AVSpecialista Kft.

AVSpecialista Kft.
Cégnév
AVSpecialista Kft.
Alapítás éve:
2007
Cím:
Tel.:
0613641939
Fax:
3617002691
4
13
0
0
0
5
Bemutatkozás
E-mail: info@avspecialista.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) AVSpecialista Kft. boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
72.2 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
27.8 %
Összes vélemény

borzasztó barátságtalan és hozzá nem értő telefonos "ügyfélszolgálat". 2 egyszerű kérdésemre (komoly érdeklődőként) érkezett 2 végtelenül flegma, érthetetlenül inkompetens válasz.

 

sajnos a telefonon egyeztetett és emailben is megerősített megrendelés nem érkezett meg, sőt másnap nyoma sem volt a bolt rendszerében. örülök, hogy vannak pozitív tapasztalatok is, de az enyém ez. nem tetszik.

 

Csak ajánlani tudom!
Kiváló, gyors kiszolgálás, köszönöm!

 

Az árukeresőn találtam a boltot. Nem ez volt a legolcsóbb, de a fiam már vásárolt itt és csak jókat mondott róluk. Nem csalódtam, mert mindenben tudott az eladó segíteni amit kérdeztem telefonon. A csomagot tökéletesen becsomagolva kaptam meg. Csak ajánlani tudom ezt a webshopot.

 

Igazi profi csapat. A moziszobám tökéletes lett, külön köszönet az árnyékolás esztétikus megoldásáért. Laikusként fordultam hozzájuk és egy tökéletes rendszert lett a végeredmény. Nem tudnék olyat írni, amiben javulniuk kellene!

 

Webshopban rendeltem egy vetítővásznat. Könnyen sikerült kiválasztani és megrendelni. Tetszett, lehetett utalással fizetni (bár csak előre utalással).

 

Projektor után érdeklődtem. Hasznos információkat/tanácsokat adtak, ami alapján kiválasztottam a készüléket (Epson EB-905). Gyors, készséges kiszolgálást kaptam.
A készüléket a telephelyükön vettem át, aznap mikor rendeltem és bankkártyával tudtam fizetni.

 

szemét dolog a cég részéröl hogy becsapják az embereket ha valaki hangfalat szeretne venni tölük a kiirt ár ugyanis csak egy //fél pár hangszorora értendö//a másik felét meg gondolom kiteszik a kirikatba.A szálitási határidejük is egy nagy vicc az oldalukon jelzett 1-3 napos szállitási idö a VALOSÁGBAN BÖ KÉT HÉT. Senkinek nem ajánlom.......

 

Szerdán délben adtam le a megrendelést, 1-2 óra múlva felhívtak egyeztetés végett. Másnap már hozta is a futár a csomagot, a kézbesítés várható időpontjáról SMS-ben, majd telefonon is értesítést kaptam. Gyors, korrekt kiszolgálás!

 

Már 2* rendeltem tőlük hangfalat és gond nélkül megkaptam elég rövid idő alatt.

 
Üzletek

Átvételi pontok

AVSpecialista Kft.(átvételi pont)
Cím: 1135 Budapest, Reitter F. u. 28/A
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0613641939
Fax: 3617002691
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
AVSPECIALISTA KFT.
1135 Budapest, Reitter F. u. 28/A