Ariston NMTM 1923 Hűtőszekrény, hűtőgép

Ariston - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Felülfagyasztós, Energiaosztály: A+, Energiafogyasztás: 335 kWh, Klíma osztály: N-ST, No frost: Igen, Ikerhűtési rendszer: Nincs, Antibakteriális védelem: Van, Fagyasztó rekeszek száma: 1, Frissentartó hűtőrekesz: Nincs, Hűtő polcok száma: 4, Szélesség: 70 cm, Magasság: 191 cm,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Ariston NMTM 1923
Tamás
Van a tulajdonomban egy másfél éves Ariston AQ7D 29U típusú mosógép ami az első 6 hónapot szépen teljesítette,majd jött egy kis probléma. A kijelzőn minden villogott és az F5 hibakód megjelent, a szivattyú leállt.
Ezt 2 napig eljátszotta,majd teljesen jól működött még egy évig(mostanáig). A hiba ismét ugyanaz.Bejelenteni sem volt egyszerű az Indesit felé mert mindent megtettek hogy ne kelljen kijönni a szervíznek.
Telefonon keresztül szedjem szét itt-ott,húzzam ki 30 percre,majd indítsam újra hosszasan nyomva stb...

Túljutottunk ezeken és belátták,hogy rossz a gép!
Kiadták egy szervíznek,azok ismét kiadták egy másiknak és 5 nap után a bejelentéstől megjött a szerelő.
Hozott egy szivattyút,de nem oldotta meg a problémát,biztosan a vezérlő panel a rossz,ezért majd jön még pár nap múlva.

Eltelt 11 nap és jött a szerelő.Hozta a panelt kicserélte,programozta,de a helyzet nem változott a gép nem szivattyúzott. Azt mondta nem tudja mi a baja elviszi a panelt vizsgálódnak 1-2 napig és jön vissza,persze a gépet elvinni nem akarta!
Eltelt 9 nap és még nem hallottunk a szerelőről és a gépünk még mindig nem jó
lassan egy hónapja és már nagyon unom ezt a laza ügykezelést amit a szervíz tanusít irántunk,mert nem kerenek,csak mi hívunk és GARANCIÁLIS a mosógép!
Előnyök:

Tetszetős külső, megnyerő tudás.

Kalmár J
5 éves gépem harmadszor ment tönkre, a másik két alkalommal 2szerelő ki akarta velem dobatni, a 3. megmentette. Most úgy tűnik menthetetlen. Elég rövid élettartam egy hűtőnek!
Előnyök:

Szép termék, jó az ár, kényelmesen pakolható.

Hátrányok:

Megbízhatatlan, a szervíz távgyógyászatban kidobatná a hibás készüléket.

Erika
3 és fél éve vettünk egy gyönyörű ariston hűtőt,természetesen a napokban leállt,valószínűleg több tízezerbe kerül a vezérlőpanel.Természetesen mindez a nyári hőségben.Ezentúl valószínűleg a legolcsóbb háztartási gépet fogom megvenni,azt legalább nem sajnálom,ha bemondja az unalmast.
Zs.Krisztina
Én is egy Ariston NMTM 1923 FW/HA hűtőt vásároltam 2010.dec.23.-án. Nagyon örültem neki. Nagy ,tágas, és még szép is :) De jött nálam is a feketeleves! Egy nap amíg végre hideg lett a hűtőben, hurrá-gondoltam . De az a zaj amit kiadott, komolyan mint a traktor zúgás. Na ment a telefonálás az üzletbe, majd a szervizbe. Ki is jöttek - 2011.jauár7-én! (fő a gyorsaság! )
Az eredmény: ez a készülék szállítás során felborulhatott, ( még jó,hogy mi kiszállítást kértünk)- ezért az ítélet :72 órás CSERE. Na most január 26.-a van , a hűtő még mindig nincs kicserélve, az elhárítós válasz: Nem hozták még meg Olaszból, biztos a hóakadályok miatt. Magyarázkodás az van, de a 72 óra már többször is elmúlt!
Már komolyan kezdek begolyózni, amikor az éjszaka közepén beindul a "traktor"!
De van azért pozitívuma is: Nagy, szép a kivitel és tágas! :D
Pakolni lehet bele bőven, és még a nagy fazék is bele fér. A hűtéssel sincs gond, szóval minden pozitív, csak az a traktor-zaj!
Balázs
Én 2 éve vettem egy ariston MBAA4533cv tipusú hűtőt. Egyik pillanatról a másikra megállt,nincs tovább. Valózsínű hogy a vezérlőpanel melt tönkre. Azelőtt 3 éve vettem egy mosógépet,abban is a vezérlőpanel ment tönkre, ennek a szerelése 50000 ft-ba került volna, inkább vettünk egy újat. Csak az a bosszantó az egészbe,hogy azt mondják mindig, hogy ilyet vegyünk, meg olyant vegyünk,az energiatakarékosság miatt,de ha jól belegondolunk nem is olyan takarékos ha 2,3 éven belül tönkremegy,és vehetek újat!!!!
Előnyök:

Energiatakarékos

mc-boszi
Idén februárban vettük meg, nagy boldogan, ezt a hűtőt. Meglátni, megszeretni pillanat műve volt. Műszaki leírások, adatok kedvezőek. Az ára is elfogadható. Udvarias és gyors kiszolgálás ( ELEKTROWORLD-Soroksár). Körbenéztük, hibátlan. ("Nincs másik, csak ez az egy" címszóval) Kiszállítás egy héten belül. Megtörtént.
Ezután jött a "feketeleves". Szállítás (Budaőrsi raktárból???) körbetekert fóliában(???). Bontás után ajtó éle kicsit nyomott. 5.000,- Ft visszatérítés, vagy várakozás min. 1 hónap. Apró szépséghiba, annyit vártunk erre a pillanatra - 5.000,- vissza. (Szerintem jól jártak, leértékelve többet buknak.) Még így is nagyon boldogok voltunk. (Bár a visszatérítés levásárlásakor ott volt a "kinézett hűtő", amit amikor megnéztem az eladó kérdés nélkül közölte "Ez egy másik".)(?)
Három hónap múlva ijesztő hangok az éjszaka közepén. Pár napig "csak" kattogások. Később olyan erős "traktor-zúgás", hogy nem lehet megmaradni a lakásban. Kihúz, bedug, abbamarad. Később már az sem. Szervíz - egy hét múlva jönnek. Rá sem néz, "A No Frost hűtők ilyenek, hamar tönkremegy benne az elektoniika. (???) Egy-két héten belül beszerzik az alkatrészt és kicserélik". Ennek 1 HÓNAPJA!!! Három hét után felhívtam őket. Udvarias "tájékoztatás" egészen addig, míg meg nem kérdezem, hány telefonszám lett megadva, amin elérhetnek. "Kettő"- jött a válasz. Mi volt az akadály, hogy legalább felhívjanak? ... Fél óra múlva szervízes kollega visszahív, kioktat, "nehéz az alkatrészt Olaszországból beszerezni", majd közli, jún. 22-én jár le a harminc nap, amíg kötelesek intézkedni.
Ma június 23-a van! Még mindig nem találták meg a telefonszámomat...
Nem vitatom, hogy a termék alapban nagyon jó, csak mi fogtunk ki egy hibás szériát. Deaz ügyintézés - úgy gondolom - hagy még némi kívánnivalót maga után. Nem az én stílusom, - azt hiszem elég türelmes vagyok/voltam - de erőteljesen úgy tűnik a Fogyasztóvédelem bevonása nélkül nem megoldható a helyzet.
Mindettől függetlenül kívánom, hogy mások találjanak sok örömet benne.