Hogyan vásároljon cipősszekrényt?

A cipősszekrény fontos része a ház vagy a lakás előszobájának. Segít rendet tartani egy olyan helyen, ami sokszor belépéskor már először látszik, így kellő figyelmet kell fordítani a megfelelő típus kiválasztására. Fontos szempont lehet a meglévő cipők típusa, anyaga, méretei, darabszáma, hogy a lehető legmegfelelőbb módon tárolhassa azokat.

Első körben a következő kérdéseket érdemes átgondolnia, amelyeket ebben a vásárlási útmutatóban részletesen is kifejtünk:

  • Mire figyeljen oda, hogy az Ön számára legkedvezőbb döntést hozza meg?
  • Mennyibe kerül ma egy cipősszekrény és milyen paraméterekkel rendelkeznek az egyes modellek?
  • Mit kell figyelembe venni, amikor meghatározza az árat, a típust vagy a bútor anyagát?
  • Melyek a legújabb innovációk, amelyekről mindenképpen hallania kell?
  • Milyen veszélyt megelőző, biztonsági funkciói lehetnek egy cipősszekrénynek?

Olvassa el mélyreható vásárlási útmutatónkat, amely tanácsot ad és végigvezet minden egyes lépésen, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb terméket választhassa!

Rendszerezze az elképzeléseit

Ahhoz, hogy meg tudja mondani, milyen cipősszekrényt szeretne vásárolni, először is találja ki és gyűjtse össze azokat a szempontokat, amiket viszont szeretne látni az új bútorában.
Gondolja át, mi az a paraméter, amit szeretett és mi az, amit kevésbé kedvelt a korábban használt termékben; nézze meg, mit használnak barátai, rokonai a környezetében; illetve vessen egy pillantást oldalunkon a TOP termékekre, és olvasson utána néhány modellnek, hogy megtudja, melyek a legkeresettebb termékek.
Ahhoz, hogy könnyedén megértse, mely tulajdonságok mit jelentenek, segíteni fogunk mindent elmagyarázni és igyekszünk megkönnyíteni az Ön számára a választást.

Legelőször készítsen egy listát a legszükségesebb paraméterekről, amelyekkel cipősszekrényének mindenképp rendelkeznie kell.
Ezt könnyedén megteheti, ha ellátogat a Cipősszekrény kategóriaoldalra és a bal oldali szűrőknél kiválasztja a legfontosabb paramétereket.

A cipősszekrény mélységének elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a benne tárolt cipő ne gyűrődjön benne. Általában 25-30 cm mélységűek találhatóak a kínálatban, csak a keskeny cipősszekrények mélysége lehet 10 cm, ezek általában billenő ajtós típusok.
A cipőrekesznek megfelelően szellőzőnek kell lennie.

A bútor anyagának könnyen moshatónak kell lennie, ugyanis például a szövet cipősszekrények nehezebben tisztíthatóak, így bonyolultabb karbantartással, ezáltal rövidebb élettartammal rendelkeznek.
A cipő mérete az egyik legfontosabb paraméter. Mérje fel azt a helyet, ahova a cipősszekrényt tervezzük helyezni, valamint azokat a cipőpárokat, amelyeket bele kell majd tenni.

Gondolja át, hogy van-e értelme további fióknak vagy rekesznek, amelyben elhelyezhetőek például kulcsok, esernyő, kutyapóráz, kesztyű vagy cipőkanál.
A paddal ellátott cipősszekrény nagyobb kényelmet nyújt a cipő felvétele során. Alkalmas például mozgáskorlátozott emberek számára vagy olyan gyermekeknek, akik éppen ellenkezőleg, túl sokat mozognak, amikor felveszik a cipőiket.

A legfontosabb szempontok

Ár
Típus
Anyag

Újdonságok, amiről mindenképp tudnia kell

Egyedi cipősszekrény

Amennyiben nem tud választani a piacon lévő cipősszekrények közül, akkor megpróbálhat elkészíteni egy saját bútort. Manapság népszerűnek számítanak a raklapokból készült cipősszekrények, amelyek nagyon olcsók, ellenben dizájnosak lehetnek. Az interneten található utasítások alapján minden, barkácsolást kedvelő elkészítheti ezeket. A cipőket akár el lehet rejteni egy szekrényben is, ahol könnyen tárolhatóak a magas cipők is. Például régi létrák, festőlétrák, PVC-csövek vagy közönséges dobozok is használhatóak cipősszekrény előállítására. Mindig győződjön meg azonban arról, hogy a tervezett cipősszekrény illeszkedik-e majd az előszobához és a lakás többi bútorához.

Legyen körültekintő

Összeszerelés után amennyiben szükségesnek látja, rögzítse a szekrényt a falhoz annak érdekében, hogy stabil és biztonságos legyen. Ezt a megoldást magasabb polcrendszerek, szekrények esetén is gyakran alkalmazzák, így lehet a megfelelő és biztonságos helyzetben tartani a bútort, megtartani a polcok formáját és megelőzni az esetleges felborulást.

Kisgyerekes családoknál fontos figyelni, hogy a gyerekek ne tudják esetlegesen magukra rántani a bútort, illetve érdemes védőburkolatot helyezni az éles részekre, sarkokra.

A választás során ellenőrizze, hogy a kiválasztott cipősszekrény része-e egy nagyobb, komplex bútorrendszernek, így a jövőben könnyebben kiválaszthatja például a hozzá illő egyéb berendezéseket, stílusban, színben passzoló kiegészítőket.

Válassza ki és vásárolja meg az Önnek legkedvezőbb terméket

Talán nem is az összes szűrő használatával, de a legfontosabbak kiválasztásával sikerült szűkíteni az Ön számára szóba jöhető cipősszekrényeket és már csak néhány közül kell kiválasztani a legalkalmasabbat.
Ekkor érdemes képek szerint átnézni a termékeket és elolvasni a vásárlói visszajelzéseket. A csillagok száma nagyban tükrözi a felhasználók visszajelzéseit, miután átvették az árut és elkezdték használni azt. Feltétlenül vegye figyelembe ezeket a kommenteket, mivel értékes információkat tartalmazhatnak a végső termék kiválasztásánál.

Amennyiben még így is egynél több termék lenne szimpatikus az Ön számára, akkor a termékleírás mellett lehetősége van összehasonlítani a termékeket tulajdonságaik szerint az összehasonlítás funkcióval.
Már majdnem kész vagyunk :)

Bízunk benne, hogy sikerült megtalálnia az Ön számára legideálisabb cipősszekrényt, így már csak a boltot kell kiválasztania, ahol szeretné megvásárolni a terméket.

Ez is csak az Ön preferenciáján múlik, de most sincs egyedül, mert segítünk néhány tippel megkönnyíteni a döntését:

  • Választhat olyan üzletet, akit ismer és megbízik bennük
  • Ár szempontjából dönthet akár a legolcsóbb mellett is
  • Megbizonyosodhat a szállítási költségről, illetve a termék elérhetőségéről
  • Olvashat véleményeket is a Boltokról, ahol a csillagok száma szintén a segítségére lesz
  • Keresse a Partnereinknél a Megbízható Bolt címkét

Úgy gondoljuk, hogy döntése most már biztosan nagyon megalapozott, és nincs is több kétsége afelől, hogy melyik cipősszekrény illik Önhöz leginkább.
Reméljük, hogy vásárlási útmutatónk hasznos volt az Ön számára is.
Úgyhogy hajrá, kattintson az irány a bolt >> gombra és vásárolja meg a kiválasztott terméket!