Agrotyre Webáruház

Agrotyre Webáruház
Cégnév
Agrotyre.hu E.C.
Alapítás éve:
2015
Tel.:
+36307891517
4.5
5
0
0
0
1
Bemutatkozás
Célunk Vevőink legnagyobb elégedettsége. Hiszünk benne hogy a lehető legszélesebb kínálat és a megjelenített termékek tényleges elérhetősége nélkül ez nem lenne lehetséges...
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Agrotyre Webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

nálam nagyon gyors és korrekt volt a cég, hétfői rendelésem kérésemre már kedden megkaptam.
köszönöm. ajánlom őket.

 
Vásárlói vélemény

A megrendelt abroncsokról minden infót megtaláltam a honlapon, ami jól áttekinthető. Megrendelésben kértem a DOT szám visszajelzését, amiről telefonon gyorsan tájékoztattak is, azt kaptam amit rendeltem, a megbeszélt időben. Nagyon meg vagyok elégedve.

 

Agrotyre Webáruház (3 éve)

Kedves Balázs,
Köszönjük az elismerést! :)

Vásárlói vélemény

Rendkívül korrekt, megbízható cég, gyors szállítás, garanciális problémánál kiváló, segítőkész hozzáállás.

 

Agrotyre Webáruház (3 éve)

Köszönjük az elismerést!

Vásárlói vélemény

Kiváló! Kaptam egy defektet egy olyan gumival amit nem gyártanak 3 éve, rengeteg helyen kerestem és amikor már majdnem feladtam a keresést rájuk találtam. 2 nap alatt beszerezték, szállították! ! Kártyával fizethettem a rendelés leadásakor. Kár hogy nem lehet 6 csillagot adni... Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással. Ajánlom mindenkinek!

 

Agrotyre Webáruház (6 éve)

Köszönjük szépen!

Vásárlói vélemény

A cég megbízhatatlan, átvertek minket. A megrendelést elfogadták és vissza is igazolták, és a szállítási napon felhívtak, hogy nem tudják teljesíteni. Volt rá 10 napjuk, hogy értesítsenek, ha probléma van. Miért csak a szállítás napján tették ezt meg? Szabadságot vettem ki, hiába! Soha többet ettől a cégtől nem vásárolnék semmit, és nem is ajánlom senkinek! ! Természetesen a gumi fent v

 

Agrotyre Webáruház (6 éve)

Tisztelettel elmondtuk, majd írásban is közöltük hogy az akciós készlet a beszállítónknál kifogyott. Ezért a megrendelt terméket nem tudjuk a korábban meghírdetett áron szállítani.
A telefonos rendeléskor Ügyfelünk jelezte nem lesz elérhető, és hogy a szállítást 2 héttel késöbb kéri. Ezért késlekedtünk a visszajelzéssel, nem keressük akiről tudjuk: nem elérhető. Sajnáljuk az átélt kellemetlenséget!

Vásárlói vélemény

Nagyon jó árak, kedves és segítőkész kollégák. Máskor is itt vesszük a gumikat!