Hogyan vásároljon egérpadot?

Berendezné az íróasztalát vagy csak egy ergonomikus kialakítású egérpadot keres, hogy enyhítse csuklója terhelését? Az ideális egérpad kiválasztásakor ne csak a kialakítást, hanem a méretet és az anyagot is vegye figyelembe. Ezenkívül, ha rendszeresen több órát tölt a számítógép előtt, fontolja meg egy speciálisan formázott, gélpárnával ellátott modell megvásárlását.

Első körben a következő kérdéseket érdemes átgondolnia, amelyeket ebben a vásárlási útmutatóban részletesen is kifejtünk:

 • Mire figyeljen oda, hogy az Ön számára legkedvezőbb döntést hozza meg?
 • Mennyibe kerül ma egy egérpad és milyen tudással rendelkeznek az egyes modellek?
 • Mit kell figyelembe venni, amikor meghatározza az árat, az egérpad típusát, anyagát vagy az egyéb tulajdonságokat?
 • Melyek a legújabb innovációk, amelyekről mindenképpen hallania kell?


  Olvassa el mélyreható vásárlási útmutatónkat, amely tanácsot ad és végigvezet minden egyes lépésen, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb terméket választhassa!

Rendszerezze az elképzeléseit

Ahhoz, hogy meg tudja mondani, milyen egérpadot szeretne vásárolni, először is találja ki és gyűjtse össze azokat a szempontokat, amiket viszont szeretne látni az új eszközében.
Gondolja át, mi az a paraméter, amit szeretett és mi az, amit kevésbé kedvelt a korábban használt termékben; nézze meg, mit használnak barátai, rokonai a környezetében; illetve vessen egy pillantást oldalunkon a TOP termékekre, és olvasson utána néhány modellnek, hogy megtudja, melyek a legkeresettebb termékek.
Ahhoz, hogy könnyedén megértse, mely funkciók, tulajdonságok mit jelentenek, segíteni fogunk mindent elmagyarázni és igyekszünk megkönnyíteni az Ön számára a választást.

Legelőször készítsen egy listát a legszükségesebb funkciókról, amelyekkel egérpadjának mindenképp rendelkeznie kell.
Ezt könnyedén megteheti, ha ellátogat a Egérpad kategóriaoldalra és a bal oldali szűrőknél kiválasztja a legfontosabb paramétereket.
Az új termék megvásárlása előtt tehát érdemes átgondolni, hogy mik a legfontosabb szempontok az Ön számára:

Milyen célból vásárolna egérpadot?
A választás előtt gondolja át, mire fogja leggyakrabban használni a párnát. Amennyiben egy klasszikus irodai padra van szüksége egyéb kiegészítők nélkül, akkor akár a 400 mm-es szabványméret is megfelelő lehet. Az ilyen párnák általában textilből és gumiból készülnek. Alkalmasak kis otthoni irodákhoz és olyan számítógépekhez, amelyeknél nem tölt el egyhuzamban több órát vagy egy teljes munkanapot.

A legfontosabb szempontok

Ár
Típus

További fontos paraméterek

Méret
Anyag
Dizájn

Újdonságok, amiről mindenképp tudnia kell

Kemény egérpad Puha egérpad
Puha és szolid anyagból készülnek, akárcsak a műanyag vagy az alumínium Szövet anyagból készül és szivacsos az aljzata
Magas a súrlódása, ezért könnyebben degradálja az egér alját Nem degradálják annyira az egér alját
Nincs puha része, ami a kezet vagy a kart védené Rendelkezik párnázott résszel, így kényelmesebb
Könnyen tisztítható és gyorsan szárad A tisztítása több időt vesz igénybe és kell neki idő, amíg megszárad
Nem lehet összehajtani, így nehézkesebb a szállítás Könnyen összehajtható, így a szállítása és csomagolása könnyebb
Optikai és lézeres egérrel is könnyedén használható Jól működik optikai egérrel, viszont a lézeres egérrel kisebb hibákat fedezhetünk fel használat közben
Alkalmasak gamer egerekhez, ahol a gyorsaság a fő szempont Ha a pontosság a fő szempont és nem a gyorsaság, akkor ez az egérpad lesz a megfelelő
Az egérpad tisztítása
Poros és nedves helyeken hasznos tud lenni a szilikon- és gumipárna, amely könnyebben tisztítható. Csak öblítse le vízzel, és hagyja megszáradni. A műanyag felületek vízzel és szappannal moshatók. Az alumínium anyagot nedves ruhával vagy papír törlőkendővel törölje le.
A konkrét karbantartás a textúrától is függ. A sima felületeket havonta egyszer nedves ruhával tisztítsa meg, erősebb szennyeződés esetén használjon habszivacsot. A durva textúrák nagyobb gondosságot igényelnek egy nedvesített kefével, amely mélyebbre hatolhat a futófelületbe. Ha a felület erősen szennyezett, mossa le szappanos vízzel, amelyet ujjaival óvatosan masszíroz be. Azonban mindig kövesse a gyártó előírásait és ajánlásait.
Az egérpadokat már régóta használják a golyós-egér szennyeződésektől való védelmére és megfelelő működésének fenntartására. A mai lézeres és optikai egerek korában a gyártók kénytelenek voltak átállni más funkciók és szerkezetek használatára. Egyes modellek például vezeték nélküli töltési technológiát kínálnak közvetlenül a padban. Ez alól nem képeznek kivételt a világító egérpadok sem, amelyeken a színárnyalatokat gombnyomásra lehet állítani.

Legyen körültekintő

Gondolja át, hogy milyen egere van otthon és aszerint válasszon hozzávaló padot. A fenti táblázatban látható, melyik egértípusok hogyan működnek a különböző felületeken, így, ha esetleg főleg a játék miatt fontos az egérpad, akkor megfelelően tud dönteni.

A kényelem és a méret is egy fontos szempont, hiszen nagyobb íróasztalon nagyobb felületen fér el a pad.

Gondolja át, mennyire fontos a tisztíthatóság és az, hogy mennyire legyen dizájnos az egérpad. Ha sok időt tölt a gép előtt, sokat játszik vagy dolgozik, akkor érdemes olyat választani, ami sokáig tartós és tetszik is a kinézete. Választhat akár világító egérpadot is, ha az esti órákban szeretné, hogy valami színes és dizájnos vegye körül, amíg játszik vagy dolgozik.

Válassza ki és vásárolja meg az Önnek legkedvezőbb terméket

Talán nem is az összes szűrő használatával, de a legfontosabbak kiválasztásával sikerült szűkíteni az Ön számára szóba jöhető egérpadokat és már csak néhány közül kell kiválasztani a legalkalmasabbat.
Ekkor érdemes képek szerint átnézni a termékeket és elolvasni a vásárlói visszajelzéseket. A csillagok száma nagyban tükrözi a felhasználók visszajelzéseit, miután átvették az árut és elkezdték használni azt. Feltétlenül vegye figyelembe ezeket a kommenteket, mivel értékes információkat tartalmazhatnak a végső termék kiválasztásánál.

Amennyiben még így is egynél több termék lenne szimpatikus az Ön számára, akkor a termékleírás mellett lehetősége van összehasonlítani a termékeket tulajdonságaik szerint az összehasonlítás funkcióval.

Már majdnem kész vagyunk :)

Bízunk benne, hogy sikerült megtalálnia az Ön számára legideálisabb egérpadot, így már csak a boltot kell kiválasztania, ahol szeretné megvásárolni a terméket.

Ez is csak az Ön preferenciáján múlik, de most sincs egyedül, mert segítünk néhány tippel megkönnyíteni a döntését:

 • Választhat olyan üzletet, akit ismer és megbízik bennük
 • Ár szempontjából dönthet akár a legolcsóbb mellett is
 • Megbizonyosodhat a szállítási költségről, illetve a termék elérhetőségéről
 • Olvashat véleményeket is a Boltokról, ahol a csillagok száma szintén a segítségére lesz
 • Keresse a Partnereinknél a Megbízható Bolt címkét

Úgy gondoljuk, hogy döntése most már biztosan nagyon megalapozott, és nincs is több kétsége afelől, hogy melyik egérpad illik Önhöz leginkább.
Reméljük, hogy vásárlási útmutatónk hasznos volt az Ön számára is.
Úgyhogy hajrá, kattintson az irány a bolt >> gombra és vásárolja meg a kiválasztott terméket!