Concept Coffee Roasters Brazília Chocolate espresso 250g

Concept Coffee Roasters Brazília Chocolate espresso 250g

4 790 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Concept Coffee Roasters Brazília Chocolate espresso 250g

4 790 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
alkoholshop.hu
Termékleírás
Concept Coffee Roasters Brazília Chocolate espresso 250g Ízprofil : édes, telt kakaó, nugát, mogyorós és diós jegyek. A Sancoffee 2000-ben született egy álomból, amelyen egy kávétermesztő csoport osztozott Santo Antonio do Amparo város környékén, Minas Gerais államban. Fernando Paiva úr - aki a 60-as évek óta a különleges kávék úttörője volt Campo das Vertentesbe - támogatásával és bátorításával a termelők raktárt vásároltak és megalapították a szövetkezetet. Idővel ez az infrastruktúra a legkorszerűbb, teljesen automatizált megoldásokká fejlődött. Megalakulása óta a Sancoffee a különleges kávé fejlesztésének fő hajtóereje a Campo das Vertentes régióban. olvass tovább Mélyen beépült a helyi közösségbe, büszke támogatója azoknak a kezdeményezéseknek, amelyek a kávéüzletágon keresztül haladást és jólétet generálnak. A szövetkezet a taggazdaságokkal együtt több olyan projektben is részt vesz, amelyek társadalmi és környezeti felelősségvállalást céloznak a kávézási tevékenység hosszú távú fenntarthatóságának biztosítása érdekében. Ezen erőfeszítések eredményeként a Sancoffee 2019-ben elnyerte a B-Corp pecsétjét. Kereskedelmi szempontból a Sancoffee-t mindig is az átláthatóság és a bizalom vezérelte, ami hosszú távú kapcsolatokat eredményezett szerte a világon, a legtöbb vásárlóval immár több mint 10 éve. Napjainkban is a következetesség, az innováció, az integritás, a gondosság és az átláthatóság irányítja a Sancoffee tevékenységét, amely folyamatosan igyekszik alkalmazkodni az új piaci trendekhez, és a kávét hordozóként használja, hogy jobb életet teremtsen minden érintett számára. Folyamat A szemeket többnyire gépekkel szüretelik, amelyek úgy vannak beállítva, hogy a lehető legtöbb érett cseresznyét szedjék le, az egyes fajták különböző érési szakaszait is követve. A betakarítás után a nedves malmot kihagyva azonnal kikövezett szárító teraszokra továbbítják. Mivel nincs vízzel érintkezés, ezzel az eljárással nagymértékben elkerülhető az esetleges „erjedt ízek kialakulása. A teraszokon rendkívül vékony rétegekben, szinte „babról babra terítik szét a kávészemeket, átfedés nélkül. Ez növeli a napfénynek való kitettséget, és ezáltal felgyorsítja a száradási folyamatot. Ennek a két intézkedésnek köszönhetően a tételek szilárd csokoládés és diós ízt tartanak meg, némi savanyúsággal. Amint a bab eléri a szárítási folyamat utolsó szakaszát (körülbelül 20% nedvességtartalom), mechanikus forgó szárítókba szállítják, amelyek képesek megismételni a terasz körülményeit egy teljesen ellenőrzött környezetben. A hőmérsékletek elektronikusan 35-40°C körül vannak előre beállítva, ami lehetővé teszi a tervezett szárítási görbe követését, és így egyenletesebbé teszi a tételt a nedvességtartalom tekintetében. Fajta : Mundo Novo – Erőteljes és produktív növény, jó minőségű csészével, de érzékeny a főbb betegségekre. Széles körben termesztik Dél-Amerikában, de ritkán Közép-Amerikában és a Karib-térségben. Farm: SancoffeeGyártó: Sancoffee coopRégió: Campo dos VertentesTengerszint feletti magasság: 1010 mFeldolgozás: természetes

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.