Nagy kijelzo 5,3, gyors cpu, ics update,akksi teljesitmenye nagyon ...
ceruzat, viszonylagos nagy meretet szokni kell,hamarosan itt van a ...

ti mit ajánlotok... ?? ?? ?? ??
ilyen telot szeretnék venni de ha enyi negativ téma van akkr nem biztos
hátrányait nem tudok mondani mert még nem ismerem

Nagy kijelzo 5,3, gyors cpu, ics update,akksi teljesitmenye nagyon megfelel nekem .rendben van teljesen a telefon. hangereje kihangositva eppen elfogadhato de fulessel nagyon utos.
ceruzat, viszonylagos nagy meretet szokni kell,hamarosan itt van a Quad core samsung 3s.

Reggel levettem a töltőről 1 orát hallgattam rajta zenét 16:00 mire hazaértem kemény 10% volt az akkuja.
Annak ajánlom aki vezetékes telefont akar venni. Amúgy a telo szerintem jó mindent tud ami elvárható DE AZ AKKUJA NEM JÓ
JA NE VEGYÉTEK SZOLGÁLTATÓNÁL ÉN ELŐFIZETÉSSEL VETTEM, 48 ÓRÁN BELÜL VISSZAVITTEM ÉS KÖZÖLTÉK VELEM NINCS LEHETŐSÉG VISSZA ADNI A PÉNZEM AMIT BEFIZETTEM RÁ CSAK HA SZERZŐDÉST BONTOK AMI KB 145000-FT LENNE AHA PERSZE.....IGY ELVITTÉK MÁRKA SZERVIZBE MAJD OTT ELDÖNTIK MI LEGYEN VELE HA MÁZLIM VAN KICSERÉLIK MINDENESTŐL AZ EGÉSZET.

Néhány érdekesség amin problémáztam:
Például a feladatkezelőben csak 11GB tárhelyet láttam a 16 helyett, és 800 MB RAM-ot 1 GB helyett. Ezért néhány bővített spec:
Kijelző: 800*1280, 5,3 col Super Amoled (Pentile matrix)
CPU: 1,4 Ghz dual core Exynos, Mali 400
Memória: 1 Gb (800 mb felhasználható / kb 550 Mb szabad)
Belső tároló: 16 Gb (kb. 11 Gb szabad + 1,9 Gb a programoknak)
Kamera: 8 Mp (1080p 30 fps felvétel), 2 Mp másodlagos
Op.rendszer: Android 2.3.5
Akksi: Li-Ion 2500 mAh
A beépített légnyomás szenzorra még nem jöttem rá, hogy mivel lehetne használni.
Gyors, majdnem felér egy notebookkal, de mégsem kell neki egy táska. Csurig van szenzorokkal. + WiFi, BT,
A kijelző érintés érzékenysége nagyon finom. A GorillaGlass zsírtaszító tulajdonságának köszönhetően feltűnően jól csúszik az ujj.
Bődületes szoftverválaszték.
SMS kezelés elég silány, inkább net, e-mail alapú az üzenet kezelésre van kihegyezve.
A hozzá való PC-s Samsung Kies program elég macerás, keveset tud, és a pc-s USB kapcsolat sem mindig akar összejönni.
Még kevés a tartozékok száma.

Okos telefon legyen, nagy kijelző, USB-s töltő, kevés gomb a mobiltelefonon, Minél olcsóbban megrendelni, stílusosan nézzen ki, erős vezeték nélküli hálózatra legyen képes (wifi, bluetooth), nagy tárhely, GPS legyen benne, tudjak csatlakoztatni bluetooth-os fülhallgatót.
Szép kép, gyors reakcióidő,
Intenzív használatkor nagyon melegszik.

nagy kijelző,alkalmazások nagy száma
felbontás,hangminőség,gyorsaság
a két oldalsó gomb egy szintben van és az ember óhatatlanul néha nem kívántan
megnyomja.pl ki akarom kapcsolni_leveszem a hangerőt