ecipo.hu

ecipo.hu
Cégnév
eobuwie.pl S.A.
Alapítás éve:
2015
Cím:
66-002 Zielona Góra, ul. Nowy Kisielin - Nowa 9 (Nem átvételi pont)
Email:
Tel.:
36 1 900 9777
3
19
0
0
1
16
Bemutatkozás
Az ecipo.hu a lengyelországi eobuwie.com.pl hazai leányvállalata, amely most készül hódító útjára Magyarországon. A lengyel anyacég hazájában egyike a legnagyobb internetes áruházaknak, több mint 20 éve van a piacon kínálva gondosan válogatott hazai és külföldi márkák termékeit.Több mint 400 márka és 20000 termék érhető el egy helyen, a választék pedig folyamatosan bővül.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ecipo.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
52.8 %
0.0 %
0.0 %
2.8 %
44.4 %
Összes vélemény

Az ecipon vásárolt cipő tönkrement 1 év után. 2 év garancia volt rá, de hiába küldtem vissza, másnap visszaküldték, hogy a cipőnek nincsen hibája és nem hajlandóak sem visszafizetni az árát, sem kicserélni a cipő! Én senkinek sem ajánlom, hogy innen vásároljon!

 

Többször rendeltem már innen. Mindig rendben volt minden.
Az ügyfélszolgálat nagyon kedves és segítőkész volt.
Az árút időben megkaptam, volt, hogy már másnap. A csomagolás duplán rendben van.
Az itt olvasottaktól eltérően sosem kaptam ócska és használt terméket!
Ismerőseim is innen rendelnek, tőlük sem hallottam soha semmilyen kritikát.

 

Megrendeltem és kifizettem előre utalással egy TH bokacsizmát 25 490Ft-ért. Pár nap múlva értesítettek a feladásról, azt írták 2-3 munkanap múlva átvehetem az átvételi ponton, amit megjelöltem. De eltelt több nap is és nem jött értesítés, hogy átvehetném. Megnéztem a szállító cég oldalán csomagszám alapján, hogy hol tart a csomagom és még mindig csak úton volt a depóba, ez a második lépé

 

Az elottem szoloknak adok igazat.
Senkinek sem ajanlom, aki nem szeret veszekedni es telefonon uvoltozni, mert az ugyfelszolgalatosok segitokeszsege 0, ismetlem 0.
E-mailban ne is varj valaszt, ha rajonnek, hogy ok a hibasak.

 

Ahogy előttem is írták, amíg nincsen gond a termékkel, addig nincs gond az áruházzal.
De ha gond van, akkor nagyon nehézkes az ügyintézés.
Nekem a saját hibájukból kifolyólag nem a megrendelt színben küldték el a táskát. Szóltam nekik, hogy rossz terméket küldtek, szinte még nekik állt feljebb. A visszaküldés összegét hosszas egyeztetés és huzavona után visszautalták, de persze nem a

 

Az oldal áttekinthető, rengeteg választékkal.
A rendelésem állapotáról folyamatos tájékoztatást kaptam.
A választott termékeket 3 munkanapon belül megérkeztek. A csomag sértetlen, a termékek pedig hibátlanok és eredetiek!

Összességében teljesen elégedett vagyok és visszatérő vásárlójuk leszek!

 

Június 8-án érkezett meg a fiam 19 ezer forintos TH cipője, 100 m séta után szétfoszlott, a talpa cafatokban lógott.. Saját költségen visszaküldtem, azóta is várom a visszatérést. Soha többé nem rendelek innen, nem ajánlom. Volt, hogy máshova is visszaküldtem csizmát, mérethiba miatt, egy hét múlva visszakaptam a pénzt. Ez az időhúzás nevetséges.

 

Két HI-TEC szandált rendeltem a boltból (2018. június). A webshop rendezett, attekinthető, a választék, a méretek kiválasztása egyszerű, érthető. A szállítás gyors és követhető.

A baj ez után jön/jöhet. Nekem az egyik cipő két héten belül több helyen elszakadt. (Egyéb kommentezők feltevése, hogy nem eredeti a cipő, hanem kínai másolat. Nem tudom. A HITEC-márka folyamatosan romlik. Er

 

Áttekinthető, kezelhető online felület, készséges ügyfélszolgálat, gyors szállítás, eredeti márka és ott vagyok a sör végén, mint egy nagyon elégedett vásárló.
Köszönöm, bátran ajánlom!

 

Rendeltem egy terméket, mely több ezer forinttal olcsóbb volt, mint más webáruházban. Majd, kiderül, hogy nem is tudják odaadni az akciós terméket csak az eredeti áron abban a méretben. Megtévesztik a vásárlókat... Innen többet tuti nem rendelek.