Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Delock USB sztereo fejhallgató kábelen távirányítóval és némító gombbal személyi számítógéphez és la (27180)

10 590 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
dstore.hu
 

Delock USB sztereo fejhallgató kábelen távirányítóval és némító gombbal személyi számítógéphez és la (27180)

11 033 Ft
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
dellaprint.hu
 

DELOCK 27180 Vezetékes 2.0 Fejhallgató Fekete

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
12 690 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 10 590 Ft

További termékek a kategóriából

További Delock termékek: Delock Fülhallgató, fejhallgató

Microsoft LifeChat LX-3000 (JUG-00012/4/5) Fülhallgató, fejhallgató 12 827 Ft Microsoft LifeChat LX-3000 (JUG-00012/4/5) A4Tech Bloody A4-G501 Fülhallgató, fejhallgató 11 990 Ft-tól A4Tech Bloody A4-G501 CANYON CNE-CHSU1 Fülhallgató, fejhallgató 4 561 Ft-tól CANYON CNE-CHSU1 HP Poly HW710 (78712-102) Fülhallgató, fejhallgató 32 660 Ft-tól HP Poly HW710 (78712-102)
Termékleírás
Típus Fejhallgató
Adatátvitel Vezetékes
Csatlakozás USB
Min. frekvencia 20 Hz
Mikrofon Van
Hangerőszabályzó Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a Delock USB fejhallgató alkalmas hangjelek lejátszására és felvételére, használható munkához, otthon vagy kisebb üzleti felhasználásra. Ideálisan használható Skype-, videokonferencia vagy online kurzusok esetén. Lehetséges hangrögzítés és jó sztereó hangminőség A flexibilis mikrofon karnak köszönhetően a mikrofon ideálisan rögzíti és továbbítja a hangot...

Ez a Delock USB fejhallgató alkalmas hangjelek lejátszására és felvételére, használható munkához, otthon vagy kisebb üzleti felhasználásra. Ideálisan használható Skype-, videokonferencia vagy online kurzusok esetén. Lehetséges hangrögzítés és jó sztereó hangminőség A flexibilis mikrofon karnak köszönhetően a mikrofon ideálisan rögzíti és továbbítja a hangot megfelelő hangerőben és tisztán. A fejhallgató akár 16 Bit / 48 kHz mintavételi sebességet is biztosít és így DVD minőségben tud lejátszani és rögzíteni hangot. Kényelmes használat/viselet A fejhallgató puha fülhallgató résszel rendelkezik, és különösen könnyű mintegy 126 gramm. A fejpántrész állítható a szükséges méretre. Így a fejhallgató hosszan tartó használat esetén is kellemes és komfortos érzést biztosít. Kábelen lévő távirányító és némító gomb A kábel felszerelt egy távirányítóval, amely használható szükség esetén a fejhallgató hangerejének beállítására. A némító gomb használható a mikrofon azonnali elnémítására. A piros LED felgyullad a távirányítón, amikor a mikrofon elnémított. Plug & Play Az USB Plug & Play funkciónak köszönhetően a fejhallgató azonnal használható és nincs szükség meghajtó telepítésére. A fejhallgató kompatibilis minden elterjedt operációs rendszerrel, mint a Windows, Mac OS, Chrome OS és a Linux.
Gyártó: Delock

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.