Árkádia Hangszerbolt

Árkádia Hangszerbolt
Cégnév
Árkádia Hangszerbolt
Alapítás éve:
2000
Cím:
Tel.:
0613527254
3.5
10
1
0
0
5
Bemutatkozás
A hangszerbolt 2000. februárjában kezdte meg mûködését, a József krt. 19. szám alatt. A kis boltot a sok érdeklődő és az egyre bővülő árukészlet kinőtte. 2005-ben költöztünk jelenlegi helyünkre (Erzsébet krt. 22.), ami régen Erzsébeat Hangszerbolt néven működött.
Boltunk kifejezetten gitárokra és erősítőkre, gitárkiegészítőkre szakosodott.
A kezdő hangszerektől a profi gitárokig mindent meg lehet nálunk találni.

Mindíg akad nálunk valami érdekesség, vintage hangszerek, custom-shop szériák a legnagyobb márkákból (Fender-Gibson stb.)

2007-ben nyitottuk meg gitárszervizünket, műhelyünket ahol Hurguly László (Hurgi) fogadja és javítja a hangszereket.

2011 augusztusától elindítottuk webshopunkat, melyben kiegészítettük termékköreinket.

Nyitvatartás:
H-P: 10-18
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Árkádia Hangszerbolt boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
62.5 %
6.3 %
0.0 %
0.0 %
31.3 %
Összes vélemény

Nem tudom ki az szemétláda, aki downvote-okkal spameli még a pozitív beszámolókat is (gondolom egy konkurens hangszerbolt/boltok) , de tehet egy szívességet.
Többször vásároltam már az Árkádiában hangszert is, kiegészítőket is. Mindig normálisak voltak. Kétszer vettem náluk gitárt, mindkétszer kifogástalan állapotban, beállítva vettem át a hangszereket. Az eladók teljesen normálisak és

 

Nagyon kedvesek az eladók, remek a hagulat, otthonos az egész üzlrt, egyszerűen szuper a hely! Gratulàlok lànyok-fiúk, csak így tovàbb☺!

 

Egy gitár szettet rendeltem Tőlük. Mivel nem volt olyan amit szerettem volna, így a segítségükkel összeállítottunk egyet! Nagyon segítőkész és türelmes volt hozzám Tamás! Köszönöm! Legközelebb is innen fogok vásárolni!
András

 

Az eladók kedvesek, rendesek és segítőkészek, még akkor is azok voltak, ha csak zárás előtt 10 perccel értem a boltba. : )
A rendelésre érkező termékek átvételéről időben tájékoztattak, illetve mindig segítettek a megfelelő termékek kiválasztásában.

 

Casio CTK-3200 szintetizátort vásároltam a boltban. Nagyon készségesek voltak, plusz adtak mellé egy fejhallgatót ajándékba. Kellemes, jó hangulatú bolt, mindenkinek ajánlom.

 

Árkádia Hangszerbolt (3 éve)

Köszönjük!

Többször is vásároltam már náluk. Főleg a félhosszú hajú eladó nagyon segítőkész és empatikus. Sok hangszerboltban érzem, hogy az eladóknak kisebb-vagy felsőbbrendűségi érzésük van, és náluk nem tapasztalom ezt, kellemes emberek. A webshop készlet nem mindig naprakész, de személyesen jó érzéssel megyek be hozzájuk, rendesek, még ha egy pengetőt is megeky be vásárolni.

 

Árkádia Hangszerbolt (3 éve)

Nagyon köszönjük! A készletet megpróbáljuk naprakészen tartani!
Üdv.
Árkádia Hangszerbolt

Személyesen vásároltam a boltban egy Joyo JF-39 Deluxe Crunch effektpedált. Még a nevét sem tudtam pontosan, csak hogy Joyo, piros torzító, valami elit vagy turbó vagy luxus változat. A készséges és barátságos eladó azonnal utánanézett, és pillanatokon belül kiderítette, mire van szükségem. Egyáltalán nem néztek le, amiért kezdő gitárosként a különféle soundok elérési lehetőségeiről érde

 

Yamaha billenytűst akartunk rendelni weben de nincs, nem tartanak. Pedig az egyik legnagyobb hangszergyártó.

 

Árkádia Hangszerbolt (3 éve)

Sajnos nem vagyunk leszerződve a Yamaha céggel, így a termékeiket nem forgalmazzuk. Reméljük egy másik hangszerboltnál sikerült megtalálnia az áhított hangszert.

nem volt készleten amit rendeltem, közel 3 hét idő lett volna mire megérkezik a termék

 

Nemrég rendeltem tőlük egy gitárt és egy erősítőt, még aznap felhívtak, hogy két nap múlva kapják meg és másnap szállítja a futár(előtte még küldenek egy e-mailt). Ezzel le is tudtam magamban a vásárlást, ámde a következő napokban hívásokkal bombáztak hol számmal hol szám nélkül, amiket valószínűleg tőlük kaptam, de az elfoglaltságaim miatt nem bírtam fogadni. Legközelebb beírom a megjeg

 
Üzletek

Üzletek

Árkádia Hangszerbolt(hagyományos bolt)
Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 22.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0613527254
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
ÁRKÁDIA HANGSZERBOLT
1073 Budapest, Erzsébet körút 22.
^