ElitParfum

ElitParfum
Cégnév
Elitparfum
Alapítás éve:
2014
Cím:
Tel.:
+3670 5395086
4.5
213
4
1
2
24
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ElitParfum boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
87.3 %
1.6 %
0.4 %
0.8 %
9.8 %
Összes vélemény

Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal. Korrekt, igazán megbízható partner, segítőkész személyzet. Gyors pontos lebonyolítás, mindenkinek szívből ajánlom Őket! Köszönöm a munkájukat és maradok további vevőjük!

 

A megrendelt termékek közül az egyik nem volt raktáron, telefonon tájékoztattak erről, illetve a várható szállítási határidőről. Teljesen korrekt volt az ügyintézés, a szállítás rendben volt, csak ajánlani tudom!

 

Egy nap alatt összeállították a rendelèst, precízek, csak ajánlani tudom!

 

Üdv!
Sajnos csak 4 csillag, mert kicsit sokat vártam a termékre! Védelmükre szolgál, hogy volt közben egy 4 napos hétvége! Telefonhívásom után viszont rendezték soraikat és egy óra múlva megvolt az árú!

 

Velem konkrétan most madarat lehetne fogatni, amiért náluk kapható volt a kedvenc parfümöm, signature illatom. Már régóta keresgéltem, kutakodtam utána. Parfümériákban már szinte nem is kapható ez a bizonyos parfüm, mivel kifutó termék. Szerencsém volt.
Előbb teszterként volt feltüntetve, de azt se bántam volna, ha csak teszter. Végül eredeti, originalt rendeltem és magam bontottam ki.

 

gyors szállítás, azt kaptam amit vártam

 

Eredeti parfüm, gyors kiszállítás .

 

Nagyon szuper parfümöt kaptam, eredeti, minden rendben vele. A szállítás is gyors volt. Biztos, hogy a jövőben is rendelek még innen. Bátran ajánlom! : )

 

A parfüm amit rendeltem rendben megérkezett, a minősége szuper : ) A rendelésemet a harmadik napon kaptam kézhez, pedig futárral kértem : ) Összeségében minden rendben ment, legközelebb is innen vásárolok! !! köszönöm

 

Gyors, hibátlan! : -)

 
Üzletek

Átvételi pontok

ElitParfum(átvételi pont)
Cím: 1134 Budapest, Váci út 51/B
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +3670 5395086
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
ELITPARFUM
1134 Budapest, Váci út 51/B