JatekRaj.hu

JatekRaj.hu
Cégnév
Cassallia s.r.o.
Alapítás éve:
2000
Cím:
83104 Bratislava, Vajnorská 136/A (Nem átvételi pont)
3.5
25
0
1
0
12
Bemutatkozás
Egy játékokkal kereskedő internetes üzlet és nagykereskedelem vagyunk.
Elérhetőségeink: www.jatekraj.hu, info@jatekraj.hu,
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8:00 - 16:00
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) JatekRaj.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
65.8 %
0.0 %
2.6 %
0.0 %
31.6 %
Összes vélemény
Márk

1 hete rendeltem tőlük 5 db funko pop marty mcfly 61-es számú figurát. Hétfőn meg is jött viszont nem a kért termékeket kaptam meg. A boltnak már 2-szer jeleztem, hogy cseréljék ki vagy legyen megoldva a vissza fizetés de azóta sem reagáltak pedig "elméletileg" 12 órán belül válaszolnak.

 
zohlih

Intex szolár fóliát és Intex szűrőt vásároltam, azt kaptam amit rendeltem, igényesen becsomagolva, gyorsan megérkezett.
A hozzászólások ellenére minden rendben ment, ajánlom.

Garancia/jótállás érvényesítésére még nem volt szükségem, remélem azt is hasonlóképpen kezeli a Cég.

 
Vásárlói vélemény

Sérült, hiányos gyerekjátékot küldtek. Megy a levelezgetés, időhúzás, most meg már nem is reagálnak! Nem ajánlom senkinek a boltot!

 

JatekRaj.hu (3 hónapja)

Jó napot,
az ünnepek előtt türelmét kértük az ünnepek miatt, és ígéretünkhöz híven az új rollert el is küldtük Önnek. A futárszolgálatnak bármelyik nap kézbesítenie kellene. Sajnos a megnövekedett online rendelések miatt ők is csúszásban vannak akárcsak mi. A sérült terméket kedden jelezte, mi pedig csütörtökön el is küldtük az újat. Mivel az ünnepek alatt több száz e-mail érkezett be időbe telik megválaszolni őket. Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült gyorsabban oldani a panaszát! Még egyszer köszönjük szépen a megértését és a türelmét!
Üdvözlettel
JátékRaj.hu csapata

Vásárlói vélemény

Nem megbízható oldal. Senkinek nem ajánlom. Vásároltam náluk egy terméket, online kártyás fizetéssel. Írtam nekik e-mail-t, (mivel telefonszám nincs megadva) , hogy elállnék a vásárlásomtól, és nem reagálnak rá sajnos, hogy milyen módja van annak, hogy visszaküldjem a terméket, és visszakapjam a pénzem.

 

JatekRaj.hu (7 hónapja)

Kedves Lilla, még 20.-án megválaszoltuk az e-mailjét miszerint: A terméket visszavásároljuk Öntől amennyiben nem használták, és vissza tudják csomagolni az eredeti csomagolásba. Ha ezek a feltételek teljesítve vannak futárt küldünk a termékért. Amint visszaérkezik és rendben találjuk, jóváírom Önnek a termék vételárát (utánvéti+szállítási díj nélkül) és a könyvelőnk 14 napon belül visszautalja egy Ön által megadott számlaszámra. Mi már csak január 7.-től dolgozunk, így már csak akkor fogjuk tudni elvégezni az utalást.
Viszont a freemail.hu postafiók nem fogadta az e-mailünket, így visszaérkezett. Megpróbáljuk még egyszer átküldeni Önnek az e-mailt.
További szép napot kívánunk!
JátékRaj.hu csapata

Vásárlói vélemény

Kedves és korrekt vevőszolgálat, gyors kiszállítás.

 
Vásárlói vélemény

3 db autót rendeltem, mindegyiknél mutatta a raktárkészletet, és 2 nap alatt meg is kaptam a rendelést.
Minden simán ment.

 
Vásárlói vélemény

Melegen ajánlom ezt az oldalt. Karácsonyi ajándéknak egy Peg-Pérego kistraktort rendeltünk tőlük. A csomag a rendeléstől három napra megérkezett, ahogy azt írták, a csomagot követni tudtam. Sajnos a termék gyártói (összeszerelési hanyagság) hiba miatt nem működött. Felkerestem az ügyfélszolgálatot és még aznap kaptam választ. Másnapra pedig egy fényképes hibaelhárító leírást is küldtek,

 
Vásárlói vélemény

Az egyik legkorrektebb bolt, ahol eddig vásároltam. Megbízható, gyors kiszállítás!

 
Vásárlói vélemény

Szerdán rendeltem egy terméket. Ekkor rá is kérdeztem, hogy tudják-e tartani a 2 napos szállítást. Válasz e-mailben megerősítették, hogy 1-2 munkanap. Pénteken nem érkezett meg az áru, a nyomkövetés szerda óta semmi újat adatot nem közölt, az ügyfélszolgálat nem volt elérhető. Hétfőn reggel kaptam egy e-mailt, hogy aznap délelőtt két órás intervallumban fogják kihozni, nem sikerült. Mos

 
Vásárlói vélemény

Hétfőn problámát jeleztem a meghibásodott supunkról, azonnal válaszoltak, kedden délelőtt elküldték az új supot. Nem tapasztaltam még ilyen gyors probléma megoldást, más cég először elviszi bevizsgálásra, majd 30 nap alatt elbírálja. Bátran ajánlom, mert a problémánál derül ki milyen megbízható egy cég!