Agrotyre Webáruház

Agrotyre Webáruház
Cégnév
Agrotyre.hu E.C.
Alapítás éve:
2015
Tel.:
+36307891517
3.5
2
0
0
0
1
Bemutatkozás
Célunk Vevőink legnagyobb elégedettsége. Hiszünk benne hogy a lehető legszélesebb kínálat és a megjelenített termékek tényleges elérhetősége nélkül ez nem lenne lehetséges...
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Agrotyre Webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Kiváló! Kaptam egy defektet egy olyan gumival amit nem gyártanak 3 éve, rengeteg helyen kerestem és amikor már majdnem feladtam a keresést rájuk találtam. 2 nap alatt beszerezték, szállították! ! Kártyával fizethettem a rendelés leadásakor. Kár hogy nem lehet 6 csillagot adni... Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással. Ajánlom mindenkinek!

 

Agrotyre Webáruház (1 éve)

Köszönjük szépen!

Vásárlói vélemény

A cég megbízhatatlan, átvertek minket. A megrendelést elfogadták és vissza is igazolták, és a szállítási napon felhívtak, hogy nem tudják teljesíteni. Volt rá 10 napjuk, hogy értesítsenek, ha probléma van. Miért csak a szállítás napján tették ezt meg? Szabadságot vettem ki, hiába! Soha többet ettől a cégtől nem vásárolnék semmit, és nem is ajánlom senkinek! ! Természetesen a gumi fent v

 

Agrotyre Webáruház (2 éve)

Tisztelettel elmondtuk, majd írásban is közöltük hogy az akciós készlet a beszállítónknál kifogyott. Ezért a megrendelt terméket nem tudjuk a korábban meghírdetett áron szállítani.
A telefonos rendeléskor Ügyfelünk jelezte nem lesz elérhető, és hogy a szállítást 2 héttel késöbb kéri. Ezért késlekedtünk a visszajelzéssel, nem keressük akiről tudjuk: nem elérhető. Sajnáljuk az átélt kellemetlenséget!

Vásárlói vélemény

Nagyon jó árak, kedves és segítőkész kollégák. Máskor is itt vesszük a gumikat!