ecipo.hu

ecipo.hu
Cégnév
MODIVO S.A.
Alapítás éve:
2015
Cím:
66-002 Zielona Góra, ul. Nowy Kisielin - Nowa 9 (Nem átvételi pont)
Email:
Tel.:
36 1 900 9777
2.5
75
3
3
4
107
Bemutatkozás
Az ecipo.hu a lengyelországi eobuwie.com.pl hazai leányvállalata, amely most készül hódító útjára Magyarországon. A lengyel anyacég hazájában egyike a legnagyobb internetes áruházaknak, több mint 20 éve van a piacon kínálva gondosan válogatott hazai és külföldi márkák termékeit.Több mint 400 márka és 20000 termék érhető el egy helyen, a választék pedig folyamatosan bővül.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ecipo.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
39.1 %
1.6 %
1.6 %
2.1 %
55.7 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Rosszul illesztett talpú, selejtes cipőt küldtek ki nekem 40 ezerért. Kösz ecipő, engem többet nem húztok le.

 

ecipo.hu (3 hete)

Tisztelt Vásárlónk! Sajnáljuk, hogy a termék hibás volt. Amennyiben még nem vette fel velünk közvetlenül a kapcsolatot vagy nem küldte vissza a terméket, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Vásárlói vélemény

Jó tapasztalatom van az ecipo -n a vásárlásról.
A termék tökéletes. A méret teljesen megfelelő. A cipő pontosan olyan a valóságban is, mint a képeken
A vásárlás, az információk rendben voltak.
A kártyás fizetés is hiba nélküli volt.
A szállítás 2 nap alatt megtörtént, hétfőn rendeltem az árut, szerdán a lábamon van.
Ajánlani tudom.

 
Vásárlói vélemény

Köszönöm a majd 20000 Ft hulladék cipőt varrás el van válva. Felvettem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot.
Csere nincs. Miért nem tudják cserélni a hibás terméket, a helyett rendeld meg újra magasabb áron.
Bukod a posta költséget is.
A posta költség bukásával rendben lenne ha azért küldöd vissza mert nem tetszik amire jogod van internetes vásárlás esetében, de ha hibás látható mód

 

ecipo.hu (2 hónapja)

Tisztelt Vásárlónk! Az első levélváltáskor ügyfélszolgálatunk tájékoztatta a ingyenes visszaküldés menetéről, a postaköltség visszautalásáról, és a további lépésekről miszerint:
Sajnos nálunk nincs lehetőség cserére. Visszaküldheti a terméket és mi megtérítjük a vételárat.
A termék árát biztosítjuk új rendelés esetén is. További kérdés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Vásárlói vélemény

A múlt héten, megrendeltem egy cipőt 44-es méretben, 51. 950 Ft értékben. A csomagban egy 43 1/3 méretű cipő jött. Ezt visszaküldtem, de az árát még nem kaptam meg.

Ettől függetlenül újra megrendeltem ugyanazt a cipőt, újra 44-es méretben; sőt, az ügyfélszolgálatuknak írtam levelet is, amelyben azt kértem, hogy elküldés előtt ellenőrizzék a csomagot, mert nem szeretnék még egyszer ki

 

ecipo.hu (3 hónapja)

Tisztelt Vásárlónk! Sajnos nagyon ritkán előfordulhat, hogy raktározási hiba miatt a kollégáink nem jó méretet küldenek, emiatt elnézését kérjük. A visszaküldött termékek vételárát természetesen visszautaljuk Önnek.

Vásárlói vélemény

27 napja várok a visszatérítésre (hibás termék, és már nem az első darab) , ők 5 napot (kivélteles esetekben 14 napot) ígérnek. Az ügyfélszolgálattól csak a sablon üzeneteket kapom, azt is csak több napnyi várakozás után, az e-maileket nem olvassák végig….

Kritikán aluli, mindenképp kerülendő

 

ecipo.hu (4 hónapja)

Tisztelt Vásárlónk! Ahogyan kollégáim már korábban megírták, az összeg visszautalása folyamatban van.
Bővebb tájékoztatást adatvédelmi okokból ezen a felületen nem tudunk nyújtani. Az esetleges kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Vásárlói vélemény

Ajánlom!

 
Vásárlói vélemény

Remek weboldal, az ügyintézés kiváló volt! Sajnos az egyik terméket vissza kellett küldenem, ez zökkenőmentesen megtörtént, pénzemet is visszakaptam pár napon belül!
Csak ajánlani tudom!

 
Vásárlói vélemény

Szerintem minden szuper : )

 
Vásárlói vélemény

A visszáru összegét nem fizetik vissza. Sok vásárló pénzét használják, a vállalt határídőket nem teljesítik. Vicc a 14 nap alatt rendezés. A kérdésekre össze vissza maszatolnak.
A médiához fordulandó, többed magammal.
Lehet csatlakozni.

 

ecipo.hu (4 hónapja)

Tisztelt Vásárlónk! Természetesen minden Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően visszaküldött visszáru összegét visszatérítjük. Sajnáljuk ha esetleg jelenleg ez több időbe telik a megszokottnál az ünnepek miatt, ha továbbra is fennáll a probléma, akkor a rendelési szám megadásával ügyfélszolgálatunknál tud érdeklődni.

Vásárlói vélemény

A megrendelésről semmilyen visszaigazoló e-mail nem érkezett. Felhasználói fiók megerősítésre vár, holott már többször is rendeltem tőlük. Megerősítő link küldése gombra való kattintás után nem érkezik e-mail.
Az e-mail címet nem lehet megváltoztatni. Mi van, ha időközben egy másikkal szeretném tovább használni az oldalt?
Csomagautomatás átvételnél nem engedi leadni a rendelést.

 

ecipo.hu (5 hónapja)

Kedves Vásárlónk! Kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a bejelentkezéssel kapcsolatban, és segítünk megoldani a problémát. : https://ecipo.hu/kapcsolat