JatekRaj.hu

JatekRaj.hu
Cégnév
Cassallia s.r.o.
Alapítás éve:
2000
Cím:
83104 Bratislava, Vajnorská 136/A (Nem átvételi pont)
3.5
13
0
1
0
7
Bemutatkozás
Egy játékokkal kereskedő internetes üzlet és nagykereskedelem vagyunk.
Elérhetőségeink: www.jatekraj.hu, info@jatekraj.hu,
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8:00 - 16:00
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) JatekRaj.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
61.9 %
0.0 %
4.8 %
0.0 %
33.3 %
Összes vélemény

Én egy csúszdát rendeltem, melynek a minőségével egyáltalán ne voltam megelégedve, ráadásul még egy kis hibája is volt a terméknek. Írtam egy e-mail-t az áruháznak, hogy szeretném visszaküldeni a terméket és helyette egy másikat rendelni, a kettő ára közti különbséget pedig utánvéttel fizetném. Pár órán belül meg is kaptam a válasz e-mail-t, melyben írták, hogy ha számomra megfelel másna

 

Hát ha megfogadják a tanácsomat nem rendelnek erről az oldalról. Rendeltem egy bicajt a kisfiamnak ami re kb. egy hetet kellet várnom, közben emailon érdeklődtem amire nagy nehezen jött a válasz. Mire nagy nehezen megérkezett a csomag már nem is ért meglepetésként minőségileg egy sz.... kaptam arról nem beszélve, hogy hibás alkatrészekkel kaptam meg. Visszaküldhetném de akkor gondolom vá

 

JatekRaj.hu (1 hete)

Kedves Viktor, az Ön által rendelt bicikli elérhetőségénél várakozási idő volt feltüntetve azért kellett a biciklire várnia.
Amint jelezte, hogy hibás terméket kapott azonnal megválaszoltuk az e-mailjét és felajánlottuk a termék visszavásárlását viszont Ön erre az e-mailre nem reagált.
Ha válaszolt volna, akkor ahogy írtuk is Önnek a bicikliért futárt küldtünk volna, és amint visszaérkezett volna 14 napon belül a könyvelőnk visszautalta volna a kifizetett összeget.
Nagyon sajnáljuk, hogy nem élt ezzel a lehetőséggel, és hogy nem vette figyelembe a termék elérhetőségét a rendelés megadásakor!
További szép napot kívánunk!
JátékRaj.hu csapata

Gyerekülést rendeltem tőlük.
Pár nap múlva kíváncsiságból visszamentem az oldalra, hogy megnézzem az ülés adatait.
Addigra eltávolítottak az oldalról.
(Olvastam már véleményben, bíztam benne hogy velem nem ez lesz)
Írtam egy emailt, érdeklődtem mikor érkezik az ülés. "A beszállítonak gondja akadt, várhatóan szerdán"
Pénteken írtam egy emailt, hogy megérkezett e. Nem reagáltak.

 

JatekRaj.hu (2 hete)

Kedves Anett, az Ön által rendelt termék elérhetőségénél várakozási idő volt feltüntetve, nem pedig az hogy raktáron.
Sajnálatos módon Ön a beszállítónknál lévő utolsó darabot rendelte meg, de mivel megelőztek minket, és ez a típus már kiárusításban volt, így nem tudták küldeni.
Épp ezen oknál fogva tünt el a termék a honlapunkról, mivel az Ön rendelésével elfogyott.
Amely termékek elérhetőségénél az van feltüntetve, hogy raktáron az valóban a mi raktárunkon van, nem vezetjük félre a vásárlóinkat.
Ha előre fizetett volna akkor a kifizetett összeget visszautaltuk volna.
Még egyszer elnézést kérünk a kellemetlenségért!
További szép napot kívánunk!
JátékRaj.hu csapata

Nemrég rendeltem egy erollert , de sajnos a futárszolgálatnál ( E. One ) "eltünt" a feladó utánajárt és amint igazolták a elvesztést a futárnál küldtek egy új rollert ami működik és úgy néz ki minden ok. Ajánlom Őket !

 

Egy kétszemélyes felfújhatós matracot rendeltem. Kettő napon belül megérkezett. Remek a csomagolás. Szuper az áru! Nagyon elégedett vagyok!

 

A JátékRaj. hu - tól rendeltünk egy Polaris Ranger RZR 24 v elektromos gyerek autót. A szállítással és a termékkel is teljesen elégedettek voltunk, az e-mail- re egyből válaszoltak.

 

Nagyon elégedettek voltunk a webáruházzal, a kiszállítással és magával a termékkel is. A kérdéseinkre e-mailben azonnal válaszoltak. Gyors, korrekt csapat. Azt kaptuk, amit kértünk. Ettől több nem is kell. : -)

 

10 napja megérkezett a termék amit rendeltünk. Már aznap jeleztük mailben hogy szabályosan a leírás szerint összeszereltük az autót de az nem stabil! Billeg! Egy kerék a levegőben van! 10 napja még csak válaszra se méltatnak! Nem ajánlom senkinek!

 

JatekRaj.hu (7 hónapja)

Kedves Pali, legyen szíves még egyszer megírni a panaszát az info@jatekraj.hu-ra, ugyanis nem találtunk ilyen panaszt az e-mailek között. Amint megkapjuk az e-mailt természtesen oldani fogjuk a panaszát. Köszönjük, és további kellemes napot kívánunk! JátékRaj.hu csapata

Először is félrefezető a weboldal mivel magyar oldalon rendeltem és aztán semmi magyar elérhetőség nincs, az e-mail-ekre nem válaszolnak! Multhét szombaton rendeltem egy medencét plusz tartozékokat, a visszaigazolást meg is kaptam rögtön, azért rendeltem itt mert keddre ki lett volna szállíitva weboldalukon igértek szerint. Hétfőn rendeltem külön a medencéhez fedelet arról nem kaptam vi

 

Rendeltem önöktől egy elektromos motort és az hibásan jött meg a kar el van törve és hiába keresem az elérhető telefonszámot nem találom legyenek szívesek le adni mert így nem kérem a motort és szeretném vissza küldeni

 

JatekRaj.hu (9 hónapja)

Kedves Zsanett, ha panasza van, akkor legyen szíves e-mailben megírni az info@jatekraj.hu-ra, és egyben fényképet is mellékelni a törött termékről. hogy oldani tudjuk a panaszát. További szép napot kívánunk! JátékRaj.hu csapata