Electronic-star.hu

2.5
4
0
0
0
8
Bemutatkozás
Az electronic-star.hu webáruház audio és DJ technika, házi HiFi rendszerek, hangfalak, fénytechnika forgalmazásával foglalkozik. Termékportfóliónkban megtalálhatóak audio HiFi és autó HiFi rendszerek is. Legyen szó professzionális audió technikáról, vagy házi sztereó HiFi rendszerekről, az electronic-star.hu online áruházában mindenki megtalálja a neki legideálisabb terméket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Electronic-star.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
33.3 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
66.7 %
Összes vélemény

Végülis megérkezett a hintaágy augusztus közepére, amit május végén rendeltem, igaz elsőnek két vázat küldtek a hintához, ahány telefonos ügyintézővel beszéltem, mindegyik mást mondott mit tegyek, aztán valahogy sikerült beszélnem egy úriemberrel aki másnapra ki is küldte a futárt (cseréltettem... sajnos) kicsit több, mint 1 hónap múlva megérkezett a temék, ami végülis jó minőségű, csak

 

Három hetet késett a rendelés az igérthez képest. A termék hibás volt. Három hetet kellett várnom, míg visszautalták a vételárat, a postaköltséget a mai napig nem kaptam meg!
SOHA SEMMIT TŐLÜK!

 

Rendszeresen küldenek hibás termékeket
A vételárat hosszú hónapokig nem utalják vissza
Óvva intek mindenkit hogy innen vásároljon
A hozzám küldött termék karcos koszos volt
Kétszer kaptam vissza ugyanazt a terméket javítás nélkül

 

Lehet, hogy garanciális ügyek intézésében, elállások kezelésében botrányos a bolt, de nekem eddig nagyon jó a tapasztalatom: Időben, hibátlanul megérkezett a termék, ráadásul a rendelésem időpontjában valószínűleg tévesen 0 Ft szállítási díj szerepelt, ennek ellenére szó nélkül küldték szállítási díj nélkül (+utánvét).
Elállásról, garanciális ügyek kezeléséről náluk szerencsére még nin

 

Úgy látom, akinek időben megérkezik és nem sérült a terméke, annak jó tapasztalata van (nyilván) , de látszik több helyen is a neten, hogy általában sérülten érkeznek a termékek, nem időben küldik ki, és ultra plusz - velünk is ez történt- nem érkezett meg időben a nyaralásra a termék (10 munkanap lett az ígért 3-5 munkanapból) , a szomszédnak adták oda, nem mi vettük át, hiába írtunk az

 

Sokszor 15 éve már belföldről, külföldről is rendeltem már webshopokból de ilyen tortúrát még nem éltem át. Május elején vásároltam egy hangfalat és hozzá 4 kábelt, 2 nap múltán éltem a 14 napos visszaküldési lehetőségemmel, Győrbe vissza is postáztam a raktárukba a készüléket, ezután 1 hónap telefonálgatás után közölték a visszautalás fönakadt mivel az egyik kábelt nem találják, mivel

 

BORZASZTÓ
SOHA TÖBBÉ
TE SE TEDD
ÚJTERMÉK ÁRÁÉRT, darabokban érkezett meg
azt a választ, adták, hogy véletlenül újracsomagoltat
küldtek.
Ja ha ujracsomagolt az törött

 

Nem ajánlom sem az Elektronic Star sem a Famtastic weboldalakról történő rendelést! Mint kiderült számomra a két weboldal egy céghez tartozik!
A bolt internetes weboldalai megbízhatóság látszatát keltik.
Azonban (! ) a megrendelés után futni kell, nem közlik az alapadatokat (például az ügyfélszámom a mai napig nem tudom) , nem értesítenek sem a rendelés állapota, sem a rendelt termé

 

Ez a bolt egy tragédia! Május 23-án kifizettem a megrendelt terméket bankkártyával.
Időben megérkezett, azonban a csomagolásból sérülten került elő, ezért visszaküldtem. Itt kezdődött a problémák sora.
Van-e ugyanilyen termék? Most nincs, de másfél hét múlva lesz.
Két héttel később még semmi visszajelzés.
Érdeklődünk. Ők értetlenkednek. Lehet már nem lesz ilyen termék. Várjunk. Ú

 

Picit tovább tartott a leszállítás, de legalább értesítettek. A használati utasítás hiányzott, ez viszont nekem nem jelentett gondod.

 
^