Típus: Kombi gázkazán, Kondenzációs: Igen, Teljesítmény: 24 kW, Fűtővíz maximális hőmérséklete : 85 °C, Szélesség: 405 mm, Magasság: 720 mm, Mélység: 330 mm, Súly: 34 kg Tovább
15 éves az Auchan - töltsd le a május 30-ig érvényes kuponfüzetet!15 éves az Auchan - töltsd le a május 30-ig érvényes kuponfüzetet!
Minden vélemény - Demrad HK B224C
Nagy Sándor
A HK B224C típust AJÁNLOM az JÓ készülék !
Viszont a képen a HK D224 van ! Abban a Rota paneleset NEM ajánlom !
Előnyök:

A HK B224C amiről a hírdetés szól és nem az amiről a kép tájékoztat, a kiáramló forró füstgázzal előmelegíti a vizet a hőcserélő előtt ami dupla energia hasznosítás, vagy újrahasznosítás ! LCD kijelzős, kék háttérvilágítással, akár 8-10év üzemidővel ! Általában ezüst vagy fehér színű az előlap. Könnyen kezelhető, hozzányúlás nélkül üzemelni képes, Nincs túlbonyolítva mint más hasonló készülékek.

Hátrányok:

Mint minden készülék ez is meghibásodhat, ha sokáig állt a raktárban vagy ha nem használják fél évnél többet akkor minden márkával lehetnek gondok de orvosolhatóak és hosszú stabil üzemet tud biztosítani. A jóról elfelejtkeznek emberek beszélni, a rosszat megjegyzik. 2011-ben ha valami képes 8-10évet működni vagy akár a garanciás időszakon túl is működni az jónak számít ! Évente ellenőrzés apró tiszotgatás fűtésszezon előtt ajánlott, 2-3éves kor után karbantartás, 5-8éves korban felújítás és a készülék hűséges továbbra is sokszor 10évig is ! Csöpögés, folyás esetén AZONNAL javítás esedékes ! Alkatrészt azért lehet találni hozzá, nekem is ilyen van, és a rokoni körömben is még 3 és mindenkinek ajánlom, viszont nem megfelelő szerelő kiválasztása esetén nem ezek a vélemények várhatóak.

kiss jános
nem jó ,mindig van valami baj
-áramásérzékelő
-hőérzékelő
alkatrészt nem lehet kapni hozzá csak ha a szerelő "kiszáll"

soha nem vennék ilyet többet