JatekRaj.hu

JatekRaj.hu
Cégnév
Cassallia s.r.o.
Alapítás éve:
2000
Cím:
83104 Bratislava, Vajnorská 136/A (Nem átvételi pont)
3.5
38
0
1
1
21
Bemutatkozás
Egy játékokkal kereskedő internetes üzlet és nagykereskedelem vagyunk.
Elérhetőségeink: www.jatekraj.hu, info@jatekraj.hu,
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8:00 - 16:00
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) JatekRaj.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
62.3 %
0.0 %
1.6 %
1.6 %
34.4 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A megrendelt oblitot először visszaigazolták, majd 5 nap múlva készlet hiányra hivatkozva törölték. A hiányt sikerült 5 nap alatt észrevenni.

 
Vásárlói vélemény

A megrendelt termék merete nem felel meg a leírtnak. Amikor felhívtam a webáruházat egy hölgy arra sem volt képes hogy meghallgassa , folyamatosan dumált, hogy biztos a csomagolás meretère gondolt a beszállító. Majd amikor felemeltem a hangom hogy szeretnék szóhoz jutni rányomta a telefont és utána már nem is vette fel, elég szánalmas! Amúgy a csomagolás merete sem egyezik a leírt parame

 
Vásárlói vélemény

Azonnali telefonos és emailes segítséget kaptam csomag visszaküldéssel kapcsolatban. A készséges és gyors ügyintézéssel maximálisan meg voltam elégedve. A futárt is ők rendelték meg, nekem azzal sem kellett bajlódnom.

 
Vásárlói vélemény

Gyors, szépen becsomagolt, hiánytalan teljesítés. Nagyon jó áron vannak a játékok és nagy a kínálat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
Vásárlói vélemény

A megrendelt elektromos gyermektraktor pontosan, hiánytalanul megérkezett!

 
Mónika07

Rendeltem a kislányomnak egy biciklit aminek nem voltam megelégedve a minőségével. Másnap írtam egy emailt, amire az volt a kérdés, hogy mikor küldje a futárt. Válaszoltam, hogy másnap. Jött, elvitte és mikor megkapta a cég a csomagot azt kérdezték milyen számlaszámra utalják a pénzt.
Annyira jó volt, hogy nem kellett vitatkozni, igazamat bizonyítani stb.
Számomra ez egy megbízható b

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem egy csúszdát. Előre utalással. Hamar meg is érkezett. Azonban törött volt. Ezt több elérhetőségen jeleztem a cégnek. Válaszra sem méltattak. Sajnálatos, hogy semmilyen szankcióval nem lehet ezeket a cégeket súlytani.

 

JatekRaj.hu (10 hónapja)

Kedves Gilli, nagyon sajnálom, a rendelését és az emailjét is megtaláltam, és természetesen válaszoltunk is rá még azon a napon amikor küldte. Kérem esetleg nézze meg spam között is.
Kedves Ildikó,
Elnézést kérek a kellemetlenségért,
Küldene kérem képet és leírná melyik része van konkrétan elrepedve.
Küldenénk a sérült rész helyett egy újat.
Köszönöm megértését.

Vásárlói vélemény

A Weboldalon azt írják, hogy 3-7 munkanap a szállítás én a 4. Majd a 8. napon érdeklődtem Mailben és a rövid válaszuk, nem tartalmazza érdemben, hogy mikor kapom meg a terméket!
Majd a 4. Mailben kaptam egy olyan választ? Hogy talán, lehet stb…
Ha én nem írok, akkor lehet nem is jeleznek semmit heteken keresztül.
Harmatgyenge a kommunikációjuk!

Soha többet nem rendelek innen! !!

 
Vásárlói vélemény

Egy Intex Excursion Pro K1 kajakot, egy pumpát és egy sátrat rendeltem tőlük. A cuccok két külön csomagban lettek feladva, két különböző nap. Ez okozott némi kavarodást és egy nap késéssel érkezett meg a második csomag, ami szerintem elhanyagolható dolog, főleg, hogy közben írtam emiatt emailt és az ügyfélszolgálat végig készségesen válaszolt. A megrendelt termékekkel semmi probléma nem

 
Vásárlói vélemény

Felmerült egy probléma a rendelés során, melynél gyorsan válaszoltak az e-mailre és korrekt módon jártak el.