Celon.hu - Challenge Electric

Celon.hu - Challenge Electric
Cégnév
CHALLENGE COM SRL
Alapítás éve:
1994
Tel.:
06 52 / 212-002
3.5
9
0
0
0
6
Bemutatkozás
A Challenge Com Kft 1994 ben alakult , fő tevékenységi körünk villamossági szerelési anyagok kis és nagykereskedelme, melynek révén teljes körű villanyszerelési megoldásokkal szolgálunk az energetikai és automatizálási tehnológiák terén.

Számos márkanév importőre, forgalmazója és képviselőjeként, cégünk az Ön igényeit igyekszik kielégíteni széles választékú, minőségi villanyszerelési termékekkel, otthoni, kereskedelmi, ipari épületekhez egyaránt.

Folyamatos tehnikai és logisztikai fejlesztéseinkenek köszönhetően tudunk eleget tenni partnereink igényeinek. Munkatársaink verhetetlen árú és minőségi ajánlatokkal állnak az Ön rendelkezésére.

A celon.hu webáruházunk villamossági anyagok és felszerelések, minden igényt kielégitő választékát kínálja, melyek 80%-a saját raktárkészletünkből azonnal kiszállítható.

Termékkínálatunk és árpolitikánk kialakításánal fokozott figyelmet fordítunk a megfelelő ár-érték arány érvényesítésére. Főbb termékcsoportjaink:

fényforrások
elektromos szerelvények
áramköri megszakítók, kismegszakítók, moduláris készülékek
elosztószekrények és kapcsolószekrények
vezetékek, kábelek
lámpatestek
ipari automatizálási termékek
csatlakozószekrények
kábelrögzítők
segédanyagok
kézi és elektromos szerszámok
hosszabbítók, elosztók
hálózatépítési anyagok

Műszaki tanácsadás a termékeink kiválasztásánál.

Munkánkat elősegíti és a partnereink iránti tiszteletet tükrözi az ISO 9001 es szabvány szerinti tanusításunk.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Celon.hu - Challenge Electric boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
60.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
40.0 %
Összes vélemény

A cég nem Magyarországon van. Pl a Makita termékekre ez által nincs garancia ha náluk vásárolod. Max ha nekik visszaküldőd, viszont normál esetben bármelyik szerviz vállalná, csak ugye magyarországi legyen az értékesítés.
Ez sajnos a honlapjukon nincs is feltüntetve. Sőt szinte semmilyen cím se. Nevetséges, hogy így is lehet egy webshopot üzemeltetni. Senkinek se ajánlom.

 

Már többször rendeltem, maximálisan elégedett vagyok!

 

A web-lapon megrendelt termékek nagyobb részét nem tudták szállítani, a raktárról szállítandó tételekre is több hetet kellett várni és bár vállalkozás részére vásároltam, romániai ÁFA-t szedtek be, amiről nem állítottak ki számlát.

Senkinek nem ajánlom.

 

A honlapról kiválasztott második termékcsaládról derült ki utólag, hogy már régen elfogyott.
Ennek ellenére mind a mai napig rendelhető termékként azóta is szerepelnek az említett áruk a honlapon a kínálatban.

 

Rendelés után egy jó héttel írtak egy értelmezhetetlen levelet. Raktáron van, de nem az ő raktárukon. Kérésükre megerősítettem a rendelést(? ). Nem, nem gondoltam meg magam. Két hétig semmi. (Válasz se. ) Akkor én írtam újra. Arra se jött válasz, de ásnap röviddel utána kaptam egy értesítést, hogy jön az áru. Több mint 1. 000 forinttal drágábban, mint ahogy a rendeltem. Így már nem kérte

 

A rendelés után 1 hónappal sem kaptam meg az árut. Többször kerestem őket telefonon, e-mailben. Többször kaptam ígéretet, hogy utána néznek, és visszahívnak, ez egyszer sem történt meg. Míg kb. 1 hónappal a rendelés után ÉN hívtam őket ismét, és azt mondták, hogy szerintük már nem fog megérkezni az áru, ezért inkább mondjam le, mert nem akarnak kellemetlenséget a vevőnek. Az áru akciós t

 

Amit 5-6 napos szállításra írtak az a 11. napon sem érkezett meg. Telefonon, és e-mailen sem tudtam elérni a céget 2 napon keresztül..

 

Korrekt eladók, jó áron forgalmazzák a termékeket.
Telefonos egyeztetés után, időben küldték a jól becsomagolt árut.

 

Telefonon keresztül rendeltem mert nem volt időm gép elé ülni, de a fúró sürgős volt...
Segítőkészen elmondták mikorra várhatom a terméket, majd a futár hozta bomba biztos csomagolással úgy ahogy azt előzetesen megbeszéltük.

 

Korrekt áron, pontosan dolgoznak.
A szállítás csak azért tartott 1-2 napnál hosszabb ideig, mert egy ritka tartozékot is rendeltem, amit a gyártótól kellett beszerezzenek. Viszont csak náluk találtam meg ezt az alkatrészt, egyetlen webáruházban sem volt belistázva. Nagyon meg vagyok elégedve.

 
^