Árkádia Hangszerbolt

Árkádia Hangszerbolt
Cégnév
Árkádia Hangszerbolt
Alapítás éve:
2000
Cím:
Tel.:
0613527254
4
14
1
1
0
6
Bemutatkozás
A hangszerbolt 2000. februárjában kezdte meg mûködését, a József krt. 19. szám alatt. A kis boltot a sok érdeklődő és az egyre bővülő árukészlet kinőtte. 2005-ben költöztünk jelenlegi helyünkre (Erzsébet krt. 22.), ami régen Erzsébeat Hangszerbolt néven működött.
Boltunk kifejezetten gitárokra és erősítőkre, gitárkiegészítőkre szakosodott.
A kezdő hangszerektől a profi gitárokig mindent meg lehet nálunk találni.

Mindíg akad nálunk valami érdekesség, vintage hangszerek, custom-shop szériák a legnagyobb márkákból (Fender-Gibson stb.)

2007-ben nyitottuk meg gitárszervizünket, műhelyünket ahol Hurguly László (Hurgi) fogadja és javítja a hangszereket.

2011 augusztusától elindítottuk webshopunkat, melyben kiegészítettük termékköreinket.

Nyitvatartás:
H-P: 10-18
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Árkádia Hangszerbolt boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
63.6 %
4.5 %
4.5 %
0.0 %
27.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Minden simán ment, gyorsak, és segítőkészek voltak a srácok!

 
Vásárlói vélemény

A weboldal másnapi szállítást ígért, de furcsa megfogalmazású levél érkezett a megrendelésről. Ezért rákérdeztem, hogy ezek szerint mégsem 1 nap? Mire sértődötten válaszoltak, hogy dehogynem, másnap lesz a kiszállítás, és ne akarjak mások kárára előrefurakodni (ez utóbbin kicsit megdöbbentem). Vajon megjött-e másnap ezek után? Természetesen nem. Írtam nekik este, erre megint kioktattak a

 
Vásárlói vélemény

Évek óta náluk vásárlok és csak a legjobbat tudok róla mondani
2 szerviz problémámat is megoldva. Húrcserék és + gitár nyak beállítás.
Oda figyelek a húr cserékre
2 db márkás gitárom nem adnám más kezébe.
Nem is hiszem el hogy van jobb hangszer üzletet + szerviz Budapesten.

 
Vásárlói vélemény

Sajnos a megrendelt termék végül kiderült, hogy el sem indult útjára. Van ez így... sajnos már többször tapasztaltam... az viszont, szerintem az üzlet dolga lenne, hogy felhívjon, hogy mi az álláspont. Én érdeklődtem többször, mindig más választ kapva. Nem a boltot szeretném szidni, csak annyit kérni, hogy emeljék fel azt a ..... telefont és szóljanak már, hogy: "Elnézést, de hiába vársz

 
Vásárlói vélemény

Akusztikus gitárt rendeltem tőlük. A csomagküldés miatt kicsit aggódtam, hogy egyben érkezik-e meg a hangszer. Hála nekik nagyon gondosan, plusz még egy nagyobb dobozban tömőanyaggal kitömve érkezett a csomag, benne sértetlenül a gitár. A rendelést követő tájékoztatás rendben volt, a csomag néhány munkanapon belül meg is érkezett annak ellenére is, hogy elvileg nem volt bolti készleten.

 
Vásárlói vélemény

Egy fejhallgatót vásároltam tőlük mindenben segítőkészek, minden kérdésemre készségesen válaszoltak.
Csak ajánlani tudom őket. (Nekem már az alapból nagyon szinpatikus volt, hogy akit megszólítottam mondta hogy pill. Szól a kollegának mert ő jobban ért hozzá, hiszen nem érthet mindenki mindenhez ugyanúgy

 
Vásárlói vélemény

Nem tudom ki az szemétláda, aki downvote-okkal spameli még a pozitív beszámolókat is (gondolom egy konkurens hangszerbolt/boltok) , de tehet egy szívességet.
Többször vásároltam már az Árkádiában hangszert is, kiegészítőket is. Mindig normálisak voltak. Kétszer vettem náluk gitárt, mindkétszer kifogástalan állapotban, beállítva vettem át a hangszereket. Az eladók teljesen normálisak és

 
Vásárlói vélemény

Nagyon kedvesek az eladók, remek a hagulat, otthonos az egész üzlrt, egyszerűen szuper a hely! Gratulàlok lànyok-fiúk, csak így tovàbb☺!

 
Vásárlói vélemény

Egy gitár szettet rendeltem Tőlük. Mivel nem volt olyan amit szerettem volna, így a segítségükkel összeállítottunk egyet! Nagyon segítőkész és türelmes volt hozzám Tamás! Köszönöm! Legközelebb is innen fogok vásárolni!
András

 
Vásárlói vélemény

Az eladók kedvesek, rendesek és segítőkészek, még akkor is azok voltak, ha csak zárás előtt 10 perccel értem a boltba. : )
A rendelésre érkező termékek átvételéről időben tájékoztattak, illetve mindig segítettek a megfelelő termékek kiválasztásában.

 
Üzletek

Üzletek

Árkádia Hangszerbolt(hagyományos bolt)
Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 22.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0613527254
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
ÁRKÁDIA HANGSZERBOLT
1073 Budapest, Erzsébet körút 22.