B.M. Sales

B.M. Sales
Cégnév
B.M. Sales Bt.
Cím:
9700 Szombathely, Szövő utca 100. (Nem átvételi pont)
Tel.:
0694312869
5
8
0
0
0
0
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) B.M. Sales boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Gyors, pontos, megbízható

 
Vásárlói vélemény

Gyors, pontos, minőségi termékekkel.

 
Vásárlói vélemény

Tudom ajánlani a boltot, nagyon jó árban vettem a tonert, rögtön kettőt. Gyorsak voltak, vasárnap megrendeltem és már szerda reggel hozta az MPL futár.

 
Vásárlói vélemény

Korrektek, gyors szállítás, legjobb áron adják a terméket. Probléma volt visszavették, futárt küldtek érte. Most az üres patronokat is visszaveszik, úgy hogy a futár visszaviszi.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Vásárlói vélemény

2018. 01. 15-én délután 16. 00-kor küldtem el a rendelésemet, rögtön felhívtam a boltot hogy jól írtam-e meg a megrendelést. Az ügyintéző hölgy már készült haza, de mivel hívtam, visszaült a géphez, és megcsinálta a számlámat, el is küldte. Online fizettem, 17-én délután átvettem a futártól a csomagot.
Köszönöm, nagyon korrektek voltak. Ajánlom másnak is!

 
Vásárlói vélemény

2017, 06, 19-én rendeltem duopack Brother tonert, 22-én (ma) már hozta is reggel a postás. Nagyon gyorsan, gördülékenyen ment minden, a postától is folyamatos értesítést kaptam. Már 20-án MPL-nél volt. Mindenkinek ajánlom, aki minőségi terméket szeretne jó áron, gyors kézbesítéssel! Már biztos, hogy következőnek is tőlük fogok rendelni, mert nagyon megbízhatóak!

 
Vásárlói vélemény

Mindenkinek ajánlom, nagyon jó árak és a leggyorsabb kiszállítás. Legközelebb is csak tőlük rendelek!

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem náluk egy duopack Samsung toner csomagot. Azonnal visszaigazolták, húsz percen belül küldték a számlát az előre utaláshoz, majd miután átutaltam a szükséges összeget, egy órán belül kaptam az SMS-t a Postától, hogy holnap kiszállítják a csomagot, ami másnap délelőtt pontosan és hiánytalanul meg is érkezett.

Bár minden netes rendelés ennyire simán és korrektül bonyolódna!