Babavilág Babaáruház

Babavilág Babaáruház
Cégnév
Kanizsa Realtech Kft
Alapítás éve:
2009
Cím:
8800 Nagykanizsa, Balatoni 31 (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36304388342
3.5
2
0
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Babavilág Babaáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Gyors, megbízható partner, ajánlom mindenkinek!
A rendelésemet kevesebb, mint 2 nap alatt kézhez kaptam. Csak így tovább!

 
Vásárlói vélemény

Gyors, megbízható partner. Csak ajánlani tudom.

 
Vásárlói vélemény

Termékről hamis információ van feltüntetve, de nem érdekelte a kedves tulajt mivel azt nem 14 napon belül jeleztem. A 14napon belüli elállás mindenre vonatkozik, azonban -itt megtévesztésről van szó így nem 14 nap áll rendelkezésre. A vásárolt termék leírása nem valós információt tartalmaz! Ez egy jelentős döntő fotnosságú eltérés nem szépseghiba vagy ilyesmi. Jól jártak mert kisbabával

 

Babavilág Babaáruház (2 éve)

Tisztelt Niti.
Sajnálattal olvasom sorait, és teljesen fel vagyok háborodva. A termék egy "játszószőnyeg", amit Ön sajnos járókának akart használni. A játszószőnyeg a szőnyegen való játékot teszi biztonságossá, ami ne azt jelenti hogy a gyermek nem tud róla lejönni. Természetesen ez alatt azt is értjük hogy nem tartalmaz kemény, akár gyermek sérülését okozható betéteket. A termék szerintünk és a gyártó szerin is megfelel egy játszószőnyeggel szemben támasztott biztonságos követelményeknek. A jogalkotók az ilyen viták elkerülésére találták ki a 14 napot. A személyemet ért minősítés sértő és visszautasítom. Úgy gondolom mint hanghordozásában, mint tartalmában a legnagyobb tisztelet mellett válaszoltam meg Önnek a leveleit. Ha úgy érzi jogilag Önnek van igaza kérem írja meg milyen szabály alapján és természetesen állok az Ön rendelkezésére. Nem érzem hogy bármiben hibáztunk / hibáztam volna. (Hogy Önt idézzem "Gusztustalannak" pedig a jelenlegi hozzáállását tartom.)
Tisztelettel:
Salamon Zoltán
ügyvezető

Üzletek

Üzletek

Babavilág Babaáruház(hagyományos bolt)
Cím: 8800 Nagykanizsa, Balatoni 31
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36304388342
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
BABAVILÁG BABAÁRUHÁZ
8800 Nagykanizsa, Balatoni 31