Philips/Saeco HD8323 Poemia Focus Kávéfőző

Típus: Eszpresszó kávéfőző, Beépíthető: Nem, Kávétartály: Nincs, Víztartály kapacitása: 1 l, Fogyasztás: 1050 W, Tejhabosító: Van, Teafőző funkció: Nincs, Csészemelegítő funkció: Nem, Daráló: Nem, Kijelző: Nincs, Gőznyomás: 15 bar, Súly: 4 kg Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Philips/Saeco HD8323 Poemia Focus
1 hete
Ildikó a terméket itt vásárolta: ematrix.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Presszó kávét főző, egyszerűen kezelhető készüléket kerestem. Úgy tudtam, 15 bar nyomás kell egy jó kávéhoz.

Előnyök:

A kávé teteje kellemesen habos.

Hátrányok:

Gyenge, ízetlen kávét főz, egymás után többször nem lehet vele főzni, meg kell várni, hogy a készülék valamelyest kihűljön.

Geza65
Jó lenne a használati utasításban kitérni az optimális lehetőségekre!
Magyarul: Hogy főzzek kávét vele?
Drága ahhoz képest amit produkál.
Előnyök:

Pár napos a gép, és régóta nézegettük.
A kávé tényleg vastag habbal jön ki," igazi olasz kávés érzés"
Tetszetős.
Arányérzék fontos:)))
Kávé és víz, különben maradunk a iszapos tavi strand büfés kávéjánál.

Hátrányok:

Folyik belőle a víz! Egyadagos szűrővel, kettessel nem ! :-O
Csalódás ár-érték arányban.

Gaben75
Csak azért írnék pár sort,hogy megkönnyítsem néhány sorstárs döntését akik kv.főzőt keresnek viszonylag olcsón.Nekem egy Szarvasim volt 10évig (jól bírta),de ez vmi más.
Főbb szempontok: Ár, "15Bar"nyomásos főzés.Tejhabosító legyen rajta.
Előnyök:

Krémes kávét főz. Ha ezzel főzöl kávét valóban érezni fogod a különbséget a bolti vacak és a saját őrlésű szemes kávé között. A tejet kiválóan habosítja (persze ezt is gyakorolni kell).A kávét és annak őrlési finomságát nagyon jól kell kiválasztani, különben nem valami jó lesz az eredményt,de ha eltalálod tökéletes kv-t kapsz. Ha nem szeretsz sokat bíbelődni a tejhabosítással,főzéssel akkor ez nem a Te géped.Ár érték arányban szerintem jónak mondható.Hamar üzemkész.

Hátrányok:

A tejhabosító csap nekem kávéfőzés közben csöpög :(. Az egy személyes szűrővel használva orrán-száján dől a víz,csak a két személyessel tudom használni. Viszonylag kicsi az 1L-es tartály, tejgőzöléskor hipp-hopp kiürül (ez akkor macerás ha több adag kv-t és tejet kell készíteni).

Róbert bácsi a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

ismerős ajánlotta, aki meg volt a termékkel elégedve

Előnyök:

egyszerű, gyors kávéfőzés

Hátrányok:

még nem tapasztaltam ilyent

Gábor
A legjobb habos kávét főzi!
Előnyök:

Egy hibája van, hogy fel kell készíteni, nem automata.

Hátrányok:

De ez a filingje a kávéfőzésnek.

zsolifiú
nagyon jó, és krémes kávét főz, ami simán felveszi a versenyt a drága gépek kávéival is. van néhány dolog, amit meg kell tanulni, ha nagyon finomra őrölt a kávéd, ne tömd meg nagyon, és lazán nyomd le, ha bolti őrölt, érdemes jól lenyomni. a kávépárnát(e.s.e) viszonylag nehéz beszerezni, és nem is olcsó, de nagyon finom.
Előnyök:

ha fel akarsz lépni egy kategóriát a szarvasik, delongik és társaiktól, akkor itt kezdődik a következő szint

Hátrányok:

nem tudok ilyet, kb. tudtam mire számítsak

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Ár, szervízháttér

Előnyök:

megfelelően működik

Hátrányok:

még nem használom túl rég óta, nehezen tudnám megmondani

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: homeelectric.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kollégák internetről választották ezt a terméket.

Előnyök:

Nem ajánlanám senkinek.

Hátrányok:

A működési funkciót...
Ennek a márkának a legolcsóbb, és leggyengébb terméke.