Eshopist.hu

Eshopist
Alapítás éve:
2019
Cím:
83104 Bratislava, Stara Vajnorska 17 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 955 5755
1.5
1
0
0
0
5
Bemutatkozás
Otthon -Kert - Ezermester szerszámok - Fitnesz és szabadidő - Rengeteg kiskedvenc kiegészítő.
Webáruházunk a mindennapi élethez szükséges termékek széles választékát kínáljuk, kezdve a magas minőségű rattan kert bútortól, gázgrilleken keresztül, ezermester szerszámok válogatását és kaparófák széles kínálatát. Vásárlóink számára a legjobb termékeket kínáljuk és korrekt hozzáállással járunk el. Ezért választja rengeteg vásárló a mi termékeinket az Eshopist.hu oldalon.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Eshopist.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Rendelesem allapota

Sajnos telefonon senkit nem tudok elerni soha.
November 9en rendeltem meg es visszalett igazolva a 7 napos szallitas. Ma mar december 2ka es sehol semmi. A Zsuzsanna (? ) mind irogatta, hogy kesik stb, de mar ez is abba maradt.

Nem ajanlom a ceget senkinek, komolytalanok nagyon.

 
Zoltán

Előreutalással rendeltem egy "Sevilla 180 x 200 cm - fekete" ágyat. Kicsit több mint 1 hét alatt le is szállították. Minden rendben volt. Megbízható bolt.

 
Vásárlói vélemény

Sötétszürke megnevezéssel hirdetnek egy terméket, ami valójában sötétkék. Három helyen is sötétszürkének titulálják, mert szerintük ezt írja a gyártó... és a termékadatlap végére odabiggyesztették, hogy a termék jelenleg kék árnyalatú. Hát felvilágosítom Önöket, hogy nem kék árnyalatú sötétszürke a termék, hanem teljesen, totálisan KÉK! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !
És ha kék, akkor a te

 
Vásárlói vélemény

Nem kenyerem a szőrszálhasogatás de most sajnos én is nagyon rossz véleményt tudok megfogalmazni ezzel a céggel kapcsolatban. Szinte ugyanúgy jártam mint az előttem szóló Liza. Ugyanúgy nem azonosították a rendelésem ezért nem ért ide Karácsonyra a december 12-én utalt termék. A legbosszantóbb azonban az volt, hogy csak január közepén jelezték, hogy valószínűleg csak februárban lehet szó

 

Eshopist.hu (3 éve)

Kedves Ágota, köszönjük az értesítést.Raktárunk december 13. és január 7. közt zárva tart. Amint megkaptuk a gyártótól az infromációt, értesítettük. A vételár visszautalása is a jelzett 5 munkanapon belül történt a törléstől számítva.

Vásárlói vélemény

Sajnos rossz tapasztalataim vannak a céggel kapcsolatban. Nem korrektek és nem tisztességesek a vásárlókkal szemben. December 11-én a honlapjukon az volt olvasható (a vásárlókat megtévesztően) , hogy ha 13-ig megrendelem a terméket, akkor karácsony előtt kiszállítják. Természetesen nem szállították ki, mert állítólag nem fizettem ki. Pedig még a megrendelés napján átutaltam a vásárlás ér

 

Eshopist.hu (3 éve)

Jó napot kívánunk. Sajnos mivel értékelését anonim módon rögzítette, nincs rendelési számunk, hogy utánanézhessün a történteknek, kérem, írja meg ezt kollégáinknak és segítenek az ügyintézésben

Vásárlói vélemény

A raktáron lévő termék megrendelését követően kb. 20 napra reagáltak a kérdésre, hogy vajon mikor tudják leszállítani.
Megígérték, hogy a mai napig megérkezik, ezt le is írták.
A mai telefonhívás során tájékoztattak, hogy ne aggódjak, a héten megjön.
CSAK A HÉTEN HÉTFŐRE ÍGÉRTÉK! NEM CSÜTÖRTÖKRE, AMIKOR NEM TUDOM ÁTVENNI.