Conrad Electronic

Conrad Electronic
Cégnév
Szinker Áruküldő és Kereskedelmi Kft
Alapítás éve:
1994
Cím:
1062 Budapest, Teréz krt. 23. (Hagyományos bolt)
Tel.:
06-1-319-0250
Fax:
06-1-319-0253
3.5
6
1
0
0
3
Bemutatkozás
A SZINKER Áruküldő és Kereskedelmi Kft. a több mint 80 éves CONRAD ELECTRONIC, Európa legnagyobb elektronikai és technikai áruküldő szolgálatának magyarországi kizárólagos képviselőjeként 1994 óta van jelen a magyar piacon .

Kínálatunkban a német tulajdonú CONRAD ELECTRONIC európai árupalettájával összhangban több mint 60.000 termék szerepel. Ebben a széles választékban a csúcstechnikát igénylő profiktól kezdve az amatőrökig, a barkácsolás szerelmeseinek táboráig mindenki megtalálhatja a számára érdekes elektronikai és technikai termékeket, de áruinkat azok is vásárolják, akik "csak" szívesen használják a mindennapi életüket, munkájukat megkönnyítő, szabadidejüket teljesebbé tevő hasznos elektronikai, technikai újdonságokat.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Conrad Electronic boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

Minden tekintetben maximálisan korrekt, gyors, pontos cég.
Kiszállítás a megadott időn belül, kérdésre telefonon azonnal elérhetőek és udvariasan készséggel segítettek nekem mint vásárló. Mindenképp ajánlom!

 

A legprofibb netes webshop manapság! Megbízható, gyors, pontos! Én ritkán találkozok ilyennel!
A termék tökéletes!

 

Egy IP20, 3680W-as digitális kapcsolóórát rendeltem még szombaton. A státuszom vasárnapra úgy nézett ki hogy Lezárva ill Szállításnál meg: Kézbesítve.
Ezen meglepődtem hogy lezárva és kézbesítve is? Mert én semmit sem kaptam, mondom magamban.
Imélt írtam nekik (a conrad. kukac. conrad. hu tényleg nem jó, de vsznű azért mert most volt egy nagy webes fejlesztésük) amire azt válaszolták

 

Katasztrófa az ügyfélszolgálat, az ügyfélkezelés. Egy hétfői napon küldtem elektronikus megrendelést, előre utalásos fizetéssel, ami kedden meg is történt. Kedden "küldésre kész" státuszüzenetet kaptam azzal, hogy az utalás beérkezésekor indítják az árut. Válaszban kértem, hogy közvetlenül a napi szokásos feladások (nyilván egyszerre történhet ez) előtt nézzék meg, hogy a jóváírás megtör

 

Eleinte azt írták, hogy 5-7 nap után tudják rendelni a terméket, majd egy hét után sikerült közölniük, hogy igazából elfogyott. Nehezen hihető, hogy valamiről 2015-ben egy hét után lehet csak kideríteni, hogy végleg elfogyott.

 

Az eddig ismert üzletek közül minden tekintetben a legkorrektebb bolt. Számos rendelésemet teljesítették kifogástalanul. Egyszer fordult elő hibás termék - ezt mindenféle probléma nélkül azonnal cserélték. Mindenkinek jó szívvel ajánlom mind a webáruházat, mind pedig a valódi áruházat! Gyors, pontos szállítás, termék nyomon követés. Jár az öt csillag! !

 

A kért készüléket időre leszállították, pontosan korrekt módon. Ajánlom.

 

Személyesen vásároltam a boltban. a dolgozók kérésre készségesek voltak. A kért segitséget magadták, amivel elégedett voltam. Vásároltam egy EUROCHRON EFWS 801 idójárásjelző állomást. Hazaérve az üzembehelyezés nehéztkes volt, mert kültéri jelzés nem indult. Ekkor kerestem a magyar nyelvü leirást azonban az nem volt a dobozban, amit ezennel szeretném ha elküldenék számom

 

Gyors, megbízható, árú kínálatban sokrétű.
Nagyon rég óta a vevőjük vagyok igaz van olyan év is hogy semmit sem veszek de eddig nem csalódtam bennük, ha vmi pl, nem jó akkor azt készséggel megoldják teszem fel kicserélik az árút vagy vissza küldik az árát.
Mindent mindég bedobozolva, kibélelve küldenek ami nem lényegtelen!
Az viszont nem tetszik hogy nem küldenek értesítőt hogy az

 

A hirdetett és a rendelési visszaigazolóban szereplő összegnél 1000Ft-tal drágább áron számláztak úgy, hogy az egyik rendelt termék árát önkényesen 1000Ft-tal megemelték. A honlapon a termék még most is 8990Ft-os áron található, a számlán pedig feketén-fehéren 9990Ft szerepel. Egy önmagára adó cég nem engedhetné meg magának a tisztességtelen piaci magatartásnak még a látszatát sem.

 

Conrad Electronic (5 éve)

Tisztelt Jeager úr,

Elnézését kérjük a kellemetlenségért, valamilyen hiba csúszhatott a számlázásba, köszönjük, hogy jelezte! Biztos, hogy kompenzálni fogjuk, ügyfélszolgálatunk keresni fogja. Üdvözlettel,
Conrad Electronic

Üzletek

Üzletek

Conrad Electronic(hagyományos bolt)
Cím: 1062 Budapest, Teréz krt. 23.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06-1-319-0250
Fax: 06-1-319-0253
Conrad Electronic(hagyományos bolt)
Cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 23
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 1-302-3588
Nyitvatartás
hétfő 09:00 - 18:00
kedd 09:00 - 18:00
szerda 09:00 - 18:00
csütörtök 09:00 - 18:00
péntek 09:00 - 17:00
szombat 10:00 - 13:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
CONRAD ELECTRONIC
1062 Budapest, Teréz krt. 23.
CONRAD ELECTRONIC
1067 Budapest, Teréz krt. 23
Összes
^