epenta.hu

epenta.hu
Cégnév
ePenta
Alapítás éve:
2014
Tel.:
06-1-700-8706
4.5
6
0
0
0
1
Bemutatkozás
http://www.epenta.hu/
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) epenta.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

gyorsan megérkezett a rendelésem, gondosan csomagolva, a LED szalag is szuper, mindenkinek ajánlom a boltot.

 

Korrekt, pontos, minden rendben volt.

 

Teljesen elégedett vagyok, szombaton rendeltem, kedden már a kezemben volt sértetlenül a csomag. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm.

 

2 Nap alatt megérkezett a grillem, szépen becsomagolva sértetlenül, számla mellékelve. Teljesen elégedett vagyok!

 

rugalmatlanok, lekezelő a stílusuk. olyan terméket küldtek, amit nem lehet össze szerelni, mert nem jók a lemez méretek. reklamáláskor, nem együtműködőek. lekezelő stílusban beszélnek. soha többet nem rendelek tőlük és senkinek sem ajánlom. küldöm vissza a terméket és várom, hogy visszafizessék az árát.

 

epenta.hu (2 hónapja)

Kedves Zsolt!
Köszönjük a véleményét. Első telefonos egyeztetésünkkor felajánlottam, hogy küldünk Önnek egy új elemet, mely méretben stimmelni fog (sajnos bárhol, bármikor, bármilyen terméknél előfordulhatnak gyártási hibák). Ehhez szükségem volt az elem megnevezésére, illetve fotódokumentációra (standard eljárás minden esetben). Ön ezt a lehetőséget elutasította, és úgy tett, mintha nem is próbáltuk volna megoldani a problémát.
Miután mondtam, hogy jogában áll elállni a szerződéstől, azt a lehetőséget választotta. Ebben az esetben a vásárló kötelessége és felelőssége visszajuttatni a terméket. A kolléganőm segítő szándékkal még futárszolgáltatot is ajánlott Önöknek (nem is egyszer). Cserébe az Önök részéről csak kiabálást és fenyegetőzést kaptunk. Mindenemellé a termék csomagolása is hagyott kivetni valót maga után - a kollégának a postán a földről kellett összeszedni a kipotyogó alkatrészeket. Alapos ellenőrzés után fogjuk kiállitani a jóváiró számlát.
Üdvözlettel:
Horváth Mónika

Teljesen elégedett vagyok, másnapi ingyenes szállítás szlovákiai raktárból, gyorsan reagáló ügyfélszolgálat, le a kalappal!

 

Teljesen korrekt, gyors.