ElitParfum

ElitParfum
Cégnév
Elitparfum
Alapítás éve:
2014
Cím:
Tel.:
+3670 5395086
4.5
184
3
1
2
22
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ElitParfum boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
86.8 %
1.4 %
0.5 %
0.9 %
10.4 %
Összes vélemény

Szuper bolt gyors, megbízható, pontos hibátlan! !! !örülök hogy rátaláltam

 

Nagyon elégedett vagyok nagyon hamar át tudtam venni a terméket.

 

Két nap alatt megkaptam a rendelést bár nem volt sürgős. Szuper. A futár meglepetésként érkezett, nem jelzett előtte mint szoktak. Pont otthon voltam szerencsére.

 

A rendelés gyorsan megérkezett. Pénteken rendeltem és kedden megérkezett. Azt kaptam, amit vártam nagyon jó áron. Köszönöm a gyors ügyintézést.
Elégedett vagyok. 4 csillagot adok, mert sajnos nem lehetett kártyával fizetni. (A GLS hozta házhoz, de mivel az eladó készpénzes fizetési módot jelölt meg, nem fogadhatta el a futár a bankkártyát. )
Még egyszer köszönöm!

 

Nagyon gyors és megbízható, a pénteken rendelt parfüm az azt követő hét hétfőjén már meg is érkezett, a parfüm tökéletes, pontosan az, amit vártam, ráadásul nagyon kedvező áron. Másnak is ajánlom!

 

Gyors, pontos szállítás, tökéletes termékek.

 

Egy Versace eua Fraiche parfümöt rendeltem, ami szinte biztos, hogy pancsolt, mivel a Notinoról rendelt még este is érződött, ez viszont sajnos 10perc után elillan. Sajnálatos dolog és szerintem nagy hiba gagyi parfümöt árulni iszonyú magas áron. Nagyon csalódott vagyok. Senkinek nem fogom ajánlani az üzletet és az is biztos, hogy en se fogok innen vásárolni többet soha a büdös életbe!

 

ElitParfum (1 hónapja)

Kedves Attila! Bemásoljuk az email váltást,mindenki döntse el maga hogy mit gondol.Nem árulunk hamis termékeket ,kikérjük magunknak a rágalmazást!
Tisztelt Elitparfüm!
A megrendelt parfüm a mai nap folyamán megérkezett a szállítási címre, viszont mérhetetlenül elégedetlen vagyok és biztos vagyok benne, hogy senkinek nem fogom ajánlani az Önök webáruházát! A megrendelt parfüm egy Versace eau fraiche teszter volt, ami szinte biztos, hogy nem eredeti, de ha eredeti is 50-50%-ban biztos, hogy pancsolt. Augusztusban a Notinoról rendeltem ugyanezt a parfümot, szintén teszterként és az még este is érződött, ez konkrétan 10perc után elillan!
Mérhetetlenül csalódott vagyok és ha van lehetőség pénzvisszafizetésre, élnék vele, de úgy sejtem ilyen lehetőséget nem biztosítanak. Abban biztos vagyok, hogy pozitív véleményt nem fogok hagyni.
Kedves Attila!
Sajnáljuk, hogy így felbosszantotta magát egy parfüm miatt. Biztosíthatjuk róla ,hogy cégünk csak eredeti termékeket forgalmaz.Minden problémára szoktunk megoldást találni. Az ön által rendelt termék 2018 Januári gyártmány a kódja alapján.Semmi baj nincs ezzel a termékkel és nem hamis.Vissza tudja nekünk küldeni a terméket,jól becsomagolva vagy személyesen is Váci úti üzletünkbe.Ha a postai utat választja legyen kedves mellékelni egy számlaszámot és visszautaljuk önnek a termék árát.A negatív véleményt nem kérjük köszönjük,úgy gondoljuk emberi hangon és higgadtan is szót lehet érteni.
Kellemes napot kívánunk!
Köszönöm a válaszukat, az Önök hangnemében is van kivetni való, nem tudom a cég vezető látja-e ezen emaileket. Remélem látja és az ügyfélszolgálatos kollegát/kolleginát felvilágosítja hogyan kell ezen helyzeteket megfelelően kezelni, hiszen a vásárlónak akkor is igaza van, ha nincs igaza, függetlenül attól, hogy milyen hangnemben vagy milyen módon ír levelet.
A negatív véleményt sajnos megkapták és azt tapasztaltam, hogy az összes negatív véleményre támadnak, felháborítónak tartom az egész hozzá állást..
A közeljövőben inkább kerülöm a boltjukat és Önöket is! További sikereket kívánok, illetve sok elégedett vásárlót!
Szép estét, K.Attila!

A vásárlás nagyon egyszerűen és gyorsan történt. A termék tökéletes. A vásárlás után 2 nappal már nálam volt a kívánt termék!
Ajánlom! *****

 

Gyors volt a rendelés teljesítése.

 

Rendszeresen visszatérő vasarlójuk vagyok és maximálisan elégedett a szolgáltatásukkal.

 
Üzletek

Átvételi pontok

ElitParfum(átvételi pont)
Cím: 1134 Budapest, Váci út 51/B
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +3670 5395086
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
ELITPARFUM
1134 Budapest, Váci út 51/B
^