Digipont Webshop

Digipont Webshop
Cégnév
Services Unlimited Kft.
Alapítás éve:
2013
Cím:
2120 Dunakeszi, Pallag utca 17. (Átvételi pont)
Tel.:
+3627632733
Bemutatkozás
A 2013-ban magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás számos nemzetközileg ismert és elismert gyártó hazai viszonteladójaként és telepítőjeként van jelen. Az általunk forgalmazott termékek kiválasztásánál nagy figyelmet fordítunk a termék hazai versenyképességére és a megbízhatóság biztosítására. E célból jött létre a Digipont Webshop oldal, mint online értékesítési csatorna. Kollégáink felkészültsége és szakértelme, gyártói kapcsolatunk erőssége a garancia arra, hogy hosszútávon partnere lehessünk Önnek, vagy cégének.

Az összeszokott és rugalmas szervezetünk képes arra, hogy válaszoljon az informatikai és biztonságtechnikai piac hetente változó kihívásaira, és kiváló szakértelemmel, gyors pontos tájékoztatással, széles és friss árukészlettel, informatikai, pénzügyi és logisztika szolgáltatásaival magas színvonalon elégítse ki ügyfelei igényét.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Digipont Webshop boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Üzletek

Átvételi pontok

Digipont Webshop(átvételi pont)
Cím: 2120 Dunakeszi, Pallag utca 17.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +3627632733
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
DIGIPONT WEBSHOP
2120 Dunakeszi, Pallag utca 17.