ecipo.hu

ecipo.hu
Cégnév
eobuwie.pl S.A.
Alapítás éve:
2015
Cím:
66-002 Zielona Góra, ul. Nowy Kisielin - Nowa 9 (Nem átvételi pont)
Email:
Tel.:
36 1 900 9777
3
42
2
1
4
53
Bemutatkozás
Az ecipo.hu a lengyelországi eobuwie.com.pl hazai leányvállalata, amely most készül hódító útjára Magyarországon. A lengyel anyacég hazájában egyike a legnagyobb internetes áruházaknak, több mint 20 éve van a piacon kínálva gondosan válogatott hazai és külföldi márkák termékeit.Több mint 400 márka és 20000 termék érhető el egy helyen, a választék pedig folyamatosan bővül.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ecipo.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
41.2 %
2.0 %
1.0 %
3.9 %
52.0 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Kifogástalan termékeket, kaptam és brutál gyors szállitás szombaton rendeltem Hétfőn délután megjött : )

 
kicsigeszti

Vásároltam tőlük egy cipőt 16500ft-ért. A cipő hordása során véresre törte a lábam. Visszaküldtem. Majd azt a választ kaptam, hogy csak a 90%-át kaphatom vissza. Telefonon beszéltem velük. abszolút nem segitőkészek.

 
Vásárlói vélemény

A szűrőn beállítom a keresett cipő méretet és márkát erre kiad egy csomó cipőt amiből nincs is a keresett méret! Akkor meg minek a kereső?

 
Vásárlói vélemény

90% cipő sajnos kamu, török A+ kategiriàs hamisìtvàny eredeti képeket használ ìgy ezt soha nem modod meg előre.

Pl: olyan Armani hamisìtványaki vannak, hogy a Magyar márkaképviselet is csak bevizsgálàs után tudja olykor megállapìtani.
Ìgy nagyon sokan rà sem jönnek.

Mondjuk amikor néha 9hònap utàn esik szét az Armani, nem olyan vicces.

Magam márkaoldalakròl is vásàrolok pon

 
Vásárlói vélemény

Nagyon vigyázzatok velük.
Én nagyon megjártam velük. Nemrég rendeltem tőlük egy órát a páromnak. Eleinte minden rendben volt aztán 1 hét után megállt az óra. Visszaküldtem, hogy nézzék meg. 1 hétig ültek rajta majd ők is visszaküldték mondván, hogy az órával nincs semmi gond. Az óra ma is itt van használhatatlan. Remélem nem leszek rászorulva, hogy többet tőlük vásároljak.

 
Vásárlói vélemény

Szombaton rendeltem egy Tamaris csizmát, ma (kedden) már hozta is a futár. Nem tudtam rögtön fizetni a rendeléskor valami rendszerhiba miatt, vagy 3x is meg kellett próbálnom a kártyás fizetést. Ìrtam nekik egy levelet még aznap a problémámról, de utána azért megpróbáltam mégegyszer fizetni és akkor már sikerült. Hétfön válaszoltak a levelemre, amelyben ök is visszaigazolták a sikeres fi

 
Vásárlói vélemény

1 pár cipőt rendeltem véletlenül 2 csomagot küldtek (2azonos vonalkóddal) , átvettem az egyiket de az nem a rendelésemet tartalmazta, így később mind a kettőt át kellett vennem, utánvéttel, tehát ki kellett fizetnem. Természetesen csak az 1pár cipő volt az enyém a másik egy jóval olcsóbb. Ügyfélszolgálatot tájékoztattam róla másnap jött a viszárúért a futár , átadtam neki. Két hét eltelt

 
Vásárlói vélemény

Rendben volt minden. Gyors kiszállítás, megfelelő méret érkezett, profi csomagolás, teljesen elégedett vagyok.

 
Vásárlói vélemény

Clarks szandált rendeltem, kicsit féltem az itteni rosszabb vélemények miatt, de minden rendben volt! én biztosan tudtam a méretet (ugyanolyan szandálból rendeltem más színt). Gyors kiszállítas, azt kaptam, amit rendeltem, meg vagyok elégedve. Az ugyfélszolgálattal nem volt dolgom.

 
Vásárlói vélemény

2x rendeltem tőlük, minden rendben volt. Nagyon elégedett vagyok. A szállítás is gyors volt.