HeavenShop

CASTRUM INVEST s.r.o.
Alapítás éve:
2015
Cím:
94002 Nové Zámky, Vinohrady 14 (Átvételi pont)
Tel.:
+421 948 457 169
3.5
6
1
0
0
5
Bemutatkozás
Cégünket 2015-ben alapítottuk. Több éven át tartó lakás felújítási tevékenységünk alatt nem egy eldrágult építöanyag és fürdőszoba berendezéssel foglalkozó üzlettel és e-shoppal találkoztunk Szlovákiában. Más e-shoppal ellentétben az álltalunk kínált áru nagy része a szlovákiai székhelyű raktárunkban megtalálható, amely kínálatot folyamatosan szélesítjük kedves vevőink számára. Kínálatunkból igazán mindenki tud választani kénye kedve szerint, és ami a legfontosabb, különösen elfogadható áron. Nem kell többé zsúfolt üzletekbe mennie, vásároljon kényelmesen otthonából, 24 órán keresztül, heti 7 napon át. Ha kérdése lenne, vagy tanácsra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, akár az e-shopon található CHAT-en, e-mailben vagy akár telefonon.

WEB oldalunk látogatását köszönjük és zavartalan vásárlást kívánunk.

HeavenShop.hu csapata
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) HeavenShop boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
50.0 %
8.3 %
0.0 %
0.0 %
41.7 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A rendelt zuhanyszettet nem lehet összerakni. Jeleztem a hibát, küldtem fényképet, bemásolom a válaszukat:

"Muszaj hogy jo legyen a meret jo. "

Ment az 1 csillag! !

Nem ajánlom a vásárlást! !! !!

 
Vásárlói vélemény

November 1-jén rendeltem tőlük, de hibás terméket küldtek. Azóta győzködnek, hogy nem hibás. Videót is küldtem, így végül elismerték és azt mondták, másnap jön érte a futár és küldenek új terméket. Azután azt írták, hogy visszautalják az árát. Azóta sem pénzt nem kaptam vissza, sem terméket és még a rosszat is hiába csomagoltam be nekik. Szerettem volna azt hinni, hogy korrektek.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon nagyon elégedettek vagyunk, minden mosdó/zuhany/fürdőkád csaptelepet és zuhanyfolyókat innen szereztünk be. 2-3 nap alatt megérkezett, sértetlen állapotban, egyesével gyönyörűen csomagolva! Kicsit féltünk a negatív vélemények miatt, de alaptalan volt! Köszönjük! !

 
Vásárlói vélemény

Nagyon elégedtek vagyunk a megrendelt termékekkel. Egy hét alatt megkaptam a 2 db wc csészét, 1 bidét, és 4 db pultra helyezhető mosdót. A termékek hibátlanul érkeztek, nagyon jó minőségüek és gondosan becsomagolva. Maximálisan elégedettek vagyunk , hamarosan újra rendelni fogunk , mert ilyen jó áron és ilyen különleges darabokat sehol nem találtunk csak a Heaven Shop-on.

 
Vásárlói vélemény

Termék visszaküldésénél abszolút korrekt hozzáállás!

 
Vásárlói vélemény

Nagyon korrektek voltak!
Kádakat rendeltem tőlük. A hirdetésben kádlábakkal és lefolyóval együtt hirdették a kádat.
Pár napon belül meg is érkezett a rendelt termék, csak sajnos kádláb és a lefolyó nélkül. Telefonon ugyan nem tudtam elérni a webáruházat, de emailben jeleztem a problémámat ahol kaptam is választ. Tájékoztattak, hogy hibásan volt meghirdetve a termék, nem járna hozzá a

 
Vásárlói vélemény

Mosdókagylót rendeltem, törötten érkezett meg. Telefonon nem tudtam elérni őket, emailre sem reagáltak idáig. Bízom benne ez változik.

 
Vásárlói vélemény

Gránit mosogatót és hozzá illő csaptelepet rendeltem tőlük. Előzetesen megegyeztünk a kiszállítás módjáról ami egy rendszerhiba miatt még sem úgy valósult meg. Maga a kisszállítás rendben zajlott, gondos csomagolás sértetlen áru. Mikor megérkezett a csomag jeleztem és sikerült rendezni a hibát is. Összeségében elégedett vagyok, ugyan kicsit nehézkes a kommunikáció velük de véleményem sz

 
Vásárlói vélemény

Hetekkel ezelőtt rendeltem. Semmilyen információt nem kaptam azóta, semmire nem reagálnak.

 
Vásárlói vélemény

Mosdókagylót és csaptelepet rendeltünk a cégtől, a csapteleppel a beüzemelés során elakadtunk (nem mozdult a "feje" semmilyen irányba) , amit e-mailben jeleztem. Pár percen belül telefonon érkezett is a segítség az első használat előtti teendőkről. Nagyon készségesek és kedvesek voltak, azonnal elhárult a probléma.

 
Üzletek és átvételi pontok

Átvételi pontok

HeavenShop(átvételi pont)
Cím: 94002 Nové Zámky, Vinohrady 14
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +421 948 457 169
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek és átvételi pontok
HEAVENSHOP
94002 Nové Zámky, Vinohrady 14