Deltahifi

Deltahifi
Cégnév
Hazimozigyor - Deltahifi
Alapítás éve:
1992
Cím:
9028 Győr, Szent Imre u 103/a (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36204156699
414 vélemény alapján
Elégedettség a bolttal
Szállítási idő
A bolt áttekinthetősége
Ügyfélszolgálat/kommunikáció

A bolt vásárlói közül

98.55% ajánlaná ismerősének a boltot

98.16% kapta meg a terméket 10 napon belül

További információk a Megbízható Bolt Programról.

Bemutatkozás
Kedves látogató!

Engedje meg, hogy Cégünk,(hazimozigyor.hu) rövid bemutatásával kezdjem. Cégünk 1992-ben alakult, így 2019-ben 27-éves fennállását ünnepelheti. Kezdetben főként autóhifi, és autóriasztó telepítése volt a fő tevékenységi kör, de később a régióban vezető szerepet töltöttünk be a Házi-mozi, és sztereó rendszerek világában is.

2012-ben egyesültünk a Proteusaudio-val, hogy Győrben elsőként foglalkozhassunk szélesebb körben igényes házimozival.

Felismertük, hogy a Delta hátterével, a Proteusaudio elismert tudásával komoly sikereket érhetünk el.

Sajnos az utóbbi években a Nyugat-Magyarországi kínálat drasztikusan csökkent. Hozzáértő kereskedőkkel csak elvétve találkoztunk. Legtöbb esetben már ők is belefásultak a szakmájukba, és a könnyebb utat választották: Nívón aluli termékeket forgalmaztak, melyek minősége nem érte el a minimális használati értéket sem.

Nekünk elhivatott célunk, hogy a részletes tájékoztatást követően a gyakorlatban is megmutassuk azt, amiről beszélünk, hisz csak így lehetünk hitelesek.

Tabuk nélkül beszélünk a rendszereink előnyeiről, és hátrányairól, hogy a tudás megszerzése után ügyfeleink választhassák ki a nekik leginkább megfelelő készülékeket.

A telepített rendszereink mindegyike valódi értéket jelent, melyet a hét mindennapján megelégedettséggel használhat Ön, és családja.

Célul tűztük ki, hogy adott árkategóriába tartozó eszközök közül a legjobbakat válogassuk ki, és

NE NEVET ÉRTÉKESÍTSÜNK A VALÓDI ÉRTÉKÜK TÖBBSZÖRÖSÉÉRT.

Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek kínálatunkban felső kategóriás készülékek, sőt. Pontosan tudjuk, hogy minőségnek ára van. A gondolat menetünk viszont egészen más. Mi a megadott összeg alapján készítünk tervet. Ez után az ügyfél meghallgatja, és módosíthatja az ajánlatunk egyes elemeit, a saját ízlésének megfelelően, hisz tudjuk, nincs két egyforma fül pár.

A lényeg viszont csak ez után jön, mivel tudjuk, hogy egy komoly rendszer csak annyira komoly, amennyire azt beállítják. Sok ember jön be hozzánk, és már-már szidja a házimozit alapjaiban, mert ő komoly összeget fordított rá, viszont nem azt kapta végül, amit elvárt. A legtöbb esetben a termékek kiválasztása helyes volt, csak beállítás nélkül a tudása csekély mértékét mutatta meg végül. Mi természetesen igény esetén telepítjük is rendszereinket, és elmagyarázzuk azok kezelését, hogy teljes mértékben használni is tudja majd a rendszere teljes tudását.
Egyeztetés után bármelyik rendszerünk meghallgatható. Akár az Ön otthonában is.

Hiszünk abban, hogy a részletes, és hozzáértő szakértelemmel mind több elégedett ügyfelet szerezhetünk, és tarthatunk meg. Ezt erősítve időről időre igyekszünk tesztelni az újdonságként megjelenő modelleket.

Nálunk nyíltan megkérdezheti azt, amit máshol csak árnyaltan írnak körül. Kérdezze meg, hogy melyik az a rendszer, amely az otthonában a leginkább megfelelő lesz. Mi tudjuk. Minden ember más, ezáltal mások az igényeik. Mindenkinek más tetszik. (Valaki például azt szereti, hogy dübörögjön a szoba, és üvöltsön a zenében a magas hang. Ha ez kell, akkor biztosan tudunk ilyet is, de ha nem, akkor egy homlokegyenest más karakterű rendszert tudunk tervezni.)

Teljesen más rendszert ajánlunk Panel lakásba, nagy galériás családi házba, és tetőtéri kis szobába. Mi elfogultságoktól mentesen tudunk ajánlani a világ legismertebb, és legkomolyabb elektronikái közül. Ezt hívják pártatlanságnak. Természetesen véleményünk az van, és ezt meg is osztjuk, sőt meg is mutatjuk az erre berendezett bemutatótermünkben azt, amiről beszéltünk. Csak így lehetünk hitelesek.

Nálunk nem az számít, hogy az ismerős mit ajánlott (amellett, hogy tiszteletben tartjuk mindenkinek a véleményét, tudni kell, hogy mindenkinek az a legjobb, ami neki van, ez viszont általában közel sincs így.) hanem az, hogy az ügyfélnek, Önnek mire van szüksége. Választhat gyári termékek, és egyedi exkluzív termékeink közül, hogy nem legyen mindenkinek olyanja, mint Önnek.

Számunkra a legfontosabb az ügyfél legteljesebb megelégedettsége. Megtiszteltetés számunkra, ha csupán a szaktanácsunkkal is segíthetünk. Mi a kommunikációban hiszünk, ahol Ön, mint leendő ügyfél elmondja, hogy pontosan mit szeretne, mik a kívánalmai. E mellett kötelességünknek érezzük, hogy a tudásunknak megfelelően tájékoztassuk a kedves ügyfelet, hogy milyen szempontok szerint lehet minőségileg besorolni bármilyen hang vagy Házi-Mozi rendszert.

A legfontosabb szempont, hogy az ügyfélnek tessen, amit megvásárol minden szempontból. Ennek a legjobb mércéje az, amikor a szomszédja, vagy ismerőse meghallgatja a rendszerét, és a többszörösére értékeli, mint amennyibe került. Az összehasonlítás alapja, pedig a saját rendszere. Ennél több nem is kell.

A nevem Papatyi Tibor, és több mint 15 év tapasztalatom van a Házi-Mozi, és az Autó hifi területéről, melyet igyekszem folyamatosan fejleszteni. Ez idő alatt rengeteg rendszert terveztem, és kiviteleztem. Volt lehetőségem szinte az összes elektronikát, hangfalat tesztelni telepíteni, amit ma Magyarországon kapni lehet, vagy lehetett.

Honlapunkat megpróbáljuk minél interaktívabbá tenni, tehát legújabb cikkeket jelentetjük meg, videókat, teszteket teszünk közzé rajta. Ezen keresztül megpróbáljuk a legérthetőbb módon tálalni a termékek szolgáltatásait. Amennyiben valami mégsem érthető, azt bárki megkérdezheti, és mi megpróbálunk a tudásunk legjavával válaszolni. Amennyiben valamilyen fogósabb kérdéssel találkozunk, annak pedig rövid időn belül utánajárunk. Észrevételeiket ezúton is köszönjük.

Cégünk nem elsősorban Webáruház. Mi a személyes kapcsolatokban bízunk. Csak személyesen lehet átélni azt a varázst, melyet a kristálytiszta hangzás biztosít. A mozi ez után az élmény után csak egy pénzkidobásnak fog tűnni. Amennyiben mégis az interneten szeretne vásárolni, vagy csak tanácsot szeretne tőlünk kérni, akkor is hívjon bizalommal. Tudásunk legjavával fogjuk kiszolgálni akár személyes, vagy virtuális találkozásról is legyen szó.

Célunk, hogy minden túlzásoktól mentes rendszert tervezzünk, mely az egész család igényeit kielégíti, legyen szó technikai paraméterekről, kezelhetőségről, vagy megjelenésről. Egy felesleges funkcióért soha ne fizessen többet, mert az csak pénzkidobás.

Minden termékünk hivatalos, a Magyarországi importőrön keresztül érkezik, így biztosan talál majd a termék csomagjában magyar nyelvű használati útmutatót, és garancia levelet.

Ezzel a rendszerrel biztosan nem mi leszünk a legolcsóbbak a piacon, de az egyik leghitelesebbek biztosan. Mi ennek élünk, hogy holnap is fennmaradjunk, és ezután is segítséget tudjunk nyújtani, ha szüksége van rá, a vásárlás után is. Mi cégpolitikánk nem az, hogy "itt vedd meg" ,a "legolcsóbbak vagyunk", és "vásárolj már", hanem megpróbálunk ember közelebbi cég lenni.

Tudjuk, hogy bármilyen jó termékről is legyen szó, az értékesítést nagyban befolyásolja a termék eladás utáni visszajelzései, azok esetleges meghibásodásainak kezelése.

Mi a vásárlás után is törődünk ügyfeleinkkel. Akár beállítás, akár terméktámogatás, vagy csak baráti tanácsról legyen szó.

Amit ajánlani tudunk:

- Megrendelést követően akár 24 órán belüli ingyenes kiszállítás az ország egész területére. /Trans O Flex futárszolgálattal, utánvétes, vagy előreutalásos fizetési lehetőséggel 40eFt érték felett./ /A 40eFt alatti megrendelések esetében egységesen 2500Ft a szállítási költség/ Raktáron lévő termékek esetén, mely elérhetősége a termék alján olvasható./ Egyéb termékek esetében egyeztetünk a kiszállítás időpontjával kapcsolatban.

- Terméktámogatás: Használati útmutató, egyéb technikai információ, esetleges szoftverfrissítések, alkatrész, illetve kiegészítők biztosítása.

- Versenyképes fogyasztói árak, igény esetén egyedi árak biztosítása.

- Mivel mi bízunk termékeinkben, ezért a termékek megismerését segítve szívesen bemutatjuk azt az Ön otthonába, vagy itt nálunk a bemutatóteremben.

- Helyszíni felmérés, és árajánlat készítése.

- Rendszer tervezés, és építés egyedi árajánlat alapján.

- Termékeinket kedvezményesen telepítjük.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket azzal, hogy elolvasta ezt a bemutatkozó levelet. Amennyiben kérdése lenne, vagy egy személyes találkozót szeretne velünk, akkor egyeztessünk a következő elérhetőségeink egyikén.

A honlapunkon felmerülő esetleges hibákért elnézését kérjük, de felelősséget nem tudunk vállalni.(Az esetleges technikai, vagy kép hibákért, ár elírásokért) Megpróbáljuk a legkisebb hiba nélkül végezni munkánkat, hogy ez ne forduljon elő.

Üdvözlettel:
Papatyi Tibor
Kereskedelmi vezető
hazimozigyor
Weblap: hazimozigyor.hu
Tel: 20/415-66-99

E-mail: tibor.papatyi@hazimozigyor.hu

Honlap üzemeltetője:

Neve:
Varga Tibor ev.
Adószám:
46889346-2-28
Bankszámlaszám:
59800060-10001875 (Téti Takarék)
A székhely címe:
9028 Győr, Szent Imre u 144/B
Üzlet/telephely címe:
9028 Győr, Szent Imre u 103/A
Telefon és fax:
+ 36 96 414-968
+36204156699
Működési Engedély nyilvántartási száma: 13093
Működési engedélyt kiadta: Győr Megyei Jogú Város Jegyzője: Dr Lipovits Szilárd
Statisztikai számjel: 46889346-4520-231-08
Nyitva-tartásunk:
Hétfőtől - Péntekig 8:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Elért minősítések
Megbízható Bolt
Megbízható Bolt Program

Ez a bolt elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján: 60 nap alatt legalább 10 vélemény esetén, amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,2-t.
A "Megbízható Bolt Program" szolgáltatás a vásárlók érdekében készült, ösztönözve a webshopokat minél jobb minőségű szolgáltatás nyújtására. Célja, hogy az online boltok valódi vásárlói továbbíthassák véleményét a vásárlás előtt állók felé. A vásárlás után a felhasználó egy kérdőívet kap, amelyben értékelni tudja a bolt szolgáltatását.
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Deltahifi boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
95.5 %
3.1 %
0.7 %
0.7 %
0.0 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Más webes áruházak folyamatos ígérgetései, hazudozásai után üdítő volt Náluk vásárolni!

Amiért tőlük vásároltam

Miután megrendeltem az árut perceken belül felhívtak és közölték velem, hogy hétfőre megkapom. Úgy is lett. Mégegyszer: betartották, amit ígértek! Hallottak már ilyet?

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Nem elérhető terméket kínáltak eladásra.

Amiért tőlük vásároltam

-

Amiben fejlődhetne ez a bolt

Nem elérhető terméket kínáltak eladásra.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

++++

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Nagyon gyorsan reagálnak a megrendelésre. Rugalmasak és segítőkészek.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Minden rendben volt.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Rendkívül segitőkészek.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Mindíg segítenek szakmai tanáccsal.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Korrekt

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Segítőkész, figyelmes tájèkoztatás, kiválò áru.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

A raktáron lévő termékről gyors emailes és telefonos értesítést kaptam, amelyet másnap átvettem.

Amiért tőlük vásároltam

Korábbi kedvező tapasztalaton alapján vettem meg a black friday alkalmával a kedvezményes árú terméket.

 
Üzletek

Üzletek

Deltahifi(hagyományos bolt)
Cím: 9028 Győr, Szent Imre u 103/a
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36204156699
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 18:00
kedd 08:00 - 18:00
szerda 08:00 - 18:00
csütörtök 08:00 - 18:00
péntek 08:00 - 18:00
szombat 09:00 - 13:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
DELTAHIFI
9028 Győr, Szent Imre u 103/a