ElitParfum

ElitParfum
Cégnév
Elitparfum
Alapítás éve:
2014
Cím:
1133 Budapest, Váci út 94 (Átvételi pont)
Tel.:
+3670 3556608
4.5
169
2
1
2
21
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ElitParfum boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
86.7 %
1.0 %
0.5 %
1.0 %
10.8 %
Összes vélemény

Először rendeltem erről az internetes oldalról, azonban csak pozitív véleményt tudok írni! !! Rendkívül gyors kiszolgálás, hibátlan termék. Minden rendben volt, másnak is ajánlom!

 

Már korábban kinéztem, kiszagoltam egy parfümöt, amit szerettem volna megvenni magamnak. A vásárlással kivártam egy 20 %-os bevásárló központos, kupon napos vásárlási lehetőséget. Az akciós nap előtt interneten is elkezdtem nézelődni és azt láttam, hogy még a 20%-os kedvezményhez képest is, pár ezer forinttal olcsóbban meg tudnám vásárolni az általam áhított parfümöt az ElitParfum boltbó

 

A megrendelést felvették, mert jött visszaigazolás erről, azonban a terméket, amit ajándéknak szerettem volna átadni, már nem szállították ki. Három e-mailt írtam, melyben a segítségüket kértem a kiszállítás időpontjával kapcsolatban, melyre két hete nem sikerült válaszolniuk. Hálásan köszönöm ez úton is a segítségüket!

 

Teljesen elégedett voltam! Gyorsaság, rugalmasság, korrektség! Zita pár nappal ezelőtti reklamációjára reagálva, sajnos én sem a megfelelő terméket kaptam. de saját hibámból! !! Felhívtam az üzletet, segítőkészek voltak és rugalmasak, kicserélték az árut! Teljesen elégedett vagyok! Biztos, hogy máskor is innen rendelek! Köszönöm! !! !!

 

Gyors, korrekt! Minden rendben volt, másnak is ajánlom!

 

Gyors, korrekt! Minden rendben volt, másnak is ajánlom!

 

Kb a kezdetektől vissza térő vásárló vagyok és még sosem csalódtam.
Maximálisan csak ajánlani tudom.

 

Tesztert kaptam és nem a megrendelt terméket.
A kézbesítést nem a megadott ( a csomagon feltüntetett ) futárszolgálat kézbesítette, hanem egy további alvállalkozó ( Sprinter futárszolgálat ).
Kellemetlen helyzetbe kerültem, mivel ennél a cégnél nem lehetett kártyával fizetni és erről előre senki nem értesített, valamint a kiszállítás időpontjáról sem kaptam értesítést.
A jövőben e

 

ElitParfum (3 hete)

Kedves Zita! Azt a terméket küldtük ki önnek amit megrendelt. Nem teszter termék volt. Nem értjük,hogy miért nem keresett meg bennünket panaszával ha nem megfelelő önnek a termék.Ahelyett,hogy itt üzengetünk ,tudtuk volna orvosolni a "problémát" ha valóban létezik.A futárszolgálat munkájáért sajnos felelősséget nem tudunk vállalni,hogy kinek adják ki a munkájukat kinek nem. Sajnáljuk,hogy kellemetlen helyzetbe került.Mivel minket nem keresett meg problémájával így segíteni sem tudtunk azon.
Kellemes napot kívánunk! Elitparfum.hu

Teljesen elégedett vagyok az üzlettel. Gyors, pontos kiszolgálás. Visszatérő vásárló vagyok.

 

Először rendeltem Tőlük, és nem kellett csalódnom, minden rendben volt. Rögtön kaptam visszajelzést, és a termék is megérkezett 3 munkanapon belül. A parfüm tényleg eredeti. Legközelebb is Hozzájuk fordulok! : )

 
Üzletek

Átvételi pontok

ElitParfum(átvételi pont)
Cím: 1133 Budapest, Váci út 94
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +3670 3556608
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
ELITPARFUM
1133 Budapest, Váci út 94
^