Hervis

Hervis
Cégnév
HERVIS Sport- és Divatkereskedelmi Kft.
Alapítás éve:
1973
Cím:
1027 Budapest, Henger utca 2. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 80 180 040
Bemutatkozás
Üdvözlünk a Hervis webshopjában!

A Hervis webshopban sportruházati termékeket, sportcipőket és sporteszközöket vásárolhatsz. Futás, fitnesz, kerékpározás, túrázás, kemping, síelés és további sportágak óriási választékát kínáljuk vásárlóink számára. Akár tél van, akár nyár, minden sportolni vágyó megtalálja a megfelelő ajánlatot a Hervis webshopban, illetve a Hervis üzletekben.

Nálunk lehetséges, hogy úgy vásárolj, ahogy Neked tetszik. Közvetlenül az üzletben, online vagy mobiltelefonon – Te döntöd el, hol és mikor akarsz vásárolni és azt is, hogy közvetlenül házhozszállíttatod a megvásárolt terméket, vagy inkább ingyenes szállítással kéred az általad kiválasztott Hervis üzletbe. Csere- és pénzvisszafizetési garancia, valamint ingyenes termékvisszaküldés segíti döntésedet. Hervis SportsClub tagjaink további előnyöket élveznek és akár 4%-os éves bónuszra is szert tehetnek vásárlásaik után.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: Webshop
Fizetési módok: Bankkártya
Átutalás
Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Személyes átvétel
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Hervis boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
^