Kialakítás: Érintőképernyős, Processzor típusa: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon QSD8255, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 1024 Mhz, RAM: 768 MB, Belső memória: 1536 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Android, Java: Van, Előre telepített szoftverek: Friend... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

0 %
Leghasznosabb vélemény
2012.05.25

1, HTC, mint brand 2, Android 2. 3. 5 3, 4. 3" WVGA (800x480) kijelző

Előnyök:

1. Ár/érték arány 2. Premium design

Hátrányok:

1. Akku 2. SLCD kijelző 3. Saját GPS program (HTC Locations) fi...

Minden vélemény - HTC Desire HD
2 napja

1, HTC, mint brand
2, Android 2. 3. 5
3, 4. 3" WVGA (800x480) kijelző

Előnyök:

1. Ár/érték arány
2. Premium design

Hátrányok:

1. Akku
2. SLCD kijelző
3. Saját GPS program (HTC Locations) fizetős

1 hete
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Az ár alapján döntöttem első sorban. Az androidos telefonok közül mindenképp a HTC-t választottam, ezen belül a rendelkezésemre álló anyagi keretet figyelembe véve ez a készülék volt a legjobb ár/érték arányú.

Előnyök:

Az Android rendszer pozitívumai a különféle telepíthető programok. Ennek a készüléknek a nagy pozitívuma pedig a nagy kijelő.

Hátrányok:

A gyárilag benne lévő akkumulátor nem elég nagy kapacitású. Kicsit "lassú" a telefon. Ez nem tudom, hogy a processzor, a memória, vagy a rossz rendszer következménye.

2 hete
Kasza Richárd a terméket itt vásárolta: vip-phone.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ez az első androidos telefonom és nekem tökéletesen be is vált. Mindent tud amire szükségem van. Ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb telefon. Nagyon jó telefon! !!

Előnyök:

A kijelzője nagyon szép képet ad. A 8Mp kamerája nagyon jó képet csinál nappal és vakunak köszönhetően sötétben is. A processor is elég jó(1Ghz) és a ram is(600mb).

Hátrányok:

Az aksija nem bírja sokáig. Mondjuk én szinte mindig netezgetek rajta.

Lacccce a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Legyen benne megfelelő minőségű kamera, wifi.

Előnyök:

Gyors, a HTC felől még van rajta terméktámogatás firmware-ek tekintetében, ami egy két éve kiadott telefonhoz képest nagyon jó.

Hátrányok:

Eddig még nem találkoztam vele

Mathyzeus a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kedvező ár,magas teljesítmény,szép képfelbontás, erős processor.
és persze a nagy kijelző.

Előnyök:

nagy kijelzőhöz viszonyítva az akkumlátor jól bírja a strapát.

Hátrányok:

aki tudja mit rendel, és mik a céljai az adott termékkel, meg persze megfelelő éeírát kap róla, az nem talál nagybetűs hátrányt.

nobody a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Megbízható telefont kerestem megbízható helyről.

Előnyök:

Mindennel meg vagyok elégedve. Mind küllem, mid funkció.

Hátrányok:

Nincs.

Püki a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Egy nagy tudású telefont szerettem volna vásárolni, megfizethető áron, normális garanciális feltételekkel. Megjelenése óta szerettem volna egy lyen mobilt de a kezdő ára elég magas volt. Azóta kijöttek újabb készülékek és a DHD ára lecsökkent, így már elérhető áron lehet beszerezni. Ár/érték arányban szerintem még ma is ott van a toppon

Előnyök:

Nagy de még kezelhető kijelző, Android op.rendszer, 8Mp kamera, az 1Ghz-es processzornak+600MB RAM-nak (ennyiből gazdálkodhat a felhasználó) köszönhetően semmi lassulást nem tapasztalni, minden azonnal történik, vagy nagyon minimális töltés után. Még egyszer sem kaptam hibaüzenetet hogy kevés lenne a memória.

Hátrányok:

Nagyon kicsi akkumulátor kapacitás! Intenzív használat mellett( WiFi, játék,zene,film) hamar lemerül

OKOS LEGYEN ÉS SZÉP

Előnyök:

JO

Hátrányok:

ENERGIA VÁMPIR

püki
Nagyon jó, nagyon okos,nagyon szép! Sokan írják hogy nagy, szerintem egyáltalán nem nagy! Átlagos kézméretű emberek is simán tudják használni! Nekem kb 5percig tűnt nagynak, azóta minden más mobil eltörpül mellette! Nem bántam meg a vásárlást!
Előnyök:

a 4.3" kijelző gyönyörű képet ad, és még az egykezes használhatóság (felső)határán van, 8Mpx kamera, HD videó rögzítés, és az Android szabadsága!

Hátrányok:

Az akkumulátor kicst gyenge, átlagos használat mellett( pár óra WiFi, játék, zene telefonálas) estére 10-20%-on van,így éjszakára ajánlatos töltőre dugni,hogy reggel ne érjen meglepetés. Viszont pont az apró akksi miatt gyorsan feltölthető!

A termék kiválasztásának fő szempontjai:

konkrét elképzelésünk volt, megbízható jó ár-érték arányú készüléket keresetünk. meg vagyunk vele elégedve.

Előnyök:

ilyet szerettünk volna, teljesen pozitív

Hátrányok:

akksi hamar lemerül