Akciósgumik

Akciósgumik
Cégnév
Marosigumi Kft.
Cím:
9012 Győr, Sokorópátkai út 13. (Nem átvételi pont)
4.5
18
1
1
1
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Akciósgumik boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
81.8 %
4.5 %
4.5 %
4.5 %
4.5 %
Összes vélemény

Megrendelt tipus minősége kiváló. Korrekt kiszállitás.

 

Minden rendben volt, nagyon elégedett voltam velük.
SEGÍTŐKÉSZ ügyintézés csupa nagy betűvel.
Gumik kora (DOT) is rendben volt, amit a feladás előtt telefonon felhívva közöltek, eddigi tapasztalataim szerint ez ritkaság.
Mindenkinek ajánlom őket!

 

Karácsonyi előtt utolsó napokban is villámgyors rendelés feldolgozást és szállítást kaptam. Az árak szuper jók és a termékek valósak. Egy erősen akciós gumit vettem, arra számítottam, hogy 1-2 éves gumit kapok, amivel nem lett volna gondom, de egy pár hónapja gyártott termék érkezett ami ha műszakilag nem is előny, de öröm. Nagyon ajánlott kereskedő.

 

Teljesen elégedettek voltunk a céggel, gyorsak és pontosak. Szombaton online megrendeltük a téli gumit, még aznap visszajeleztek e-mailben, és kedden már meg is hozta a futár.

 

Kedd este 18: 00-kor rendeltem meg a 4db Michelin CrossClimate gumiabroncsot, ami itt volt a legolcsóbb! ! Csütörtök reggel 9: 00-kor már hozta is a futár. Rugalmasan kezelték a szállítási cím változtatást is, amit Szerda este 18: 00-kor közöltem velük. A rendelés megjegyzésében kértem az eladót, hogy idei (2017-es) gyártású gumit küldjön, ezt teljesítette. Remélem az abronccsal is ennyi

 

Minden a rendelésnek megfelelően történt. Azt kaptam amit rendeltem és annyiért.

 

Verhetetlen ár! !! Ez nem félrevezetés. Gyors és segítőkészek válaszolva minden kérdésemre. Gyors ügyintézés és postázás. Annyi volt a kikötésem hogy 2016-nál ne legyen régebbi és nem is volt mert 2016 év végi volt a gumi. Tökéletes bolt! Köszönöm.

 

Minden rendben zajlott. Nevükhöz méltóan valóban akciós volt a vásárolt gumi. Szívesen ajánlom Őket!

 

Szerdán este rendeltem, péntek délben itt volt! Minden flottul ment, a gumikat 3 hónapja gyártották, nem tavalyról maradt. Olyan opciót viszont nem találtam, hogy PostaPonton / MOL PostaPonton lehetne átvenni az árut. Ez nagyon hasznos dolog lenne, ajánlom megfontolásra (aki dolgozik napközben, nem tudja otthon várni a csomagját... )

 

Két nap alatt megérkeztek az abroncsok, a futárral is sikerült rendesen leegyeztetni az átvételt hogy munkaidő után tudjam átvenni. Jó termék, jó áron, ajánlom mindenkinek.

 
^