Akciósgumik

Akciósgumik
Cégnév
Marosigumi Kft.
Cím:
9012 Győr, Sokorópátkai út 13. (Nem átvételi pont)
4.5
19
1
1
1
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Akciósgumik boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
82.6 %
4.3 %
4.3 %
4.3 %
4.3 %
Összes vélemény

Korrekt, kedves kiszolgálás. Euróval szeretem volna fizetni ami nem volt gond rögtön kaptam nemzetközi számla számot. A gumi utalás után kB. 2 nap után a lakásomon volt. Köszönöm az udvarias pontos gyors kiszolgálást.

 

Megrendelt tipus minősége kiváló. Korrekt kiszállitás.

 

Minden rendben volt, nagyon elégedett voltam velük.
SEGÍTŐKÉSZ ügyintézés csupa nagy betűvel.
Gumik kora (DOT) is rendben volt, amit a feladás előtt telefonon felhívva közöltek, eddigi tapasztalataim szerint ez ritkaság.
Mindenkinek ajánlom őket!

 

Karácsonyi előtt utolsó napokban is villámgyors rendelés feldolgozást és szállítást kaptam. Az árak szuper jók és a termékek valósak. Egy erősen akciós gumit vettem, arra számítottam, hogy 1-2 éves gumit kapok, amivel nem lett volna gondom, de egy pár hónapja gyártott termék érkezett ami ha műszakilag nem is előny, de öröm. Nagyon ajánlott kereskedő.

 

Teljesen elégedettek voltunk a céggel, gyorsak és pontosak. Szombaton online megrendeltük a téli gumit, még aznap visszajeleztek e-mailben, és kedden már meg is hozta a futár.

 

Kedd este 18: 00-kor rendeltem meg a 4db Michelin CrossClimate gumiabroncsot, ami itt volt a legolcsóbb! ! Csütörtök reggel 9: 00-kor már hozta is a futár. Rugalmasan kezelték a szállítási cím változtatást is, amit Szerda este 18: 00-kor közöltem velük. A rendelés megjegyzésében kértem az eladót, hogy idei (2017-es) gyártású gumit küldjön, ezt teljesítette. Remélem az abronccsal is ennyi

 

Minden a rendelésnek megfelelően történt. Azt kaptam amit rendeltem és annyiért.

 

Verhetetlen ár! !! Ez nem félrevezetés. Gyors és segítőkészek válaszolva minden kérdésemre. Gyors ügyintézés és postázás. Annyi volt a kikötésem hogy 2016-nál ne legyen régebbi és nem is volt mert 2016 év végi volt a gumi. Tökéletes bolt! Köszönöm.

 

Minden rendben zajlott. Nevükhöz méltóan valóban akciós volt a vásárolt gumi. Szívesen ajánlom Őket!

 

Szerdán este rendeltem, péntek délben itt volt! Minden flottul ment, a gumikat 3 hónapja gyártották, nem tavalyról maradt. Olyan opciót viszont nem találtam, hogy PostaPonton / MOL PostaPonton lehetne átvenni az árut. Ez nagyon hasznos dolog lenne, ajánlom megfontolásra (aki dolgozik napközben, nem tudja otthon várni a csomagját... )

 
^