Electrovilág

Electrovilág
Cégnév
SELEX-M Kft.
Alapítás éve:
2010
Cím:
4032 Debrecen, Hatvani István utca 3/c (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-20/365-5690
4
30
6
4
3
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Electrovilág boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
62.5 %
12.5 %
8.3 %
6.3 %
10.4 %
Összes vélemény

a vasárnap rendelt termékemet szerdán már át is vettem. Minden automatikusan ment, működött . A futárok kedvesek voltak.

 

Felháborító, és értékelhetetlen ez a szolgáltatónak sem nevezhető valami, amit még leellenőrizni sem lehet! !! !
Mindenkit lebeszélnék még arról is, hogy rákattintson! !! !
Semmilyen formában nem leehet őket elérni, az automatán kívül semmilyen visszajelzést nem küldenek a megrendelésekről! !!
Így azok mintha nem is lennének! !!
Ajánlanám a fogyasztóvédelem figyelmébe! !!

 

A termék pont olyan mint ahogyan elképzeltem.
A kiszállítással kapcsolatban érdeklődtem a megadott telefonszámon, amelyet egy segítőkész hölgy vett fel, minden kérdésemre tudott válaszolni.
A kiszállítással és a termékkel is minden rendben volt.
Nagyon szuper bolt!

 

Tisztelt Hölgyeim / Uraim! !

Kedves balsorsú áldozatjelölt.
Te ott aki a számítógéped előtt görnyedve e sorokat olvasod és közben azon gondolkozol, hogy valamit venni kellene ebből a Webshopból, mert jó áron kinálják, mert gyorsan szállítják, mert van raktáron stb..
Ne tedd... Menekülj innen és ne foglakozz vele hogy egy nagynevű webshopban pár ezer forinttal drágában kapod meg a

 

Gyors, pontos, megbízható és olcsó! !! ! Az kombi hűtő sértetlenül és nagyon gyorsan megérkezett. Email, sms, telefon a leírásnak megfelelően megtörtént. A szállítók udvariasak, készségesek voltak.
CSAK azért adnék 4 csillagot, mert az oldalon a megrendelt A+++-os gép képe helyett az A++ gép képe van kitéve (élőben megnéztem más áruházban) , annak pedig a belső hátsó oldala máshogy néz

 

Csak azért adok 3 csillagot mert a kapcsolattartó készséges volt, nagyon profin kezelte a problémámat.
A történet nagyon hosszú és bosszantó. A megrendelt mosogatógép sérülten érkezett (több horpadással az oldalán) , a futárok nagyon bunkón viselkedtek, nem bontották ki a terméket közölték, hogy ők csak a szállítók, ezt email-ben jeleztem illetve telefonon is. Minden további nélkül eln

 

Sziasztok!

A megrendelésem visszaigazolása rövid időn belül megtörtént. A kiszállítással és a segítőkészséggel meg voltunk elégedve. Azt kaptam amit rendeltem.

Ennél több nem kell!

 

Rendeltem egy tűzhelyet a boltból ami pontosan megérkezett sértetlenül! Sokat szoktam vásárolni interneten és volt sok rossz tapasztalatom, de itt csak pozitívummal találkoztam! Kedvesen segítőkészek és gyorsan dolgoznak ritkaságszámba sorolható ez!

 

Interneten rendeltünk egy "Indesit IWSNC 51050X9" mosógépet 50. 000. -ft. feletti áron melyet pontosan le is szállítottak. Átvételkor kifizettük, de csomagbontáskor egy kitöltetlen jótállási jegyet találtunk a használati utasítás mellett. E-mailban közölték, hogy számlát a kifizetett átvételt követő 2 nap elteltével küldenek, mely azonban elmaradt. E. mailban megreklamáltuk a 2 éves gara

 

Rendeltem egy Ariston mosogatógépet energia takarékos minden szempontból erre kaptam egy ugyan drágábbat de kevesebb férőhelyes sokkal több a fogyasztása úgyhogy aki bosszúságot akar magának ezektől rendeljen mert úgy is azt szállítják ki amit ők gondolnak nem azt amit rendel az ember ill. direkt kérdeztem, hogy kell-e y cső vagy valami egyéb tartozék ehhez mert kértem a beüzemelést erre