Presszó kávét főző, egyszerűen kezelhető készüléket kerestem. Úgy tudtam, 15 bar nyomás kell egy jó kávéhoz.
A kávé teteje kellemesen habos.
Gyenge, ízetlen kávét főz, egymás után többször nem lehet vele főzni, meg kell várni, hogy a készülék valamelyest kihűljön.

Magyarul: Hogy főzzek kávét vele?
Drága ahhoz képest amit produkál.
Pár napos a gép, és régóta nézegettük.
A kávé tényleg vastag habbal jön ki," igazi olasz kávés érzés"
Tetszetős.
Arányérzék fontos:)))
Kávé és víz, különben maradunk a iszapos tavi strand büfés kávéjánál.
Folyik belőle a víz! Egyadagos szűrővel, kettessel nem ! :-O
Csalódás ár-érték arányban.

Főbb szempontok: Ár, "15Bar"nyomásos főzés.Tejhabosító legyen rajta.
Krémes kávét főz. Ha ezzel főzöl kávét valóban érezni fogod a különbséget a bolti vacak és a saját őrlésű szemes kávé között. A tejet kiválóan habosítja (persze ezt is gyakorolni kell).A kávét és annak őrlési finomságát nagyon jól kell kiválasztani, különben nem valami jó lesz az eredményt,de ha eltalálod tökéletes kv-t kapsz. Ha nem szeretsz sokat bíbelődni a tejhabosítással,főzéssel akkor ez nem a Te géped.Ár érték arányban szerintem jónak mondható.Hamar üzemkész.
A tejhabosító csap nekem kávéfőzés közben csöpög :(. Az egy személyes szűrővel használva orrán-száján dől a víz,csak a két személyessel tudom használni. Viszonylag kicsi az 1L-es tartály, tejgőzöléskor hipp-hopp kiürül (ez akkor macerás ha több adag kv-t és tejet kell készíteni).

ha fel akarsz lépni egy kategóriát a szarvasik, delongik és társaiktól, akkor itt kezdődik a következő szint
nem tudok ilyet, kb. tudtam mire számítsak