Kielégülés.hu

Kielégülés.hu
Cégnév
Kielégülés.hu
Alapítás éve:
2014
Bemutatkozás
Miért érdemes tőlünk rendelned? Mert hatalmas választékkal várunk, kedvező árakkal, akciókkal.

Ha mindig is tartottál attól, hogy személyesen ellátogass egy sexshopba, de valami izgalmasra, újra vágysz, mi vagyunk a tökéletes választás!

Ha a már megszokott, bevált dolgokra (síkosító, óvszer, drogéria termékek, kellékek stb.) van szükséged, kényelmesen megrendelheted otthonról, munkahelyedről, a villamosról...

A rendelt termékeket maximálisan DISZKRÉTEN csomagolt küldeményben küldjük el, mely sem kinézetében, sem a feladó nevében nem utal annak tartalmára! Sem a rendelés tényét nem fedjük fel másnak, sem a megrendelő adatait nem adjuk át más személynek vagy cégeknek (kivéve természetesen a futár céget a kézbesítés miatt).

Kártyás fizetésnél is odafigyelünk a diszkrécióra! Ezért a banki tranzakciónál csak a cégünk nevét, a dátumot és a tranzakció számot fogod látni.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Kielégülés.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése