gitarpontneked.hu

gitarpontneked.hu
Cégnév
Ráhangol Bt.
Alapítás éve:
2019
Cím:
2241 Sülysáp, Vasút utca 3. (Nem átvételi pont)
Tel.:
70-588-38-07
5
2
0
0
0
0
Bemutatkozás
Szembemenve a mai "mindent egy helyen" trenddel cégünk kizárólag a gitárosokra, basszusgitárosokra, ezen belül is a kezdőkre, újrakezdőkre igyekszik szabni kínálatát! A több mint három évtizedes oktatási és hangszeres tapasztalatainkra támaszkodva igyekszünk olyan termékpalettát kínálni vásárlóinknak, amivel könnyebbé, gyorsabbá tehetik tanulmányaikat, kényelmes, jól használható, a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező hangszerekkel, illetve hamarosan webshopunkban elérhető szaktanácsadással is igyekszünk segíteni tapasztalattal még nem rendelkező vásárlóinkat!

2022.-ben teljes webdesign váltással, hamarosan pedig tevékenységünk kiterjesztésével (személyes átvétel további lehetőségének kialakítása, mini hangszerboltok létrehozása, oktatási tevékenység elindítása stb...) szeretnénk további segítséget nyújtani kedves vásárlóinknak!

Az árukészletünk, a weboldal feltöltöttsége, céljaink megvalósulása folyamatosan történik, ezért látogasson el időnként oldalunkra, hamarosan új termékekkel, újdonságokkal jelentkezünk!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) gitarpontneked.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nagyon kedves, segítőkész. Gyors szállítás! Szuper a gitár! A kislányunk imádja! Köszönöm a segítséget!

 
Vásárlói vélemény

Minden más cégnél korrektebb tájékoztatás a legjobb árak, gyors megbízható szállítás! Csak ajánlani tudom másnak is!