irodaszer.ink4.hu

irodaszer.ink4.hu
Cégnév
ink4.hu Kft.
Alapítás éve:
2016
Cím:
1105 Budapest,, Gergely u. 18. (Hagyományos bolt)
Facebook:
Email:
Tel.:
+3614098064
3
6
0
0
0
6
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) irodaszer.ink4.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
50.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
50.0 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Kicsi, de frappáns bolt. A webáruháza korrekt, nagyon gyors. Este rendelt terméket már másnap délelőtt át lehetett venni. Korrekt ár, relaítv könnyű megközelíteni őket! Érdemes felkeresni őket!

 
Vásárlói vélemény

Egy új nyomtatót akartam venni otthonra, és itt volt a legolcsóbb az a típus, amit kinéztem. A véleményeket elolvastam, és azután úgy döntöttem, hogy mégis egy másik boltból 6000-rel drágábban fogom megvenni. Túl sok a panasz, és fél oldal hosszan meg is magyarázza a kedves tulaj, hogy miért nincs igaza a vásárlónak. Nos, a vásárlónak mindig igaza van, mert ő adja a pénzt, és ő viheti má

 

irodaszer.ink4.hu (2 hónapja)

Tisztelt Megszállott!
A kedves tulaj a hazudozásokat, a valótlan sérelmeket magyarázza meg. Azért teszi hosszan, hogy az emberek megértsék.
Jelen esetben is ezt tesszük, hiszen az Ön "gondolatai" se sikerültek rövidre. Önnel példálózunk, hogy megértse. Nos, a webáruházban történő rendelés esetén a jog úgy fogalmaz, hogy távollevők közt létrejött szerződés. Egy szerződésben nincsenek alá fölé rendelt szerepek, hanem szerződő felek. Innentől kezdve, hogy "a vásárlónak mindig igaza van" kijelentés elég nagy csacsiság.
Az érzelmi és nem racionális döntését nem szeretnénk minősíteni. Csak sajnáljuk Önt.
Esetleg, ha nem csak a negatív véleményekre fókuszált volna, akkor már korábban és nem " 2 nap után már nyomtatott volna" . Lásd: Várnai Zoltán 2020/05/29 -ei véleménye!!!!
Az, hogy ráadásul ezt "egy másik boltból 6000-rel drágábban" fogja beszerezni ......
Gratulálunk!
Hofi Géza jut eszünkbe, amikor a futball játékvezetőről értekezett. A közönség kiabálja .... anyád, Ő meg büszkén rohangál, hogy igen az én anyám.
Valahogy az Ön esetében is (bár jobb lett volna valódi névvel) azt érezzük, hogy Önnek szüksége van arra, hogy mindenkivel tudassa fantasztikus döntését.
Na most tessék mosolyogni! :D
Magyarország jobban teljesít!
Üdvözlettel: ink4.hu Kft

Vásárlói vélemény

Legalább 10 alkalommal vásároltam ink4. hu-tól. Eddig minden egyes alkalommal korrekt ügyintézés volt még akkor is, amikor részünkről kerül elírásra a megrendelt termék típusszáma. Mindenkinek csak ajánlani tudom az ink4. hu-t.

 
Vásárlói vélemény

A rendelhető festékpatronhoz tartozó nyomtató típusok száma össze van keverve a honlapon, ezért a megrendelt festékpatronnal a nyomtató nem működik.

 

irodaszer.ink4.hu (9 hónapja)

Tisztelt Ferenc!
Kérjük legyen szíves megküldeni, hogy melyik nyomtató típus száma került összekeverve a honlapunkon. Ellenőrzésünk során mi nem találjuk, hogy melyikre gondol. Továbbá eddig nekünk még nem jelezte, hogy gond lett volna az Ön által kiválasztott és megrendelt, általunk megküldött kellékanyaggal. Üdvözlettel: ink4.hu Kft

Vásárlói vélemény

Du. 14 óra körül döntöttünk, hogy sürgősen kell egy új A3-at is nyomtatni tudó lézernyomtató. Telefonhívásomra a nagyon készséges hölgy sajnálkozott, hogy ez ma már nem megy (erre nem is számítottam... ), de online rendeljem meg és 99%, hogy következő nap délben az üzletben átvehetem. Másnap 10. 51-kor jött az e-mail, hogy mehetek érte. Délután 3-kor már nyomtattunk vele.
Ez úton is kö

 
Vásárlói vélemény

Többször rendeltem már innen, minden rendben volt. Nem mindig a leggyorsabb, de jó áron tudták küldeni a termékeket amire szükségem volt.

 
Vásárlói vélemény

Az előírásoknak megfelelően a cégem nevében 3 cégtől e-mailben kértem árajánlatot 4 db tonerre, az ink 4-től a válasz e-mail "fordultával" érkezett, miszerint az áraik a webáruházukban fel vannak tüntetve, de amennyiben külön árajánlatot kérünk, akkor az 10. 000. -Ft + ÁFA-ba kerül! Megrendelés esetén ez levonásra kerül az összegből. Döbbenten olvastam, ilyennel ezidáig még nem találkozt

 

ink4 (2 éve)

Kedves Andrea!
Véleményéből pár dolog "véletlen" kimaradt.
1. A munkadíjunk fel van tüntetve a webáruházunkban, így az ajánlat készítés díja is!
2. A kellékanyag árai is fel vannak tüntetve.
3. Az Ön által képviselt egyetem tanszéke sosem vásárolt tőlünk.
És akkor engedje meg, hogy elmagyarázzam, hogy miért kerül ennyibe az árajánlat készítés.
1. Ön webáruházunkból ismeri az árainkat! Az árajánlat kérésével nem kapunk semmilyen biztosítékot, hogy esetlegesen "ismerősének" nem adja ki az ajánlatunkat, így ajánlatunkkal, - amivel dolgozunk - csak a "töltelék" szerepet töltjük be!
2. Megmerem előlegezni, hogy Ön sem ingyen dolgozik az egyetem tanszékén. Miért "döbben meg", hogy más sem fog ingyen dolgozni?! Mert Ön egy egyetemen dolgozik?!
3. Mi a munkánkkal nem kívánunk "töltelék" szerepet betölteni! Mi előre jelezzük, hogy nálunk úgy kell fizetni az árajánlatért, hogy azt megrendeléskor LEVONJUK a vételárból!
4. A megrendelőket, vásárlókat mi megbecsüljük. Ismétlem a MEGRENDELŐket, VÁSÁRLÓkat! Önök sosem vásároltak tőlünk! Miért természetes Önnek, hogy cserébe ingyen dolgozzunk?!
5. Ajánlatkérésében 30 napos átutalást ír elő. A hétvégi bevásárlását is így intézi?
Tisztelt Hölgyem! Remélem, hogy a fentiekkel kapcsolatban elgondolkodik "megdöbbentő" hozzászólásán!
Üdvözlettel: ink4.hu Kft.

Vásárlói vélemény

A megrendelt (és elvileg raktáron levő) toner nincs, csak sokkal drágábban egy másik fajta. Ez is csak 5 nappal a rendelés után derült ki. Még egy "elnézését kérjük"- re se futotta...

 

ink4 (2 éve)

Tisztelt Róbert! A rendelését 2019-01-10 16:21:49 csütörtökön adta le webáruházunkba. Nyitvatartási időnk ezen a napon Cs 08:00-16:00. Tehát munkaidőnkön kívül. 2019-01-14 12:16:23-én töröltük a rendelését, mivel Ön az általunk kínált "sokkal drágább" kellékanyagra nem tartott igényt. Az időponttal kapcsolatban kettő észrevételünk van. Az egyik, hogy a mi számításunk szerint a megrendelése és annak törlése között 3 nap 20 óra telt el és nem 5 nap. A másik észrevételünk, hogy közben volt két munkaszüneti nap (szombat vasárnap) Tehát az 5 napos időszámítását nem értjük. Mi más időszámítást használunk vagy úgy gondoljuk, hogy Ön úgy érezte, hogy kellett egy nagyot mondania! Nem szeretnénk a jogszabályokra hivatkozni, hogy a leadott rendelését nem vagyunk kötelesek elfogadni. Mi segíteni szerettünk volna, ezért ajánlottunk Önnek, illetve mivel cégként rendelt az Ön által képviselt cégének, az Ön szavaival élve egy "sokkal drágább" terméket. Nem kívánunk belemenni, abba, sem hogy mi a sokkal drágább definíciója, mert szerintünk ez mindenkinél egyéni. Mi azt gondoljuk, hogy vannak különbségek az általunk forgalmazott utángyártott kellékanyag árak között, de az ötszáz-kétezer forintos különbséget túlzás sokkal drágábbnak aposztrofálni, de megértjük, hogy cégének ez gondot okoz. A fentiek ismeretében kérjük, hogy ne a másik cég lejáratása vezérelje megnyílvánulásában, hanem a vásárlók korrekt tisztességes tájékoztatása. A valótlan állításával -levelező rendszer alapján bizonyíthatóak az időpontok, az árak meg mindenkor ellenőrizhetőek- az Ön szavahihetősége kérdőjelezhető meg. Ebben az esetben meg véleménye erősen megkérdőjelezhető. Üdvözlettel: ink4.hu Kft

Vásárlói vélemény

IDŐTOLVAJ WEBSHOP!
Rákérdeznek, hogy 3-4 hét múlva is jó lesz e a termék, én visszajelzek, hogy jó, majd a 4. hét előtt egy mondatban közlik hogy +nem áll módjukban teljesíteni a rendelést". De azért ezzel vártak a 4. hónapig és SEMMI magyarázatot nem adnak.
(Közben pedig számos kérdést feltettem nekik, amire a mai napig nem válaszoltak... )

Felháborító és a legaljasabb módja a vá

 

ink4 (2 éve)

Tisztelt B.Dávid! A rendelését 2018.12.17. 23:41:10 adta le. A rendelését követően 9 perc múlva 2018.12.17. 23:50:23-kor küldött egy levelet melyben érdeklődött, hogy "mennyi idő múlva számíthatok rá, hogy raktárukba érkezik és átvehetem.
Valamint hogy biztosan 2135-ös modellről van szó. Ezen kívül bár a rendeléskor megjegyzésben feltettem ezt a kérdésemet de a biztonság kedvéért itt is megkérdezem, hogy a helyszíni "készpénzes" fizetés pontosan mit takar Önöknél? Személyes fizetést akár készpénzzel akár bankkártyával vagy valóban CSAK készpénzes fizetésre van lehetőség." A webáruházunkban fel van tüntetve, hogy milyen fizetési módot tud választani. Feltüntettük két helyen is, hogy üzletünkben csak készpénzben tud fizetni! Azt is elmagyaráztuk, hogy miért. Ugyan a készpénz fogalmát nem részleteztük, ezért elnézését kérjük, azt gondoltuk ezek szerint helytelenül, hogy mindenkinek egyértelmű a készpénz fogalma. Arra valóban nem válaszoltunk, hogy amit rendelt valóban azt kapja, mert cégünk nem zsákbamacska értékesítéssel, hanem konkrét terméket forgalmaz. A következő napon 2018.12.18. 10:41:09 jeleztük, hogy beszállítói tájékoztatás alapján a rendelt termék várható beérkezési ideje 3-4 hét. Kértük, hogy jelezzen vissza a rendeléssel kapcsolatban. 2018.12.18. 11:26:13 -kor jelezte, hogy amennyiben "január 15-éig hozzájuthatok, az még elfogadható". Mivel a 4. hétbe az Ön által meghatározott időpont nem fér bele a 2019. január 17-e, ezért a számunkra egyértelmű, hogy az Ön részéről ez a szállítási határidő nem fogadható el. Ismétlem január 15-t jelölte meg! 2018. december 21-től 2019. január 3-ig üzletünk zárva tartott. Honlapunkon ezt is jeleztük. Ön ezen időszak alatt is küldött e-mail üzenetet, de mivel nem dolgoztunk nem reagáltunk rá. A 2019. január elején a rendelések és levelek feldolgozását követően töröltük a megrendelését, mivel az Ön által meghatározott határidőben nem tudtuk teljesíteni a megrendelését. Ezt követően valótlanságokat ír nekünk! Ekkor már két hetet ígértünk szállítási határidőnek. Ekkor már Ön elfogadta a 2 hetet, amiről szó se volt. +Maguk rákérdeztek hogy jó lesz-e ha csak 2 hét munkaidő után érkezik meg. Én válaszoltam hogy jó lesz" Ezek után hivatkozik az Ön értékes idejére?! És a mi értékes időnk? Magyarázzuk el Önnek a készpénz fogalmát? Vitatkozzunk Önnel a valótlan állításaival? Nem olvassa el a webáruházban feltüntetteket. Tisztelt Uram! További levelezéseket nem kívánunk Önnel folytatni, ezért tiltottuk le Önt. Most is csak ezért válaszolunk, mert nagy nyilvánosság előtt, lejáratás céllal valótlanságokat állít. Üdvözlettel: ink4.hu Kft

Vásárlói vélemény

A bolt hozzáállása inkorrekt.
Egy nyomtatót próbáltam vásárolni.
Többszöri telefonálás után közölték hogy akár hónapokat is várhatok a termékre! !! !! !! !! !! !

 

ink4 (2 éve)

Tisztelt Weiszgerber Attila! Sajnáljuk, hogy inkorrektnek tartja cégünket. Rajtunk kívül álló ok, hogy a gyártók, forgalmazók esetenként a megnövekedett igényt nem tudják teljesíteni. Mi úgy gondoljuk, hogy azzal, hogy megfelelően tájékoztattuk, nem volt inkorrekt a hozzáállásunk. Költői kérdés, hogy akkor mi lett volna a véleménye, ha elkérjük a végösszeget előre és a beérkezési határidőt folyamatosan módosítjuk? Üdvözlettel: ink4.hu Kft

Üzletek

Üzletek

irodaszer.ink4.hu(hagyományos bolt)
Cím: 1105 Budapest, Gergely u. 18.
Telefon: +36 1 4098064
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 15:00
kedd 10:00 - 15:00
szerda 10:00 - 15:00
csütörtök 10:00 - 15:00
péntek 10:00 - 12:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva

Átvételi pontok

irodaszer.ink4.hu(átvételi pont)
Cím: 1105 Budapest, Geregely u. 18.
Telefon: +36 1 4098064
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 15:00
kedd 10:00 - 15:00
szerda 10:00 - 15:00
csütörtök 10:00 - 15:00
péntek 10:00 - 12:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
ink4.hu(átvételi pont)
Cím: 1105 Budapest, Gergely u. 18.
Telefon: 0614098064
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 16:00
kedd 08:00 - 16:00
szerda 08:00 - 16:00
csütörtök 08:00 - 16:00
péntek 08:00 - 12:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva

Üzletek

irodaszer.ink4.hu(hagyományos bolt)
Cím: 1105 Budapest,, Gergely u. 18.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +3614098064
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 16:00
kedd 08:00 - 16:00
szerda 08:00 - 16:00
csütörtök 08:00 - 16:00
péntek 08:00 - 12:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
IRODASZER.INK4.HU
1105 Budapest,, Gergely u. 18.