GUMI OK

GUMI OK
Cégnév
GUMI SUPER Kft
Alapítás éve:
2022
Cím:
1065 Budapest, Revay utca 6 fszt. 7. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36705429902
5
2
0
0
0
0
Bemutatkozás
A piaci igényekre és sok éves tapasztalatra alapozva jött létre a fiatalos és dinamikus magyar gumiabroncs-kereskedő vállalatunk. Együttműködünk több európai nagykereskedővel és gumiabroncs gyártóval, mint a Van deb Ban Autobanden, Tyres on Line and Energy GMBH, Interpneu Handels, Latex Opony és még sok mással. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önöket professzionális hozzáállásunkkal a magán-, vagy akár a céges autójánál a gumivásárlás során. Minden kérdésére készséggel válaszolunk, azért hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítsük.

Önökért vagyunk itt és örömmel várjuk, hogy segíthessünk!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) GUMI OK boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A kért gumiabroncs, már kifutó modell volt és elfogyott, de azonnal felvették velem a kapcsolatot és ajánlottak azonnal helyette ugyanazon márkájú jó minőségű gumit ugyanabban az árban.
Nagyon gyorsan ment a vásárlás, és korrekt módon tájékoztattak a rendelésem állapotáról.
Nagyon meg voltam velük elégedve, gyors pontos precíz lebonyolítás ˘Máskor is tőlük fogok gumiabroncsot rendel

 
Vásárlói vélemény

Nem volt olyan gumijuk amit rendelni szerettem volna de korrekt módon felhívtak, egyeztettünk és küldték a másik hasonló minőségű gumit.