Celon.hu - Challenge Electric

Celon.hu - Challenge Electric
Cégnév
CHALLENGE COM SRL
Alapítás éve:
1994
Email:
Tel.:
06 52 / 212-002
3.5
10
1
1
0
7
Bemutatkozás
A Challenge Com Kft 1994 ben alakult , fő tevékenységi körünk villamossági szerelési anyagok kis és nagykereskedelme, melynek révén teljes körű villanyszerelési megoldásokkal szolgálunk az energetikai és automatizálási tehnológiák terén.

Számos márkanév importőre, forgalmazója és képviselőjeként, cégünk az Ön igényeit igyekszik kielégíteni széles választékú, minőségi villanyszerelési termékekkel, otthoni, kereskedelmi, ipari épületekhez egyaránt.

Folyamatos tehnikai és logisztikai fejlesztéseinkenek köszönhetően tudunk eleget tenni partnereink igényeinek. Munkatársaink verhetetlen árú és minőségi ajánlatokkal állnak az Ön rendelkezésére.

A celon.hu webáruházunk villamossági anyagok és felszerelések, minden igényt kielégitő választékát kínálja, melyek 80%-a saját raktárkészletünkből azonnal kiszállítható.

Termékkínálatunk és árpolitikánk kialakításánal fokozott figyelmet fordítunk a megfelelő ár-érték arány érvényesítésére. Főbb termékcsoportjaink:

fényforrások
elektromos szerelvények
áramköri megszakítók, kismegszakítók, moduláris készülékek
elosztószekrények és kapcsolószekrények
vezetékek, kábelek
lámpatestek
ipari automatizálási termékek
csatlakozószekrények
kábelrögzítők
segédanyagok
kézi és elektromos szerszámok
hosszabbítók, elosztók
hálózatépítési anyagok

Műszaki tanácsadás a termékeink kiválasztásánál.

Munkánkat elősegíti és a partnereink iránti tiszteletet tükrözi az ISO 9001 es szabvány szerinti tanusításunk.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Celon.hu - Challenge Electric boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
52.6 %
5.3 %
5.3 %
0.0 %
36.8 %
Összes vélemény

A megrendelés rendben ment, másnap reggel telefonon hívtak : egyeztettük a szállítási napot, és proforma számlát kaptam az átutaláshoz.
A megbeszéltek szerint, időben érkezett a csomag, nagyon gondosan becsomagolva. Express One futár hozta.
A vásárolt lámpa féláron (! ) érkezett, mint más boltban megvehető volt.
Pozitív élmény volt a boltból vásárolni.

 

Teljesen megbízhatatlan és komolytalan bolt !
Nem ajánlom senkinek ! 17 darab lámpát rendeltem, amit azonnal visszaigazoltak.
Másnap jött egy levél, hogy nem rendelkeznek a megadott termékekkel és később sem fogják tudni
szállítani, viszont a honlapjukon továbbra is árulják és jelenleg is " elérhetők " az általam rendelt termékek !

 

Készlethiány miatt egy hetet kellett várni a megrendelt Bosch körfűrészre, de megjött szépen, rendben. Probléma volt, hogy bár utánvétet választottam, utalásra kértek meg. Miután ezt megreklamáltam, elfogadták az utalásos fizetést. Ezen két malőrt leszámítva nem volt gondom.

 

A kiterjesztett Makita garanciát el lehet felejteni, mert nem Magyarországon található a bolt.

 

A cég nem Magyarországon van. Pl a Makita termékekre ez által nincs garancia ha náluk vásárolod. Max ha nekik visszaküldőd, viszont normál esetben bármelyik szerviz vállalná, csak ugye magyarországi legyen az értékesítés.
Ez sajnos a honlapjukon nincs is feltüntetve. Sőt szinte semmilyen cím se. Nevetséges, hogy így is lehet egy webshopot üzemeltetni. Senkinek se ajánlom.

 

Már többször rendeltem, maximálisan elégedett vagyok!

 

A web-lapon megrendelt termékek nagyobb részét nem tudták szállítani, a raktárról szállítandó tételekre is több hetet kellett várni és bár vállalkozás részére vásároltam, romániai ÁFA-t szedtek be, amiről nem állítottak ki számlát.

Senkinek nem ajánlom.

 

A honlapról kiválasztott második termékcsaládról derült ki utólag, hogy már régen elfogyott.
Ennek ellenére mind a mai napig rendelhető termékként azóta is szerepelnek az említett áruk a honlapon a kínálatban.

 

Rendelés után egy jó héttel írtak egy értelmezhetetlen levelet. Raktáron van, de nem az ő raktárukon. Kérésükre megerősítettem a rendelést(? ). Nem, nem gondoltam meg magam. Két hétig semmi. (Válasz se. ) Akkor én írtam újra. Arra se jött válasz, de ásnap röviddel utána kaptam egy értesítést, hogy jön az áru. Több mint 1. 000 forinttal drágábban, mint ahogy a rendeltem. Így már nem kérte

 

A rendelés után 1 hónappal sem kaptam meg az árut. Többször kerestem őket telefonon, e-mailben. Többször kaptam ígéretet, hogy utána néznek, és visszahívnak, ez egyszer sem történt meg. Míg kb. 1 hónappal a rendelés után ÉN hívtam őket ismét, és azt mondták, hogy szerintük már nem fog megérkezni az áru, ezért inkább mondjam le, mert nem akarnak kellemetlenséget a vevőnek. Az áru akciós t