Bujáki Kft

Bujáki Kft
Cégnév
Bujáki Kft
Alapítás éve:
2003
Cím:
Tel.:
+36 20-574-37-36
Fax:
+36-56-446-273
4
28
0
0
1
7
Bemutatkozás
A Bujáki Kft , ismertebb néven BUJÁKIGUMI 2003-ban alakult családi vállalkozásként. Gumiabroncsok, alufelnik, nyomtávszélesítők, kerékőrök, speciális kerékcsavarok, ringek, defektjavító tömítő anyagok,motorolajok és akkumulátor forgalmazásával ,be- és fel szerelésével foglalkozik. Saját telephellyel rendelkezünk, műhelyünkben gumiszerelésen kívül olajcserével, autóklíma töltéssel és javítással, fék és futómű javítással, lézeres futómű beállítással és egyéb gyorsszerviz szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Üzletünkben lehetőség van a szezonális gumiabroncsok , vagy komplett kerekek tárolására is.

Több éves szakmában eltöltött idő alatt megszerzett tapasztalatunk a vevőink segítségére lehet.

További célunk, hogy megtartsuk a meglévő elégedett ügyfeleink bizalmát és minél több leendő ügyfelet szerezzünk. Ezért igyekszünk minél több minőségi szolgáltatást és versenyképes árakat biztosítani minden meglévő és leendő partnerünknek.

Dolgozóink mind autószerelői képesítéssel rendelkeznek, illetve rendszeresen részt vesznek különböző szakmai továbbképzéseken.

Gumiabroncs területen szinte minden típusú gumiabroncsot forgalmazunk , legyen az személy, kisteher, terepjáró, ipari ,mezőgazdasági vagy akár teherautó gumi.

Szolnokon és környékén az egyik legtöbb személy ,kisteher és terepjáró gumiabroncs márkát a BujákiGumi forgalmazza.

Gumiabroncs palettánkon mind a Budget (olcsó-gazdaságos) mind a Közép és a Prémium kategóriás autógumik megtalálhatók . Mindenki az igénye és pénztárcája szerint válogathat a gumik között.

Az abroncsokat és alufelniket a DPD futárszolgálattal az ország egész területén utánvéttel házhoz szállítjuk. Az alu felnik és az autógumik szállítása INGYENES az ország egész területén.

Üzletünkben a készpénzes és a bankkártyás fizetési módot is választhatják az ügyfelek.

A Bujáki Gumi 2011. őszén csatlakozott a point-S márka független, nemzetközi hálózat magyarországi csoportjához. Lásd: www.point-s.hu . Ennek a hálózatnak köszönhetően 14 gumiabroncs márkára tudjuk ingyenesen adni az úgynevezett KÁTYÚGARANCIÁT. Bővebben a kátyúgarancia.hu oldalon tájékozódhat.

2012 őszétől pedig a prémium kategóriás Vredestein gumiabroncsok Jász-Nagykun- Szolnok Megye egyetlen hivatalos forgalmazói partnere lett a cégünk. Lásd: www.vrclub.hu. Üzletünk és szervizünk Szolnokon a Mártírok út 55 szám alatt található.
Nyitvatarás : Hétfő-Péntek 8,00-17,30-ig szombat 8,00-12,00-ig tart nyitva. Vasárnap Zárva.
Telefon +36 56 210732 Mobil +36 20 5743736
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Bujáki Kft boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
77.8 %
0.0 %
0.0 %
2.8 %
19.4 %
Összes vélemény

Telefonon segítség, gyors és pontos kiszállítás! Teljes mértékben elégedettek vagyunk a céggel!
És a megrendelt gumik abban a hónapban készültek, nem 1-2-3 éve! !

 

Webes rendelés vasárnap este, a megjegyzésben feltett kérdéssel kapcsolatban hétfőn reggel telefonon hívtak, és kedvesen elbeszélgettünk. Kedden délben már nálam volt az árú. 5 csillag!

 

Úgy vélem, hogy az alkalmazottak már nagyon otthon érzik magukat a boltban, mert teljes terjedelmükben el voltak terülve a lustaságtól. Oly annyira, hogy mikor megérkeztem kerékcserére, (ugyan nem voltam bejelentkezve, de nem is volt senki) , az ablakon keresztül integetett az eggyikőjük, hogy menjek be, ha akarok valamit tőlük. Én azért csak úgy gondolom, hogy ki kellett volna jönni a n

 

Bujáki Kft (3 hónapja)

Tisztelt Lovas Ernő Úr!
Sajnálattal olvasom véleményét, de szeretnék reagálni rá, mert nem értek egyet Önnel a kamerafelvételek megtekintése után.
Úgy gondolom, ha valaki valahova vásárolni érkezik egy üzletbe, vagy szereltetni egy szervizbe, az úgy szokás, valamint illendő is, hogy bent jelzi, mit szeretne, nem pedig az udvarról, az ablakon át integet be a dolgozóknak. Ez nálunk is mindig is így volt, a munkafelvétel bent az ügyfélpultnál történt, nem pedig az ablakon keresztül, mint egy gyorsétteremben. Ezen a jövőben sem kívánunk változtatni.
A fizetésnél valóban várakozni kellett, hiszen kollégám éppen egy másik ügyféllel foglalkozott, de nem hiszem, hogy felróható neki hogy befejezte a másik Úrnak való információadást mielőtt Önnel foglalkozott volna ismét. A másik bent tartózkodó szerelő pedig nem volt jogosult pénz elvételére. Az eltelt időt Ön lehet többnek érezte, de a felvételek tanulsága alapján 30 másodperccel azután hogy a pulthoz érkezett, kollégám jelezte, hogy egy pillanat türelmet kér, majd ez után újabb 30 mp elteltével már át is vette Öntől a munkalapot mely alapján elkezdte kiszámolni az összeget. Az említett 2 perc környékén Ön már újra kint, az autójánál tartózkodott.
Tisztelettel:
Bujáki Sándor

Rendben volt minden, az egyik legolcsóbb hely, ahol ezt a gumit meg lehetett rendelni. Rendelés után felhívtak a boltból, hogy mikor fogom megkapni. A gumi tökéletes, másfél hete (! ) gyártották. DOT: 1517 Nem valami elfekvő készlet volt, az biztos. : -) Köszönöm.

 

A megrendelést gyorsan visszaigazolták (1nap). A kiszállítás akkor történt, amikorra ígérték. Azt kaptam és annyiért amit rendeltem.
Teljesen rendben van a bolt.

 

Amikor felhívtam a boltot nagyon készségesek voltak. Megrendeltem a négy nyári gumit a Bujáki Kft-től, rendelés után nem hívtak (ezt olvastam is negatívumként értékelésben). Engem nem rázott meg, felnőtt vagyok, újra fel tudtam őket híni és megint nagyon készségesek voltak. A gumiválasztásomnál szempont volt hogy minél frissebb gumit küldjenek, ezt a Hankook Ventus Prime 3 K125 92H gumik

 

Bujáki Kft (6 hónapja)

Tisztelt Gábor!
Nagyon köszönjük a bizalmat és az elismerést. Jól esik a dicséret.
Reméljük legközelebb is meg lesz velünk elégedve.
Ja és ne felejtse beregisztrálni a gumikat a kátyúgaranciára. Sose lehet tudni mikor lehet rá szükség.
Üdvözlettel Bujáki Sándor/BujákiGumi

Rendelés leadását követően felhívtak, h csak drágábban tudom megvenni a kiválasztott terméket mert 2014 es az ár. 2017-ben! !!

 

Bujáki Kft (7 hónapja)

Kedves Abu Attila Úr!
Sokat segítene a válaszadásomban, ha egy rendelés sorszámot tudna adni, hogy utána tudjak nézni mi volt a panasz oka.
Visszanéztem a rendeléseket, de ilyen néven nem találtam rendelést.
Üdvözlettel Bujáki Sándor//Bujáki Gumi

4 db nyári gumit szerettem volna vásárolni. A gumikat annak rendje és módja szerint megvásároltam a cég internetes webáruházában. Másnap telefonon hívtak, hogy ilyen áron nem tudják szállítani és valamilyen hiba folytán került ki az oldalukra ez a termék. Kértem, hogy opciókat javasoljanak, de ezt nem tették meg, folyamatosan az ÁSZF idevonatkozó passzusára hivatkozott az értékesítő. Teh

 

Megrendeléstől számítva fél órán belül telefonáltak az egyeztetés miatt, mindenkinek ajánlom mert náluk az ügyfél az első! Pénteken rendeltem meg a gumi garnitúrát amit már kedden délelőtt megkaptam! Nagyon köszönöm!

 

17 napja rendeltem Téli gumit, egy hét múlva hívtam őket, Ígérgettek hogy hétfőre intézik megérkezik.
Azóta 10 nap telt el, semmi nem történt. Én innen többet nem rendelek az biztos, legfeljebb egy évszakkal előre, annyi talán elég hogy kiszállítsák. Most kereshetek másik helyet, és a felszerelésük sem lesz olyan egyszerű a gumisok tele vannak.

 
Üzletek

Üzletek

Bujákigumi(hagyományos bolt)
Cím: 5000 Szolnok, Mártírok út 55
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 560210732
Képek a boltról:
Elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel, Futárszolgálat, Posta
Fizetési módok: Készpénz, Átutalás, Bankkártya
Rendelési módok: Webshop, Telefon, E-mail
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 17:30
kedd 08:00 - 17:30
szerda 08:00 - 17:30
csütörtök 08:00 - 17:30
péntek 08:00 - 17:30
szombat 08:00 - 12:00
vasárnap Zárva

Átvételi pontok

Bujáki Kft(átvételi pont)
Cím: 5000 Szolnok, Mártírok útja 55
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 20-574-37-36
Fax: +36-56-446-273
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
BUJÁKI KFT
5000 Szolnok, Mártírok útja 55
BUJÁKIGUMI
5000 Szolnok, Mártírok út 55
Összes
^