digifotoshop.hu

digifotoshop.hu
Cégnév
Axico Kft.
Alapítás éve:
1998
Cím:
1074 Budapest, Dohány u. 67. (Hagyományos bolt)
Tel.:
0036 1 696-0721
Fax:
0036 1 696-0722
3.5
4
0
0
2
1
Bemutatkozás
Cégünk több mint 18 éve foglakozik fényképezőgép (nagy- és kiskereskedelmi) értékesítéssel. Forglamazott márkáink: Nikon, Canon, Olympus, Sony, Sandisk, Manfrotto, Lowepro, Sigma, Hama, Eneloop.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) digifotoshop.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A fényképező (olympus pen) pontosan megérkezett, eddig alap. Aztán elakadtam néhány funkciót illetően kérdések merültek fel. Rövid telefonos konzultációt követően inkább bementem boltba, ahol mindent elmagyaráztak, amit ez úton is köszönök.

 
Vásárlói vélemény

Legolcsóbb volt náluk a termék ezért megrendeltem. A termék árát másnap megemelték és a profilom a rendeléssel együtt rejtélyes módon törődött... felhívtam őket mert éreztem, hogy nincs minden rendben. Nem tagadták, de elmondták, hogy megemelkedett az ára a beszállítónál és inkább máshol vegyem meg.
Nincs ezzel baj, de jobb lett volna ha inkább ők hívnak, a profil törlése viszont a leg

 

digifotoshop.hu (3 éve)

Kedves Pál!
Megnéztük a rendszerünkben, Pál nevű ügyfélünk a közelmúltban nem rendelt tőlünk terméket. Volt egy ügyfél, akivel hasonló ügyben beszéltünk telefonon, de nem töröltük a profilját, csak a rendelését, azt is a telefonos beszélgetés után. A terméket leszállítottuk volna a rendelt áron, amennyiben ragaszkodik hozzá. Nálunk elfogyott a készlet és csak később tudtuk volna leszállítni. Az ügyfél említette, hogy hasonló árban talált más üzletben a termékből. Erre javasoltuk, hogy akkor ott vegye meg, ahol van készleten.
Ha tévednénk, elnézést kérünk!
Üdvözlettel, Digifotoshop

Vásárlói vélemény

Rendeltem egy Nikon D500 vázat előreutalással. Minden rendben volt. Gyorsan pontosan meg is érkezett. És még ajándékot is kaptam, amit ez úton is köszönök! Bátran ajánlom másnak is. A szállító (GLS) reggel hívott, hogy mikor érkezik.

 
Vásárlói vélemény

Nekem nagyon tetszett a gyors, pontos tájékoztatás és kiszolgálás. Személyesen vettem át a fényképezőgépet a boltban, ahol minden kérdésemre választ kaptam. Azóta is tőlük rendelek kiegészítőket.

 
Vásárlói vélemény

Gyors és pontosak voltak. Ráadásul kb 20 %-kal olcsóbb is volt mint máshol. Köszönöm!

 
Vásárlói vélemény

Az árukeresőn jelentősen alacsonyabb árral hirdetnek mint amennyiért végül meg lehet tőlik rendelni a terméket (SIGMA 150mm f/2. 8 EX DG OS HSM APO Macro (Nikon) ).

 
Vásárlói vélemény

Kedvező ár miatt döntöttem úgy, hogy náluk vásárolok egy fényképezőgépet. Mikor meg akartam rendelni, rendszerhiba miatt nem sikerült. Telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, kérték később próbáljam újra. Ez sikerült is, és láttam, hogy a csomagot is elindították. Másnap a neten követve a megrendelt terméket láttam, hogy rossz címet adtak meg a futárszolgálatnak és más városba küldték a csom

 
Üzletek

Üzletek

digifotoshop.hu(hagyományos bolt)
Cím: 1074 Budapest, Dohány u. 67.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0036 1 696-0721
Fax: 0036 1 696-0722
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
DIGIFOTOSHOP.HU
1074 Budapest, Dohány u. 67.