abc-zoo

abc-zoo
Cégnév
abc-zoo k.f.t.
Alapítás éve:
2013
Cím:
Tel.:
+36702524209
4
11
0
0
2
3
Bemutatkozás
Az ABC-ZOO online üzlet raktárán minden megtalálható, amire egy házi kedvencnek szüksége lehet – ebben a webáruházban kedvező áron és gyorsan vásárolhatsz termékeket a kutyád, macskád, akváriumi halaid, papagájod és rágcsálóid részére valamint kerti tó és terrárium felszerelést. Fontos számunkra a gyors és pontos szállítás, minden kínálatunkban szereplő termék raktáron van – nekünk az a lényeg, hogy a vásárló elégedett legyen a kisállatkereskedés termékeinkkel – kedvező ár és gyors szállítás, ez az, ami számít…Tessék, lépj be…
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) abc-zoo boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
68.8 %
0.0 %
0.0 %
12.5 %
18.8 %
Összes vélemény

25-én rendeltem csomagot, de még nem érkezett meg. 2 napja azt válaszoltak hogy aznap adják át a szállító cégnek. Ezzel szemben a mai napig sem kaptam emailt a szállító cégtől. Azért rendeltem tőlük, mert 1-2 napos szállítást írtak. Még ha tegnap érkezett volna meg a csomag sem húzom a számat, de holnapra vennem kell máshol tápot a kutyámnak, mert ma elfogy a tápja. Szóval számomra

 

Többször rendeltem a zoo-tol, rendkivül gyors szállítás , emailben értesitettek mindig , utánvéttel futárral mindig pontosan érkezett. Nem utolsó sorban ingyenes szállítás!

 

Bankkartyas fizetéskor kiírta, hogy fizetésre vár, lerögzítette az egészet és nem engedi folytatni. Telefonszám szlovákul karattyol, emailt nem enged küldeni. Ügyfélszolgalat egy nulla.

 

Az árukereső oldalon kiírt szállítási költség kedvezőbb volt a többi oldalhoz képest, ezért szerettem volna innen megrendelni a terméket. Mikor a megadott weboldalon betettem a kosárba a terméket, a szállítási költség magasabb volt, mint az árukeresőn írt összeg.... : (

 

Kiváló!

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Gyors kiszállítás, 2 nap alatt megérkeztek az általam rendelt termékek. Ár-érték arányban náluk voltak a legkedvezőbb árak az általam keresett termékekre. A futárszolgálat is időben érkezett és minden rendben volt a termékekkel.

 

Szuper!
Nagy választék, elfogadható kedvező árak, gyors kiszállítás, a
megrendelt termék kiváló!
Ajánlom másoknak is , megéri innen vásárolni : )

 

abc-zoo (11 hónapja)

Nagyon köszönjük az elismerő szavakat!

Ma érkezett meg, amit 14-én szombaton rendeltem(madárkalitka).
A termék nagyon jó , ára is kedvező volt : )
Kaptam értesítést áruháztól is, amikor átadták futárnak a csomagot . A futárszolgálat is
értesített a szállítás időpontjáról. Elégedett vagyok mindennel : )
Minden jót kívánok áruház minden dolgozójának : )

 

abc-zoo (11 hónapja)

Nagyon köszönjük a figyelmességét, valamint az elismerő szavait!

Pénteken 10: 00-kor rendeltünk, a rendelést VISSZAIGAZOLTÁK, előre kifizettünk mindent! Az üzletszabályzat szerint, ha 12: 00-ig beérkezik a rendelés, még aznap becsomagolják, és odaadják a futárnak. Így tartható az 1-2 napos kiszállítás, amit ígérnek. Hétfőn délután felhívtuk őket, hogy mikorra várható a kiszállítás, mert még mindig nem kaptunk e-mail visszajelzést. Ígérték, hogy utána

 

Időre, pontosan érkezett a futár, minden rendben volt. Szívesen ajánlom mindenkinek!

 

abc-zoo (11 hónapja)

Nagyon köszönjük az elismerő szavakat!

Nem ajánlom senkinek.
Egy-két napos kiszállitást igérnek, negyedik napja várok, semmilyen értesitést nem kapok. Hiába probálom elérni őket telefonon, nem fogadják a hivást. Az élő chat egyszerűen azt válaszolja, hogy most nem ér rá, el van foglalva. A csomag számát nem hajlandóak megadni, hogy éreklődni tudjak a futárszolgálatnál.
Nulla nulla nulla kommunikáció.
Soha többet innen s

 

abc-zoo (1 éve)

Tisztelt Proniewicz Zsuzsanna, elnézését kérjük a kialakult helyzet miatt. A megrendelése az esti órákban futott be, így a következő munkanapon dolgoztuk fel azt.
Ekkor kapott e-mailes értesítést arról, hogy a csomag becsomagolásra került, és a futárszolgálat matricájával ellátott csomag átadásra vár.
Részünkről megtettünk mindent, amit mi webarúházként vállalunk. Aznap a termék nem fért fel a futárszolgálat kocsijára.
Szerda pedig munkaszüneti nap volt Szlovákiában. A csomagot csütörtökön vette át a futárszolgálat, és pénteken került kiszállításra.
Ezeknek a tényezőknek az összessége okozta a késedelmet. A chates kommunikáció miatt elnézését kérjük. A telefonunk szerdán kívül mindig elérhető volt.

Üzletek

Átvételi pontok

abc-zoo(átvételi pont)
Cím: 04001 Košice, Pod Furčou 7
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36702524209
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 16:30
kedd 08:00 - 16:30
szerda 08:00 - 16:30
csütörtök 08:00 - 16:30
péntek 08:00 - 16:30
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
ABC-ZOO
04001 Košice, Pod Furčou 7
^