Akciósgumik

Akciósgumik
Cégnév
Marosigumi Kft.
Cím:
9012 Győr, Sokorópátkai út 13. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06 96 449 919
4.5
15
1
1
1
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Akciósgumik boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
78.9 %
5.3 %
5.3 %
5.3 %
5.3 %
Összes vélemény

Teljesen elégedettek voltunk a céggel, gyorsak és pontosak. Szombaton online megrendeltük a téli gumit, még aznap visszajeleztek e-mailben, és kedden már meg is hozta a futár.

 

Kedd este 18: 00-kor rendeltem meg a 4db Michelin CrossClimate gumiabroncsot, ami itt volt a legolcsóbb! ! Csütörtök reggel 9: 00-kor már hozta is a futár. Rugalmasan kezelték a szállítási cím változtatást is, amit Szerda este 18: 00-kor közöltem velük. A rendelés megjegyzésében kértem az eladót, hogy idei (2017-es) gyártású gumit küldjön, ezt teljesítette. Remélem az abronccsal is ennyi

 

Minden a rendelésnek megfelelően történt. Azt kaptam amit rendeltem és annyiért.

 

Verhetetlen ár! !! Ez nem félrevezetés. Gyors és segítőkészek válaszolva minden kérdésemre. Gyors ügyintézés és postázás. Annyi volt a kikötésem hogy 2016-nál ne legyen régebbi és nem is volt mert 2016 év végi volt a gumi. Tökéletes bolt! Köszönöm.

 

Minden rendben zajlott. Nevükhöz méltóan valóban akciós volt a vásárolt gumi. Szívesen ajánlom Őket!

 

Szerdán este rendeltem, péntek délben itt volt! Minden flottul ment, a gumikat 3 hónapja gyártották, nem tavalyról maradt. Olyan opciót viszont nem találtam, hogy PostaPonton / MOL PostaPonton lehetne átvenni az árut. Ez nagyon hasznos dolog lenne, ajánlom megfontolásra (aki dolgozik napközben, nem tudja otthon várni a csomagját... )

 

Két nap alatt megérkeztek az abroncsok, a futárral is sikerült rendesen leegyeztetni az átvételt hogy munkaidő után tudjam átvenni. Jó termék, jó áron, ajánlom mindenkinek.

 

Maradéktalanul elégedett vagyok a bolttal és a futárcéggel is, minden flottul ment. Kedden estefelé rendeltem, csütörtökön délelőtt jött az e-mail, hogy átadták a futárcégnek, pénteken dél körül pedig megérkeztek a gumik.
Amikor kiderült, hogy a bolt a Trans-O-Flex futárcéggel dolgozik, kicsit megijedtem, mert róluk korábban sok negatív véleményt olvastam a neten, de rájuk sem lehet az

 

Hétfőn rendeltem, szerdán délelőtt már át is vehettem a gumikat. 3 hónapos gumikat kaptam (megjegyzésben kértem, hogy mindenképp idei gyártmány legyen). Nagyon elégedett vagyok. A telefont azonnal felveszik, kompetens, segítőkész válaszokat kaptam.

 

Kedden leadtam a rendelést, minden tökéletesen ment pár perc volt az egész vásárlás. Ma szerda van és már itthon voltak a gumik ebéd előtt. Úgy tűnik nemcsak árban verhetetlen a bolt. A gumik DOT száma 3216, azaz 3 hetesek. Úgy gondolom legközelebb is innen vásárolok.

 
^