Celon.hu - Challenge Electric

Celon.hu - Challenge Electric
Cégnév
CHALLENGE COM SRL
Alapítás éve:
1994
Email:
Tel.:
06 52 / 212-002
3
16
1
2
0
13
Bemutatkozás
A Challenge Com Kft 1994 ben alakult , fő tevékenységi körünk villamossági szerelési anyagok kis és nagykereskedelme, melynek révén teljes körű villanyszerelési megoldásokkal szolgálunk az energetikai és automatizálási tehnológiák terén.

Számos márkanév importőre, forgalmazója és képviselőjeként, cégünk az Ön igényeit igyekszik kielégíteni széles választékú, minőségi villanyszerelési termékekkel, otthoni, kereskedelmi, ipari épületekhez egyaránt.

Folyamatos tehnikai és logisztikai fejlesztéseinkenek köszönhetően tudunk eleget tenni partnereink igényeinek. Munkatársaink verhetetlen árú és minőségi ajánlatokkal állnak az Ön rendelkezésére.

A celon.hu webáruházunk villamossági anyagok és felszerelések, minden igényt kielégitő választékát kínálja, melyek 80%-a saját raktárkészletünkből azonnal kiszállítható.

Termékkínálatunk és árpolitikánk kialakításánal fokozott figyelmet fordítunk a megfelelő ár-érték arány érvényesítésére. Főbb termékcsoportjaink:

fényforrások
elektromos szerelvények
áramköri megszakítók, kismegszakítók, moduláris készülékek
elosztószekrények és kapcsolószekrények
vezetékek, kábelek
lámpatestek
ipari automatizálási termékek
csatlakozószekrények
kábelrögzítők
segédanyagok
kézi és elektromos szerszámok
hosszabbítók, elosztók
hálózatépítési anyagok

Műszaki tanácsadás a termékeink kiválasztásánál.

Munkánkat elősegíti és a partnereink iránti tiszteletet tükrözi az ISO 9001 es szabvány szerinti tanusításunk.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Celon.hu - Challenge Electric boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
50.0 %
3.1 %
6.3 %
0.0 %
40.6 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Olvastam a negatív véleményeket, szerintem azok túlzóak lehetnek (vagy nem igazak). Rendelés leadása után engem is hamar felhívtak, és máskor sem volt probléma az elérhetőségükkel.
Tudnak a negatív véleményekről, de állításuk szerint csak akkor fordulhat elő probléma, ha a beszállítónál nincs raktáron az adott termék, de a pénzét senki nem bukhatta. Az én esetemben 12 nap alatt megkapt

 
Vásárlói vélemény

Itt volt a legolcsóbb a kiválasztott lámpa. Leadtam a megrendelést, 2 órán belül felhívtak és tájékoztattak, hogy csak hó végére tudják vállalni, kb. 3 hét, így is kérem-e. Mondtam, hogy igen, megvárom. Utána elküldték a számlát, átutaltam az árát. Aztán megnéztem itt a véleményeket és kissé megijedtem, de akkor már nem volt visszaút. 9 nap telt el a rendelés óta és itt van nálam a termé

 
Vásárlói vélemény

Nincs velük gond! Rendelés után a második napon felhívtak, mondták, hogy kb 2 hét a szállítási idő. 11. hó 23. -án rendeltem, 12. hó 9. -én megkaptam amit rendeltem. Szépen be volt csomagolva, sértetlenül megkaptam mindent. Nem szállítanak másnapra, de a legolcsóbbak! : )

 
Vásárlói vélemény

Az automatikus (e-mail) visszaigazolást követően néhány nap után felvették velem telefonon a kapcsolatot. Közölték, hogy nincs minden raktáron, de intézik a beszerzést és a várható kiszállítási időpontot is megadták , mely a rendeléstől számított kb. 12. nap lehetett) A kiszállítás pontos volt, a 7 tételt hiánytalanul megkaptam kedvező áron. Köszönöm!

 
Vásárlói vélemény

Placed an order with the shop for 2 light bulbs. The got an ema that it's out of stock after 3 days and was told the order was being cancelled because they cannot order just 2 light bulbs and that it had to be in bulk. What a stupid sales process that they order items based on customer orders from their supplier and have nothing in stock.

 
Vásárlói vélemény

Az árak valóban nagyon kedvezményesek, de ez szerintem csak csalogatás. Bár az üzleti célt én nagyon nem értem benne. Egy hónapja rendeltem tőlük. A második napon már hívtak, hogy megvan a termék küldenék a címre. Egy hétig utána nem érkezett semmi. Telefon hívásra (nekem legalább felvették) azt a választ kaptam nincs a termék a beszállítónál, de utána kérdeznek. Itt már elvesztettem a f

 
Vásárlói vélemény

Akik 5 csillagot adtak vagy barátok vagy ismerősök. Vagy iszonyú mázlisták. Én sajnos az 1 csillagosok táborát erősítem, így nem igazán tudok hinni az 5 csillagos értékeléseknek. A weboldalukon kiválasztottam egy lámpát. Közben azt tapasztaltam hogy konkrétan szinte semmilyen árúkészletük nincs. Szinte minden csak rendelésre elérhető. Szerettem volna megkérdezni, hogy kb. Mégis mikorra v

 
Vásárlói vélemény

Webáruházukban rendelt termékeimre, bár érkezett visszaigazolás, de további előrehaladás nem történt a rendelésemmel kapcsolatban.
Egy héten keresztül, többször, különböző napokon és időpontokban próbáltam felvenni a kapcsolatot a bolttal, de hiába, választ egyszer sem kaptam. Megrendelt termékeket néhány héten belül szerettük volna beépíteni, de e miatt át kell szervezni a munkafolyam

 
Vásárlói vélemény

A terméket azért rendeltem innen, mert olcsóbb volt, mint az összes többi elérhető webshopban. Rendelést követő napon kaptam a hívást, hogy csak boltban kiállított darab elérhető, azon az áron amennyiért a webshopból rendeltem. Kérdésemre, hogy akkor mennyi lenne a kedvezményes ár (hiszen nem az eredeti csomagolt terméket szállítanák) , azt a választ kaptam, hogy azért ennyi a weben felt

 
Vásárlói vélemény

2 nap nem válaszolás után inkább lemondtam a rendelésemet, még szerencse, hogy nem előre fizettem.