Danalex Kft

Danalex Kft
Cégnév
Danalex Kft
Alapítás éve:
1991
Cím:
4400 Nyíregyháza, Debreceni út 5. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36308695078
5
1
0
0
0
0
Bemutatkozás
Cégünk, 1991-ben alakult. Online áruházunk az www.elektroszalon.hu, ahol szinte mindent megtalálsz amire otthonodban vagy a munkád, tanulás során szükséged van.
Csapatunk elkötelezett, a kiváló minőségű termékek és a kiváló ügyfélszolgálat iránt. Széles választékot kínálunk a legnépszerűbb márkák közül, hogy ügyfeleink megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő termékeket, elérhető áron. Minden egyes vásárlásnál törekszünk az ügyfelek elégedettségére és a pozitív vásárlói élményre.
Bízunk benne, hogy cégünk hozzájárul az otthonok és munkahelyek kényelméhez, hatékonyságához és szépségéhez. Szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket, és mindig rendelkezésre állunk, hogy válaszoljunk a kérdésekre és a vásárlással kapcsolatos igényekre. Köszönjük, hogy minket választottál, és várunk szeretettel a webáruházunkban!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Bankkártyás fizetés - Elmentett kártyával
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Danalex Kft boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

nem ad korrekt tájékoztatást befizetem az árat utána megírja hogynincs atermék.