ecipo.hu

ecipo.hu
Cégnév
eobuwie.pl S.A.
Alapítás éve:
2015
Cím:
66-002 Zielona Góra, ul. Nowy Kisielin - Nowa 9 (Nem átvételi pont)
Email:
Tel.:
36 1 900 9777
3.5
16
0
0
0
11
Bemutatkozás
Az ecipo.hu a lengyelországi eobuwie.com.pl hazai leányvállalata, amely most készül hódító útjára Magyarországon. A lengyel anyacég hazájában egyike a legnagyobb internetes áruházaknak, több mint 20 éve van a piacon kínálva gondosan válogatott hazai és külföldi márkák termékeit.Több mint 400 márka és 20000 termék érhető el egy helyen, a választék pedig folyamatosan bővül.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ecipo.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
59.3 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
40.7 %
Összes vélemény

Rendeltem egy terméket, mely több ezer forinttal olcsóbb volt, mint más webáruházban. Majd, kiderül, hogy nem is tudják odaadni az akciós terméket csak az eredeti áron abban a méretben. Megtévesztik a vásárlókat... Innen többet tuti nem rendelek.

 

Addig a bolt rendben van, amíg nincsen problémád a cipővel. Onnantól horror az egész. Miután Lengyelországban van a központ, reklamáció esetén oda küldik el a cipőt (miután te postai úton elküldted a reklamációdat) , arra számíts még 2-3 hetet, amíg eldöntik, jogos-e a kifogásod, utána kapsz csak választ. A 14 napos visszaküldési garancia hasonlóképpen működik. Ja, és - bár erre vonatko

 

Megbízhatóak, korrektek.

 

Első rendelésem volt az ecipo. hu-tól, de valószínűleg nem az utolsó. A weboldal csodálatos, fantasztikus képekkel. Egyetlen hiányosságként azt tudnám említeni, hogy a terep futócipőket külön kellene kategorizálni, én nem találtam erre vonatkozó szűrőt. A rendelés leadását követően folyamatosan küldték az infot annak feldolgozottsági szintjéről, majd a GLS egy-két nap alatt meg is jelent

 

Katasztrófa az egész. Rendeltem egy vagabond cipőt és selejtesen kaptam. Az orra ferdén volt felragasztva és a fülnél szét jött a varrás. Egy áprilisi kedden megjött csütörtökön már küldtem is vissza. Ezt jeleztem feléjük, visszaküldtem a cipőt és egy hónapig vártam. Úgy határoztak, hogy megjavítják. Erre megkaptam a cipőt és az orra ugyan úgy van.. a fülnél megvarták és ennyi. Ennyi erő

 

Először vásároltunk lábbelit neten, de sehol nem láttuk boltban.
Gyors pontos tájékoztatás, bankkártya elfogadás.
GLS hozta, az is időben tájékoztatott.
A termék az e-cipő dobozába professzionálisan csomagolt eredeti dobozos áru volt (Rieker).
2, 5 hónapig érvényes, vásárlás értékétől függő 4 db utalvány volt mellette a következő vásárláshoz. (kb. 10% kedvezmény)

 

Gyors, megbízható bolt, eredeti termék, jó áron.

 

Imadom! Mind a webshopot, mind a cipom! Korrektek, gyors szallitas, folyamatos tajekoztatas a rendelesrol, es eredetit arulnak jo aron, ill. az ugyfelszolgalat is segitokesz, ha kerdesem van batran fordulhatok hozzajuk, enailben par oran belul valaszolnak! Annyi rosszat olvastam roluk, de neken 100% pozitiv a benyomasom! ! Fogok meg rendelni! : )

 

Többször vásároltam már ebben a webáruházban. Ha hétvégén rendeltem, akkor is még éjjel reagáltak a megrendelésemre, hogy készítik össze a csomagot.
Pillanatok alatt meg is érkezett a csomag.
A Gls-től történő átvételnél szokott lenni kisebb affér, mert hiányzik az átvételi papir, de ezt 1 nap alatt pótolták.
Csak a GLS-t kellett többször felhivni és egyezkedni velük.
Amit kaptam

 

Minden jól ment. 2-3 nap után kézhez kaptam a megrendelt Adidas Originals hátizsákot, ami élőben még jobban mutat! Biztos, hogy fogok még innen rendelni, jó szívvel ajánlom Mindenkinek ezt a webáruházat/webshopot!

 
^