Hogyan vásároljon playmobilt?

A Playmobil készletek 1974 óta vannak jelen a piacon és továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek. A játék alapja egy jellegzetes, mozgatható fejű és végtagú emberfigura, ami sokféle variációban fordul elő. A Playmobil lépést tart a jelenlegi technológiákkal, a minket körülvevő világgal, és ennek köszönhetően soha nem megy ki a divatból, a gyerekeknek felejthetetlen és izgalmas játékélményben részesülnek a játék és a készletek gyűjtése során.

Első körben a következő kérdéseket érdemes átgondolnia, amelyeket ebben a vásárlási útmutatóban részletesen is kifejtünk:

 • Mire figyeljen oda, hogy az Ön számára legkedvezőbb döntést hozza meg?
 • Mennyibe kerül ma egy Playmobil szett és milyen paraméterekkel rendelkeznek?
 • Mit kell figyelembe venni, amikor meghatározza az árat, a korosztályt vagy a termékvonalat?
 • Melyek a legújabb innovációk, amelyekről mindenképpen hallania kell?
 • Milyen veszélyt megelőző, biztonsági funkciói lehetnek egy Playmobil szettnek?


  Olvassa el mélyreható vásárlási útmutatónkat, amely tanácsot ad és végigvezet minden egyes lépésen, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb terméket választhassa!

Rendszerezze az elképzeléseit

Ahhoz, hogy meg tudja mondani, milyen Playmobil szettet szeretne vásárolni, először is találja ki és gyűjtse össze azokat a szempontokat, amiket viszont szeretne látni benne.
Gondolja át, mi az a paraméter, amit szeretett és mi az, amit kevésbé kedvelt a korábban használt termékben; nézze meg, mit használnak barátai, rokonai a környezetében; illetve vessen egy pillantást oldalunkon a TOP termékekre, és olvasson utána néhány szettnek, hogy megtudja, melyek a legkeresettebb termékek.
Ahhoz, hogy könnyedén megértse, tulajdonságok mit jelentenek, segíteni fogunk mindent elmagyarázni és igyekszünk megkönnyíteni az Ön számára a választást.

Legelőször készítsen egy listát a legszükségesebb tulajdonságokról, amelyekkel az új Playmobil szettnek mindenképp rendelkeznie kell.
Ezt könnyedén megteheti, ha ellátogat a Playmobil kategóriaoldalra és a bal oldali szűrőknél kiválasztja a legfontosabb paramétereket.

A Playmobil játékkészletek körülbelül 18 hónapos kortól ajánlottak, de a nagyobb gyermekek akár 12 éves korig, sőt a felnőttek is játszhatnak vele. A Playmobil csomagok átfogó készleteket kínálnak, amelyek megismertetik a gyerekeket a minket körülvevő világgal, elviszik őket egy farmra, a városba, vagy lehetővé teszik számukra, hogy megnézzék, milyen egy kórház felépítése. Minden készlet alapja egy 7,5 cm magas figura, amely tökéletesen elfér egy kisgyerek kezében. Minden Playmobil figura tud állni, ülni, hajolni, de akár sapkát is adhat rájuk, tárgyakat tehet a kezükbe vagy éppen lóra is ültetheti őket.

A Playmobil-lal való játéknak csak előnyei vannak. Fejleszti a gyermekek szociális készségeit, megtanítja őket együttműködni és megosztani a játékokat társaikkal. Emellett fejleszti a nyelvi készségeket, a logikát, a kreativitást, segíti a koncentrációt és a problémamegoldást. Javítja a mozgáskoordinációt és élesíti az érzékszerveket miközben a gyermek jól szórakozik, és az építésnek köszönhetően képes lesz kifejezni saját személyiségét.

A legfontosabb szempontok

Ár
Ajánlott korosztály
Termékvonal

Érdekességek, amiről mindenképp tudnia kell

A Playmobil különleges készleteket is készít. Karácsony előtt a gyerekeknek nagy örömet okozhat a Playmobil adventi naptára vagy betlehemi jászol meghittsége, Húsvétkor megkereshetik a hímzett tojásokat, amelyekben ajándék lapul. Még a Vissza a jövőbe című kultfilm évfordulójára is készült egy speciális készletsorozat a főszereplőkkel, hasonlóképpen a Playmobil című film karakterei is külön készletet kaptak.

Komoly gyűjtőtáborokat, rajongókat tudhat magáénak a játék, elsősorban a felnőttek körében - mondhatjuk, hogy komoly kultusza van. A világban számos rendezvényt, kiállítást is szerveznek Playmobil tematikában. Érdekesség, hogy a figurák gyermekrajzok alapján készültek.

Legyen körültekintő

Amikor Playmobil szettet vásárol, érdemes figyelnie, hogy amennyiben például ajándékba vásárolja, az ajándékozott milyen készletekkel rendelkezik, így elkerülheti, hogy már meglévő készletet ajándékozzon.

Komoly gyűjteményre tehet szert, ha figyel rá, hogy az évek alatt témában egymáshoz szorosan kapcsolódó figurákat, szetteket, egyéb kiegészítőket vásárol. A játék sajátossága, hogy nagyon sokféle kiegészítőt vásárolhat hozzá - embereket, állatokat, épületeket, járműveket, csak hogy néhányat említsünk.

Amennyiben kisebb gyermekek játszanak vele, figyelni kell, hogy az apró alkatrészeket ne nyeljék le.

Válassza ki és vásárolja meg az Önnek legkedvezőbb terméket

Talán nem is az összes szűrő használatával, de a legfontosabbak kiválasztásával sikerült szűkíteni az Ön számára szóba jöhető Playmobil szetteket és már csak néhány közül kell kiválasztani a legalkalmasabbat.
Ekkor érdemes képek szerint átnézni a termékeket és elolvasni a vásárlói visszajelzéseket. A csillagok száma nagyban tükrözi a felhasználók visszajelzéseit, miután átvették az árut és elkezdték használni azt. Feltétlenül vegye figyelembe ezeket a kommenteket, mivel értékes információkat tartalmazhatnak a végső termék kiválasztásánál.

Amennyiben még így is egynél több termék lenne szimpatikus az Ön számára, akkor a termékleírás mellett lehetősége van összehasonlítani a termékeket tulajdonságaik szerint az összehasonlítás funkcióval.

Már majdnem kész vagyunk :)

Bízunk benne, hogy sikerült megtalálnia az Ön számára legideálisabb Playmobil szettet, így már csak a boltot kell kiválasztania, ahol szeretné megvásárolni a terméket.

Ez is csak az Ön preferenciáján múlik, de most sincs egyedül, mert segítünk néhány tippel megkönnyíteni a döntését:

 • Választhat olyan üzletet, akit ismer és megbízik bennük
 • Ár szempontjából dönthet akár a legolcsóbb mellett is
 • Megbizonyosodhat a szállítási költségről, illetve a termék elérhetőségéről
 • Olvashat véleményeket is a Boltokról, ahol a csillagok száma szintén a segítségére lesz
 • Keresse a Partnereinknél a Megbízható Bolt címkét

Úgy gondoljuk, hogy döntése most már biztosan nagyon megalapozott, és nincs is több kétsége afelől, hogy melyik Playmobil szett a megfelelő az Ön számára.
Reméljük, hogy vásárlási útmutatónk hasznos volt az Ön számára is.
Úgyhogy hajrá, kattintson az irány a bolt >> gombra és vásárolja meg a kiválasztott terméket!