B.M. Sales

B.M. Sales
Cégnév
B.M. Sales Bt.
Cím:
9700 Szombathely, Szövő utca 100. (Nem átvételi pont)
Tel.:
0694312869
5
6
0
0
0
0
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) B.M. Sales boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Tudom ajánlani a boltot, nagyon jó árban vettem a tonert, rögtön kettőt. Gyorsak voltak, vasárnap megrendeltem és már szerda reggel hozta az MPL futár.

 

Korrektek, gyors szállítás, legjobb áron adják a terméket. Probléma volt visszavették, futárt küldtek érte. Most az üres patronokat is visszaveszik, úgy hogy a futár visszaviszi.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

2018. 01. 15-én délután 16. 00-kor küldtem el a rendelésemet, rögtön felhívtam a boltot hogy jól írtam-e meg a megrendelést. Az ügyintéző hölgy már készült haza, de mivel hívtam, visszaült a géphez, és megcsinálta a számlámat, el is küldte. Online fizettem, 17-én délután átvettem a futártól a csomagot.
Köszönöm, nagyon korrektek voltak. Ajánlom másnak is!

 

2017, 06, 19-én rendeltem duopack Brother tonert, 22-én (ma) már hozta is reggel a postás. Nagyon gyorsan, gördülékenyen ment minden, a postától is folyamatos értesítést kaptam. Már 20-án MPL-nél volt. Mindenkinek ajánlom, aki minőségi terméket szeretne jó áron, gyors kézbesítéssel! Már biztos, hogy következőnek is tőlük fogok rendelni, mert nagyon megbízhatóak!

 

Mindenkinek ajánlom, nagyon jó árak és a leggyorsabb kiszállítás. Legközelebb is csak tőlük rendelek!

 

Rendeltem náluk egy duopack Samsung toner csomagot. Azonnal visszaigazolták, húsz percen belül küldték a számlát az előre utaláshoz, majd miután átutaltam a szükséges összeget, egy órán belül kaptam az SMS-t a Postától, hogy holnap kiszállítják a csomagot, ami másnap délelőtt pontosan és hiánytalanul meg is érkezett.

Bár minden netes rendelés ennyire simán és korrektül bonyolódna!

 
^