ecipo.hu

ecipo.hu
Cégnév
MODIVO S.A.
Alapítás éve:
2015
Cím:
66-002 Zielona Góra, ul. Nowy Kisielin - Nowa 9 (Nem átvételi pont)
Email:
Tel.:
36 1 900 9777
3
57
2
1
4
71
Bemutatkozás
Az ecipo.hu a lengyelországi eobuwie.com.pl hazai leányvállalata, amely most készül hódító útjára Magyarországon. A lengyel anyacég hazájában egyike a legnagyobb internetes áruházaknak, több mint 20 éve van a piacon kínálva gondosan válogatott hazai és külföldi márkák termékeit.Több mint 400 márka és 20000 termék érhető el egy helyen, a választék pedig folyamatosan bővül.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ecipo.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
42.2 %
1.5 %
0.7 %
3.0 %
52.6 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nem tudták elküldeni a megrendelt két termék közül az egyiket. Kárpótlásul kaptam egy 30%-os kupont amit semmire nem enged felhasználni mivel szinte minden leértékelt... köszönöm a nagy semmit. (Megoldásként ha megkérdezték volna, hogy választok e egy másik terméket a hianycikk helyett vagy küldjék azt ami van magában? !)

 
Vásárlói vélemény

Mindig megkaptam a rendelésem időben és pontosan, és a visszaküldés is könnyen ment minden egyes esetben.

 
Vásárlói vélemény

Március 14-én az ecipo. hu oldalon pár perc különbséggel rendeltem meg egy-egy pár cipőt. Mindkettőt online bankkártyával kifizettem, mindkettő egyformán 13. 290 Ft-ba került, és pár nap különbséggel meg is kaptam őket.

Sajnos mind a kétszer téves színűt küldtek, így mind a kettőt visszaküldtem. Az első esetben a cipő visszaérkezése után 3-5 munkanapon belül szépen vissza is kaptam a

 
Vásárlói vélemény

A hirdetésükkel ellentétben a rossz méretű termék árát NEM adták vissza két héten belül. Egy hónap múlva írtak emailt, hogy a vételár 10%-át hajlandóak visszaadni, mert koszos (egyszer volt a lábamon, mert ne volt jó méret). Nem ajánlom senkinek.

 
Vásárlói vélemény

Megbízhatatlan. Két hétig vártuk a megrendelt gyermek cipőt. És egyszer csak kaptunk egy emailt, hogy én töröltem a rendelést és vissza utalják a pénzt. Emailra nem válaszolnak. Telefonon csak annyit tudtak mondani, hogy elnézést, de logisztikai probléma történt... De számomra ez elfogadhatatlan!

 
Vásárlói vélemény

Két rendelés. Az első hibás termék (senki nem nézi meg, hogy mi van a dobozban? ?? ?). Rendeltem egy ugyanolyat, mint az első rendelés alkalmával, mert amúgy tetszett a termék. Másik terméket kaptam, ami ráadásul szintén hibás volt. Vicc, soha többet.

 
Vásárlói vélemény

3 nap alatt kaptam meg a rendelésemet. Több cipőt is vásároltam tőlük. Minden rendben volt, azt kaptam, amit kértem, méret is pontos volt. Elégedett vagyok teljesen.

 
Vásárlói vélemény

Hétfőn rendeltem egy sportcipőt, szerda reggel meg is kaptam (ahogy előzetesen jelezték is). A cipő 100%-ban megfelelt a leírtaknak, teljes mértékben elégedett vagyok. Futócipőt vettem tőlük és a termékleírás annyira teljeskörű volt, hogy sok szakboltnál nem lehet ennyit infót találni a termékekről.

 
Vásárlói vélemény

Raktározási és szállítási hiba miatt a futárszolgálat visszavitte a rendelésemet. Ahelyett, hogy újra kiszállítottàk volna a rendelt terméket egyszerűen felvették a visszáru osztályra. Mire leleveleztem velük, hogy mi történt el is adtàk, így nem tudtam újra megrendelni.
Egyszerűen nonszensznek tartom, hogy bár nem tudom mit jelent a “raktározási és szállítási hiba” de meg sem próbálj

 
Vásárlói vélemény

Én először vásároltam tőlük, így azt nem tudom megítélni, hogy mennyire lennék elégedett a cipő eredetiségével, minőségével, ha rendszeresen vásárolnék. Viszont most teljes az vagyok. Azt nem tudom fogok -e még vásárolni, mert 99 százalékban nincs a méretemből, ami tetszene is. Vissza kellett küldenem, de biztos, hogy eredeti volt, sértetlen, nem hordta még senki. A lakásban próbáltam f