Akciósgumik

Akciósgumik
Cégnév
Marosigumi Kft.
Cím:
9012 Győr, Sokorópátkai út 13. (Nem átvételi pont)
4.5
24
1
1
1
2
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Akciósgumik boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
82.8 %
3.4 %
3.4 %
3.4 %
6.9 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Az árukereső oldalon 15200ft a saját oldalán már 18000ft. Mi ez ha nem átverés? ?? ?? ?? ?? ??

 
Vásárlói vélemény

Téli gumikat rendeltem, 2 nap elteltével meg is érkeztek. A gumik az idei évben lettek gyártva, még azt sem lehet kifogásolni, hogy az akciós ár miatt több éve gyártott gumikat kaphat a vásárló!
Nagyon korrekt, ezért mindenkinek bátran ajánlom! !! !

 
Vásárlói vélemény

A 205/55R16 Dunlop Sport Bluresponse 91V nyári gumit rendeltem meg tőlük.
Szerdán (2019. 05. 29) délelőtt adtam le a rendelést, Csütörtök (2019. 05. 30) reggel átvettem a futártól.
Előtte egyeztettem telefonon, amit pár kicsengés után felvettek , segítőkészek voltak nem akartak lerázni.
Azt kaptam amit megrendeltem, nem tavalyi vagy régebbi a gumi gyártási éve hanem Dot szám

 
Vásárlói vélemény

205/55R16 Dunlop Sport Bluresponse 91V nyári gumit rendeltem tőlük. Szombaton (2019. 04. 27-én) rendeltem tőlük, hétfőn jött az üzenet, hogy postázva van. Mivel közeledett május 1 féltem hogy nem érkezik meg, de keddre (04. 30) megérkezett. Ez volt a legolcsóbb, utólag gondoltam bele, hogy akkor biztos öreg gumit kapok, de kellemes csalódás ért! A dotszám szerint 2018 évvégi a gumi. Gyor

 
Vásárlói vélemény

Az ország másik végébe rendeltem 185/60R15 NOKIAN WR D4 XL 88T téli gumit, 2018. 12. 04. 16: 00, Győrből Debrecenbe, amelyet 12. 06. 15: 00-kor meg is kaptam. Azt kaptam, amit rendeltem, azt írják, hogy a gumijuk 1-2 évesek, ez annyira új, hogy 2 hónapos. Aki autógumit vesz, az tudja, ez nem banán, 8-10 évig van használatban. Udvariasak, gyorsak, pontosak, figyelmesek, árujuk friss. Örö

 
Vásárlói vélemény

A webáruházban elérhető termékeket tényleg be tudják szerezni a megadott határidőn belül, elfogadható áron. Több más cégnél jártam úgy, hogy a keresett abroncs szerepelt a kínálatban, majd a megrendelés után közölték, hogy több hónap múlva tudják csak teljesíteni a rendelést. Itt megoldották 8 napon belül, külföldről.

A kommunikáció kiváló, részletes tájékoztatást kaptam mind a besze

 
Vásárlói vélemény

Korrekt, kedves kiszolgálás. Euróval szeretem volna fizetni ami nem volt gond rögtön kaptam nemzetközi számla számot. A gumi utalás után kB. 2 nap után a lakásomon volt. Köszönöm az udvarias pontos gyors kiszolgálást.

 
Vásárlói vélemény

Megrendelt tipus minősége kiváló. Korrekt kiszállitás.

 
Vásárlói vélemény

Minden rendben volt, nagyon elégedett voltam velük.
SEGÍTŐKÉSZ ügyintézés csupa nagy betűvel.
Gumik kora (DOT) is rendben volt, amit a feladás előtt telefonon felhívva közöltek, eddigi tapasztalataim szerint ez ritkaság.
Mindenkinek ajánlom őket!

 
Vásárlói vélemény

Karácsonyi előtt utolsó napokban is villámgyors rendelés feldolgozást és szállítást kaptam. Az árak szuper jók és a termékek valósak. Egy erősen akciós gumit vettem, arra számítottam, hogy 1-2 éves gumit kapok, amivel nem lett volna gondom, de egy pár hónapja gyártott termék érkezett ami ha műszakilag nem is előny, de öröm. Nagyon ajánlott kereskedő.