After Hours

After Hours
Cégnév
After Hours Kft
Alapítás éve:
2020
5
35
0
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) After Hours boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
97.2 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
2.8 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nagyon gyorsan reagáltak a rendelésre, minden rendben ment, csak ajánlani tudom őket!

 
Vásárlói vélemény

Nagyon meg vagyok elégedve az AfterHorus csapatával. Tetszik, hogy raktárkészletről forgalmaznak, és nagyon gyorsan szállítanak. A kérdésekre gyorsan, jól válaszolnak. Értenek ahhoz, amit forgalmaznak. Legközelebb is nálunk vásárolnék!

 
ntropi

Átlátható honlap, egyszerű rendelési folyamat és szállítás. Szuper, hogy nem kell account regisztrációval és jelszavakkal szórakozni, mert Shopify-t használnak így elég az email+szállítási cím és már viheted is a cuccot macera nélkül.
Első rendelésem volt és első benyomásra abszolút rendben van, árak is kompetitívek.
Ha ügyfélszolgálat tényleg olyan amilyennek mások írják akkor top b

 
Vásárlói vélemény

Arenaracer szeket rendeltem elsosorban az ingyenes szallitas miatt - kedden rendeltem es csutortokon jott is a futar. A szekkel egyelore nincs baj, 5 ev garancia van remelem a garis ugyintezes is ilyen sima lesz, ha lesz.

 
Vásárlói vélemény

Széket rendeltem tőlük, írtak, hogy másnap akciós lesz, megvárnák a feladással, és akkor odaadják akciós áron - és így is lett. Abszolút korrekt, vevőbarár hozzáállás.

 
Vásárlói vélemény

Két szett gyári keycapet rendeltem és kifogástalan minőségű a gyárival valóban megegyező szintű termék. A szállítás gyors volt.

 
Vásárlói vélemény

Gyors kiszállítást követően sajnos gyártási hibával rendelkező terméket kaptam, amit jeleztem emailben. Rövid egyeztetés után a következő nap már jött is a futár egy másik termékkel (mindez karácsony előtt pár nappal, a legnagyobb vásárlói forgalom mellett) , a hibásat pedig ingyen visszaszállították. Példaértékű itthon ez a hozzáállás, le a kalappal!

 
Vásárlói vélemény

Másfél éve vásárolt IfiStreamer meghibásodása után a 2 éves extra garancián belül a terméket visszahívták, majd néhány napon bellül megkaptam az új hibátlan terméket, teljesen ingyen postával.
Példa értékű az AfterHours üzleti hozzáállása a fogyasztókhoz.
Hálás köszönetem!

 
Vásárlói vélemény

Egy Lamzu Atlantis egeret rendeltem tőlük, gyorsan, a rendelés másnapján kézhez is kaptam.

 
Vásárlói vélemény

Egy Keychron K10 Pro billentyűzetet rendeltem, ami nagyon gyorsan megérkezett. Telefonon beszéltünk, a kérdéseimet maximálisan megválaszolták. Sajnos az megérkezett termék nem töltött, jeleztem feléjük, pár perccel később már elő volt készítve a csere, ami másnap megérkezett. Számomra meglepő volt, de jól is esett, hogy érdeklődtek arról, hogy tetszik-e a termék. A magam részéről csak aj