Klimaman Webáruház

Klimaman Webáruház
Cégnév
Londra Group Kft.
Alapítás éve:
2018
Cím:
3360 Heves, Gyöngyösi út 117. (Nem átvételi pont)
Tel.:
70/318-4229
4.5
11
0
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Klimaman Webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
91.7 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
8.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Mindennel elégedet vagyok, csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
Vásárlói vélemény

Megbízható, precíz, igényes cég mindenre felkészülve. Telefonos egyeztetés után még aznap helyszíni felmérésre került sor. Az általam kitalált felszerelési hely helyett másikat ajánlottak, ami utólag kiderült, valóban jobb az én ötletemnél. Utána minden az ott leegyeztetettek szerint zajlott. A szerelő pontosan a megbeszélt időben érkezett, maximális szakmai felkészültséggel, profi szer

 
Vásárlói vélemény

Többszöri telefonos és e-mail-es megkererésre több hetes várakozás után sem voltak képesek árajánlatot adni egy komplett klímarenszer beépítésre, így a megrendelés sem valósult meg. Aki nem akar eladni az minek reklámozza magát, ha egy ajánlatra is képtelen... ezek után már a szolgáltatásukra nem is vagyok kíváncsi valószínű az is olyan lehet mint az ajánlatadás.

 
Vásárlói vélemény

ELSŐ RENDELÉSEM, DE ÚJBÓL FELKERESEM VÁSÁRLÁSAIMMAL.

 
Vásárlói vélemény

Többször rendeltem már ettől a cégtől, és nagyon elégedett vagyok velük. Nincs mellébeszélés, türelmesek és fontos számukra, hogy tényleg elégedett legyen a vásárló. Ha gond van bármivel nem vacakolnak, készséggel segítenek és orvosolják a problémát.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon kedves, korrekt remek szaktudással rendelkező emberek telepítettek ma nálam klímát! Igényes és nagyon lelkiismeretes munkát végeztek! Bármit kérdeztem, türelmesen válaszoltak, a megoldást keresték nem a kifogást!
Nyugodt szívvel ajánlom ezt a céget mindenkinek!

 
Vásárlói vélemény

Mindenkinek bátran merem ajánlani. A kiszolgálás nem hagy semmi kívánni valót maga után, segítőkész, profi, hozzáértő csapat. A vásárolt napelem szett bővítése, teljesítmény növelése sem volt probléma, a fizetés is egyszerűen es gyorsan ment. A készülék egyszerűen összeszerelhető, szakértelmet nem igényel, a leírások követhetőek, meg egy laikus számára is. Bármilyen kérdésre szívesen vál

 
Vásárlói vélemény

Fürge, pontosm, a tájékoztatás príma. E-bay-n sem lett volna sokkal olscóbb

 
Vásárlói vélemény

Csak ajánlani tudom őket ! Profi ügyfél kezelés . Gyors szállítás . Teljes körű leírás a készülékhez . Teljes mértékben elégedett vagyok !

 
Vásárlói vélemény

Csak ajánlani tudom őket jó szakemberek, 100%-ban meg vagyunk velük elégedve és a termékkel is