Conrad Electronic

Conrad Electronic
Cégnév
Szinker Áruküldő és Kereskedelmi Kft
Alapítás éve:
1994
Cím:
1062 Budapest, Teréz krt. 23. (Hagyományos bolt)
Tel.:
06-1-319-0250
Fax:
06-1-319-0253
3
7
1
0
0
6
Bemutatkozás
A SZINKER Áruküldő és Kereskedelmi Kft. a több mint 80 éves CONRAD ELECTRONIC, Európa legnagyobb elektronikai és technikai áruküldő szolgálatának magyarországi kizárólagos képviselőjeként 1994 óta van jelen a magyar piacon .

Kínálatunkban a német tulajdonú CONRAD ELECTRONIC európai árupalettájával összhangban több mint 60.000 termék szerepel. Ebben a széles választékban a csúcstechnikát igénylő profiktól kezdve az amatőrökig, a barkácsolás szerelmeseinek táboráig mindenki megtalálhatja a számára érdekes elektronikai és technikai termékeket, de áruinkat azok is vásárolják, akik "csak" szívesen használják a mindennapi életüket, munkájukat megkönnyítő, szabadidejüket teljesebbé tevő hasznos elektronikai, technikai újdonságokat.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Conrad Electronic boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
50.0 %
7.1 %
0.0 %
0.0 %
42.9 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Zárás előtt mentem be a boltba, kinéztek, aztán elmeséltem, hogy mit szeretnék venni, gyorsan rám sóztak egy terméket, ami nem az volt, amit kértem. Persze csere nincs, mert beteg lettem és nem azonnal vittem vissza. Közben a boltban hangosan harsogták, hogy ugye mindjárt zárunk... Drága, nem vevőbarát üzlet.

 
Vásárlói vélemény

Egy hibás készüléket küldtek, de korrektül, a saját költségükre kicserélték volna. Viszont a félig hibás készülék működése alapján is meg tudtam állapítani, hogy nem olyan terméket kerestem, így elálltam a cserétől, mire ugyancsak teljesen korrektül visszautalták a pénzt, meg még a postaköltséget is.

 
Vásárlói vélemény

téves rendelés esetén nem cserélik ki a terméket még drágábbra sem, arra hivatkozva hogy ez a weboldalon feltüntetésre került, így húzzák le a figyelmetlen vevőket, tehát rendelés előtt ÁSZF-et érdemes átolvasni : -(
a telefonos ügyfél szolgálaton pedig elég arrogáns, és kioktató ügyintézővel találkoztam (aki lehet, hogy
jogász is : -) nem ajánlom senkinek

 
Vásárlói vélemény

2018. 03. 28. óta hitegetnek, hogy 5-7 munkanap kiszállítás, 2018. 06. 02. semmi se érkezett a mai napig ! Meguntam ! Soha többet semmit köszönöm !

 
Vásárlói vélemény

Minden tekintetben maximálisan korrekt, gyors, pontos cég.
Kiszállítás a megadott időn belül, kérdésre telefonon azonnal elérhetőek és udvariasan készséggel segítettek nekem mint vásárló. Mindenképp ajánlom!

 
Vásárlói vélemény

A legprofibb netes webshop manapság! Megbízható, gyors, pontos! Én ritkán találkozok ilyennel!
A termék tökéletes!

 
Vásárlói vélemény

Egy IP20, 3680W-as digitális kapcsolóórát rendeltem még szombaton. A státuszom vasárnapra úgy nézett ki hogy Lezárva ill Szállításnál meg: Kézbesítve.
Ezen meglepődtem hogy lezárva és kézbesítve is? Mert én semmit sem kaptam, mondom magamban.
Imélt írtam nekik (a conrad. kukac. conrad. hu tényleg nem jó, de vsznű azért mert most volt egy nagy webes fejlesztésük) amire azt válaszolták

 
Vásárlói vélemény

Katasztrófa az ügyfélszolgálat, az ügyfélkezelés. Egy hétfői napon küldtem elektronikus megrendelést, előre utalásos fizetéssel, ami kedden meg is történt. Kedden "küldésre kész" státuszüzenetet kaptam azzal, hogy az utalás beérkezésekor indítják az árut. Válaszban kértem, hogy közvetlenül a napi szokásos feladások (nyilván egyszerre történhet ez) előtt nézzék meg, hogy a jóváírás megtör

 
Vásárlói vélemény

Eleinte azt írták, hogy 5-7 nap után tudják rendelni a terméket, majd egy hét után sikerült közölniük, hogy igazából elfogyott. Nehezen hihető, hogy valamiről 2015-ben egy hét után lehet csak kideríteni, hogy végleg elfogyott.

 
Vásárlói vélemény

Az eddig ismert üzletek közül minden tekintetben a legkorrektebb bolt. Számos rendelésemet teljesítették kifogástalanul. Egyszer fordult elő hibás termék - ezt mindenféle probléma nélkül azonnal cserélték. Mindenkinek jó szívvel ajánlom mind a webáruházat, mind pedig a valódi áruházat! Gyors, pontos szállítás, termék nyomon követés. Jár az öt csillag! !

 
Üzletek

Üzletek

Conrad Electronic(hagyományos bolt)
Cím: 1062 Budapest, Teréz krt. 23.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06-1-319-0250
Fax: 06-1-319-0253
Conrad Electronic(hagyományos bolt)
Cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 23
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 1-302-3588
Nyitvatartás
hétfő 09:00 - 18:00
kedd 09:00 - 18:00
szerda 09:00 - 18:00
csütörtök 09:00 - 18:00
péntek 09:00 - 17:00
szombat 10:00 - 13:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
CONRAD ELECTRONIC
1062 Budapest, Teréz krt. 23.
CONRAD ELECTRONIC
1067 Budapest, Teréz krt. 23
Összes