz 8820 Ft volt? ?

 

A december 4én megrendelt majd 5én kifizetett terméket még december 29én sem kaptam meg, semmilyen formában december 27ig a céggel kapcsolatba lépni nem tudtam, csak utána sikerült, ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy a csomagot elküldték, természetesen még a feladás idejét s a csomag számát sem tudták megmondani, beleértve a futárszolgálat nevét... és különben is karácsony van, ők dol

 

Ha túlvállalták magukat akkor legalább írják ki, hogy az emberek ne rendeljenek feleslegesen. Igazi lehúzós pancser bolt.

 

KAMU WEBÁRUHÁZ! !! SENKI NE rendeljen tőlük SEMMIT, főleg ne előrefizetéssel! !! Nekem annyi szerencsém van, hogy nem fizettem előre, viszont S. O. S. -ben kellett megrendelnem a kisfiam karácsonyi ajándékát, mert ezekre várhattam volna életem végéig, a fiam meg nézhette volna, hogy mit hozott a Jézuska. Ilyen egy bandát, hogy még a gyerekeket sem veszik semmibe. Gondolhatnák, hogy minde

 

December 12-én rendeltem karácsonyi ajándéknak a kislányomnak, azonnali bankkártyás fizetéssel ki is fizettem, az áru azóta sem érkezett meg, email-re, telefonra nem reagálnak.

 

Átverés! November 16- án megrendelt és kifizetett terméket még nem kaptam meg és nem érem el őket! Feljelentés teszek keresem azokat akiket még átvertek, hogy csoportosan nagyobb összegű károkozásért jelenthessem fel! !

 

HITELTELEN, MEGBÍZHATATLAN cég!
A rendelésem másnapján érkezik a futár cégtől egy email, hogy a bolt összekészítette a csomagot számomra.... majd ugyan ezen a napon a webáruháztól is érkezik egy mail, hogy bocsi, de csak a következő héten tudunk szállítani.....
El is telik a következő hét, mondanom sem kell, eredménytelenül....
Az időközben írt, a szállítás tényleges határidejére v

 
Üzletek

Átvételi pontok

Mackójáték.hu(átvételi pont)
Cím: 83103 Bratislava, Kukučínova 52
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +421 904 801 759
Fax: +421 2 44 44 25 23
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MACKÓJÁTÉK.HU
83103 Bratislava, Kukučínova 52
^