alphaprint.hu

alphaprint.hu
Cégnév
Alpha Print Kft
Alapítás éve:
2014
Cím:
Tel.:
06309325542
3.5
2
0
0
0
1
Bemutatkozás
Cégünk 15 éve foglalkozik Canon, Konica Minolta, Hewlett-Packard, Samsung gyártmányú digitális másológépek, multifunkciós berendezések és nyomtatók garanciaidőn túli javításával és karbantartásával.

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk gépe szakszerű szervizelését és kellékanyag ellátását. A szerződött partnereinknél már a bejelentést követő 4 munkaórán belül megkezdjük a hiba elhárítását.

Vállaljuk irodatechnikai berendezések teljeskörű üzemeltetését, karbantartási feladatainak ellátását, valamint igény szerinti javítását. Ezen felül kedvező árú bérleti konstrukcióban foglalkozunk másológépek bérbeadásával.

Tevékenységünk garantálja Önnek a másológépek üzembiztonságát,élettartamuk növelését, gazdaságos üzemeltetését.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) alphaprint.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

használt gépet árul újnak kerülje mindenki egy csaló

 

alphaprint.hu (5 hónapja)

Tisztelt Fefo! Cégünk soha nem értékesített használt gépet újként. Hosszú ideje foglalkozunk új és használt készülékek értékesítésével. Weboldalunkon és a termékleírásainknál is mindig feltüntetjük, hogy az adott gép mely kategóriába tartozik. Észleltünk egy hibás algoritmus miatt fellépő hibát, mely kapcsán az árukeresőn használt termékeink is megjelentek. Természetesen ezt azonnal javítottuk. Kollégánk telefonon tájékoztatta is, hogy nem új a készülék. Ön nem is vásárolta meg, így senkit nem ért kár.. A lehető legnagyobb gondossággal és körültekintéssel törekszünk arra, hogy a weboldalon feltüntetett valamennyi információ, adat naprakész és pontos legyen. Sajnálatos módon ennek ellenére is előfordulhat, hogy valamely adat - szerkesztési hiba, elírás, vagy más ok folytán - tévesen, hiányosan, vagy nem megfelelő formátumban szerepel. Ezúton is szeretnénk még egyszer elnézést kérni a kellemetlenségért!

Másnapra már ki is szállította. Nagyon jó minőségű tonert kaptam jó áron.

 

Másnapra megkaptam a megrendelt terméket.

 
Üzletek

Átvételi pontok

alphaprint.hu(átvételi pont)
Cím: 1118 Budapest, Ménesi út 24.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06309325542
Nyitvatartás
hétfő 08:30 - 17:00
kedd 08:30 - 17:00
szerda 08:30 - 17:00
csütörtök 08:30 - 17:00
péntek 08:30 - 16:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
ALPHAPRINT.HU
1118 Budapest, Ménesi út 24.