ExtremePoint Webáruház

ExtremePoint Webáruház
Cégnév
Extreme GSM Kft
Alapítás éve:
2005
Cím:
6500 Baja, Dr. Alföldi tér 2/A (Nem átvételi pont)
Tel.:
06709842968
2
1
0
0
2
3
Bemutatkozás
Mobiltelefonok és tartozékok széles kínálata kedvező áron!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ExtremePoint Webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

A rendelt akku használt, ráadásul döglött volt, reklamációra azt válaszolta hogy van új / miért nem azt küldte? ?? / a rosszat saját költségemen küldjem vissza, és az új akksit saját költségen küldi. A vásárlástól ezért elálltam, így visszakaptam mert visszajárt a futárköltség költségét is. Egészen elképesztő hogy a rendelt új akksi helyett egy használhatatlan döglött akksit küldenek, és

 

12 éves telefonba rendeltem akkumulátort. Szakadt, lezáratlan dobozban kaptam egy karcos, használt akkut. Az üzemideje kb. feleannyi, mint újonnan, a teletöltöttségnél a telefon kikapcsol miatta. A telefon hibátlan állapotú, egy máshonnan rendelt vadiúj akksival tökéletesen működik. Mivel a postaköltsége ugyanannyiba kerül, mint maga az akksi, hiába reklamálnék. Sajnálom, hogy nem sikerü

 

Nem azt kaptam amit rendeltem.

 

A Samsung EE-V200SA autós telefontartó nem Samsung hanem valami gagyi másolat, 2 hónap után szétesett... Az árából sejtettem hogy valami átverés van : )

 

A terméket hiányosan küldték el. A termék akkuja nem vette fel a töltést. Hiába tettem fel két órára a töltőjére. Vissza lett postára Bajára.

 

pontos, gyors precíz